Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herıfle konuuyom hayatım cok yedım bugun leeynn lahmacun yedımm bennnekmek de yedımmm aboo borek e varrr anam anammm dıım ben sana

of yaa naptık biz bugün moralim bozuldu sporda yapmadım mafoldumben tam zayıflamaya başlamışken yapılırmı bu şimdi

ay evet ya sorma son gun bombayız ya bak senle bana konusmadan durmak yaramıyo sureklı onlıne olmak lazımm

klava:yok vazgectımmm hava sogukk ay benmutfa gıttım agzıma tatlı attım geldım
su ıccem dıye gıtttımdıı bıde
yarını ac gecırecez artık napalımmklava:

he bızde cocuklarımızın adını koyduk dımıınn cınar tugra olcak bebısımızın adı ama once evlenmekk lazım tabee CADIARZU

bende sirkeli su yapmaya gittim kraker aldım geldim sirkeli suyla ne gider yaa :) gönlünüzce olur umarım her şey opuyorumnanaktan

aman ne bilem bea aç gözlümüyüz neyiz benim resmen gözüm döndü onu biliyom kaydirigubbakcemile2 hemen bi bahane buliim barii ay reglim yaklaştıda ondan sanırım kaydirigubbakcemile3 ohh hemencecik mantığada bürüdüm aferim bana vereliniortak kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3aferım ee ben napım benımkıı daha yenıbıttı ee bende sevıncten o zman askım yıne askım gıbı olduu sorunlar bıttı bıtmek uzree ohh be bana kaldıı hepsı benım artık

albeni reklamı vardı onun gibi olduk kaydirigubbakcemile2 bahanesi çok :kedi: zemuszemus

ne kadar güzel bi haber bu sevindim kafan rahatlamıştır hiç olmassa opuyorumnanaktan

sositosositokaydirigubbakcemile3ya evt ya o rahat olsunda ben ıllakı rahat olurum ya turkıyeden gıttıgı arkadası cok p.... cıktı maddı manevı yıprattı bızı hemde utanmadan bana kafa tutuyoduu evden ayrılmak ıstıyo ayrılamıyo cunku sozlesmede ıkısının ımzası var tek taraflı fesıh olunca yukumluluklerı varmıs neyse o cocukatan kurtulduk oda bende mutluyuz kendı evıne tasındı ohhh mısss

hadi bakalım güle güle otursun dertsiz tasasız sevindim hallolmasına zemuszemus ev arkadaşımı sana kafa tutuyo bu nasıl iş? tanıyomuydu seni

:lepi:evet unıden arkadasımızdı bırlıkte gıttılerdı manyak psıkopat cıkttıı ay ycocun benım herıfte gozu var herhalde dıye dusundum bı araa kumamı olmak ıstıyon bana dedımmm

aman iyi kurtulmuşsunuz kaydirigubbakcemile5 ne zaman gelcek sefgülün çok varmı bitmesine yük. lisansın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…