Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:çok üzgünüm::1rolleyes:ya evet hayatım ya sorunları var az ılgısız geldı bugun bana ama cıddı problemlerle ugrasıyo hatta dunonun problemı (gercı onun olan benımde oluyo) ruyama gırmıs cocun bırını bole sınırden evıre cevıre dovdum ruyamda o yuzden alttan almak degılde anlıyom onu FEKATTT ben cok sımarıgım napım ılgısız duramam bennnn

ay kıs çok şekersin şımarığım diyo kaydirigubbakcemile3 güç vermişsin dövdüğün kişiye :)kaydirigubbakcemile2 yakında falda bakarız artık laelaelaelaelae sositososito

dovdugumemı guc vermısım allam psıkopat ay ooo hatta mahallle hanımefendsı kılıklı bır erkek ben sımdı tepterbıyelı konusayımmm heheheh

gerçi seninki uzakta ama yılbaşı için hediye falan düşünüyomusun canım ya gelcekmi tatile falan? 28 doğumgünü ardından yılbaşı ne alsam ki ya :bbo:

opuyorumnanaktanvalla canım hedıye bılemıyom alıcam sanırım yun kazak bere atkı dusunuyom orası cok sogumus benım kıde daha comezı oraların pek ole kalın kıyafetı yoktuu alım dıyom ama tam bı karar veremedım daha senın bı planın varmıı en azından secenek belıledınmı kız bak seceneklerden yardım edımm karar vermene fakat ben once sımsıcak bı mektup yazmayı dusunuyorumm

bende bere tarzı bişeyler düşündüm ama bilemiyorum ki ya adidastan bi takım bakmıştık gtmeden ama askere gitcem almiim falan dediydi şimdide bulamadım aynısını diğerlerinde de kararsız kaldım ama başka bişey mi baksam bilemiyom canım ya....

valla hayatım ole gunduz fılan yanında tasıycagı bıseyler almak lazım devır kotu herzman aklında olmak lazım ona gore karar vermek lazım ben mesela gıderken parmagına yuzuk taktımda gonderdımm gercı 1 yıldır ıkımızde aramızda takmıstıktaa

doğru diyon kıs hem sıcacık gezer :)) biz bayramda aile arasında taktmıştık yüzüğümüzü söz gibi bişi oldu ama biz normal kullancamız şekilde aldık alyanslarımızı opuyorumnanaktan

yok bız daha level atlamadıkk

tatlım cok uykum geldııı yatalım artık hem gece hormonları salgılıycaz 12 ıle 02 arasıı hadı nasıplenelım bunalardan ııı gecler tekarar yarın gorusurzzz cok optummmm

evet ya geç olmuş baya yarın uykuyu da bi düzene sokmak lazım geç yat erken kalk olmuyo böle:) iyi uykular canım öptüm...

günaydınlar efem buyrunnnnnnnnn

2 gündür sporuma geri döndümzemuszemusakşamları 25-30 dk bisiklet biniyorum mekik çekeiyorum az da dans ediyorumhihoyyyt yavaş yavaş vericem ben bu kilolarımıkaydirigubbakcemile2

günaydın:) tebrikler devamı gelir bundan sonra nasıl olsa kaydirigubbakcemile2 sanırım bu takımdaymışsın önceden geri dönmeyi düşünmüyomusun hazır sporada başlamışken opuyorumnanaktan CADIARZU

günaydınnnnnnn

detoks diyetime bende kırmızı mercimekle başlamış bulunuyorum:kedi:
bakalım inş.iyi sonuç alırım.
aşemm gel gülüm yeniden takıma.kaç kilosun şimdi

kızlarrr evetttt bu hafta herkes şu anki halinden bir foto paylaşsın birbirimizi hem daha iyi tanırız hemde kilomuzu görürüz.eee artık birde mezun olurken ki halimizden foto koyup arada kaybolan kiloların şerefine kutlama yaparız ne dersiniz???

merhaba arkadaşlar günaydın herkese zemuszemus bugün ders saatim azdı bitti ve evdeyim şuan kahvaltı yapıyorum buyrun cokacimcoook
sabah 2 kuru kayısı ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği,bir haşlanmış yumurta,3-4 kaşık lor(ince maydonoz kıydım içine) domates,salatalık,2 kupada şekersiz yeşil çay:)

kahvaltıdan sonra pazara çıkıcam sonra biraz evi toparlayıp masaj yağlarımı sürüp spor etcem inş. hihoyyyt :sm_cool:

kaptanım benim foto. makinesi kardeşimde (( eski koysam desem ben zaten yazın 58-59 civarındaydım ve tek çekilmiş fotom yok boydan da yok beni idare ediverin artık kaydirigubbakcemile
bu arada kırmızı mercimekle tadı nasıl olduki CADIARZU hoş ben bayılırım kırmızı mercimek çorbasına sırnaşık şey

pınarcım daha içmedim kahvaltıdan 2 saat sonra diye bildiğim için bekliyorum ama mercimewkler görünmüyor bile erimişler:roflol:

seker kızlar gunaydın bende geldımmm nasılsınız bakım

bende sabah elma sırkelı ıkı bardak su ıctımm
kahvaltıda tahın pekmez gordum daynamadım sole ıkı kasık kadar ekmekle daldım ıcıne ama fazla degıl hemen ceza verıyom kendıme 4 kata ıkı kez ınıp cıkıcam bugun bunun harıcınde 2 bardakda su ıctım ama koca bardakla ıkı surahı beklıyo benı kolaymııı dımı ama

nese sımdı bı cay bıs... yapasım varrr buralardayım ama canlarımmm

lınguıst o zman ben carsamba gunlarını cok sevdım sen hep bole evde oollllllll:))

hadı ev toplayarak acık ıyılıp kalakalımmm :hulya:

yada once gelın guzel bı cay ıcelım hadı beklıyom kac kısıyızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…