Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saol canım çok düşüncelisin alkisalkisalkis bende ısırgan ıspanak pazı envai çeşit otu sewerim he he delikafadulden annem gelince bana da yapcak :jeyyar: hihoyyyt

Kizlar cok komiksizinz Pinar'cim uzak dur yemek taqiflerinden canim yoksa biliyosun midede sonlaniyo o tariflerr.. Ev isi konusunda ben pek bi tembellestim bir yer silmem gerekiyor yok yarin yok etesi gun off surekli gecistiriyom. Pasakli olucam bu gidisle( ne oldu bana anlamadim bende nisanliyken koca evu 1 saat de temizlerdim ari gibi yani , simdi de bir tembellik sormayin...Yarin kesin evimi cincik sositososito gibi yapicam butun yerleri silicem, banyolar kose bucak:)))

Birde enerji icin dua edicem

haklısın canım bakmamak gerek aslında kaydirigubbakcemile3 bugün mis gibi yaparsın evini ben dün hallettim o işi ama akşama halim kalmadı delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:zeynep bu kadar korktun mu kız benden
kızınada geçmiş olsun canım bizi haberdar et gelişmelerden.

kızlarrr biri börek mi dedi
kayınvaldemde akşam ıspanaklı börek yapmış bende akşam çorba yerine azıcık yiyiverdim
ama bugün detoksa yine devam bakalım tartılmadım inş.yarın sonuç güzel olur.

yarın bildirim işini atlamayın kızlar nolur 12 ye kadar tamam mı
bakın yarın ben işyerinde olmayabilirm lütfen listeyi hesaplayıp paylaşım alanına (cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı)koyun.yoksa ceza alıyoruz bizi sıralamaya ve değerlendirmeye almıyorlar ama öncesinde tabi kardeş takımımız 4.takıma listeyi onaylatacaksınız
.

off offf ben nie perşembeleri böle yapıyom geçen haftada böle olmuştu( sabah normal kahvaltımı yaptım ama öğlen eve gelemedim salatam çorbam hazırdı oysa akşamdan , arkadaşlar döner sipariş verdi okula bende onalara katılıp ekmek arası döner yedim... sonra 3 gibide canım sıkıldı çik. gofret yedim çayla :mymeka: bi daha tövbe yemek tariflerine bakmam canım neler neler çekti klava:

neyse canlar akşam 2 haftada günde 2 kase gibi bi topic vardı onuda okudum ve gittim kahvaltılık gevrek aldım tam tahıllı yarından itibaren uygulamaya karar verdim...ama ben 2 ögün yapamam sanırım sütü pek sevmem kahvaltı ve öğlenleri normal beslenip akşam yemeyi planlıyorum...bugün spor yapmıcam ama yarından itibaren hem sporuma hemde yediklerime daha bi dikkat edicem inş. :Saruboceq:

kilo hesabını mı yapalım anlayamadım canım? eğer oysa ben öğrendiğim zaman seninkinide eklerim :)

bi 40 sayfa kadar geride bu kaptanımızın bu mesajını buldum işinize yarar umarım kaydirigubbakcemile5

7,TAKIM 136.ETAP

yarisci (76,0/
ecem07 (60/60,0/0,00/0,00&#37
linquist (63/
34moni53 (65,7/
zeytinyağlıfasulye(72,0/
orkunege (75,9/

TOPLAM KıLO(412,6/

kızlar birde önceki sayfalardan geçen haftaki listemizi bulup değiştirdim uyarlamaya çalıştım bu haftaya umarım bi yanlışlık yapmamışımdır :Saruboceq: kaş yapayım derken göz çıkarmayayımda sonra delikafadulden :roflol: 34moni ile ilgili kaptanımız bu haftada gelmesse listeden çıkaracağını belirtmişti yanılmıyorsam ama yanına yazmak mı gerekiyo takımdan ayrıldı falan diye emin olamadığım için bişi yapmadım kaptanım gerektiği şekilde yaparsın sabah yerimseniben

bişi sorcam listeyi paylaşım alanına eklerken sıralamaya dikkat ediyoruz dimi en sona değilde 6. takımdan sonra koyuyoruz dimi? eğer 6. takım o zamana kadar koymamışsa bekliyomuyuz yoksa farketmez mi? karışık oldu dimi kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

canım sıkılıyo yılbaşına 60 olarak girebilirmiyim acaba ? :hulya: :bbo:
birde 8 ocakta sözlümün yemin töreni var turkbayragi o zamana kadar bir 58-59 olabilirmiyim ki laelaelaelaelae

eğer 8 ocağa kadar 58 falan olursam callenetics e başlamayı planlıyorum:)) araştırdım 21 gün yapılması lazım mış ve haftanın 6 günü ara vermeden yayıp bir gün vücudumuzu dinlendirmek gerekmiş gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…