Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cok komiksizinz Pinar'cim uzak dur yemek taqiflerinden canim yoksa biliyosun midede sonlaniyo o tariflerr.. Ev isi konusunda ben pek bi tembellestim bir yer silmem gerekiyor yok yarin yok etesi gun off surekli gecistiriyom. Pasakli olucam bu gidisle( ne oldu bana anlamadim bende nisanliyken koca evu 1 saat de temizlerdim ari gibi yani , simdi de bir tembellik sormayin...Yarin kesin evimi cincik sositososito gibi yapicam butun yerleri silicem, banyolar kose bucak:)))
Birde enerji icin dua edicem
Kizlar dun sporumu yaptim. Bugun de insallah yapicam. Kaptanimiz resim istemis bu hafta sonuna kilo verirsem, 1 kilo daha, koyucam resimlerimi canlar... aslinda simdi mi koysam diyorum sonucda 2 kilo verdim bu takim sayaesinde... Bende yine canlar sikkin, kizim kusuyor sanirim sutu dokundu yavrumun.. Doktora gidicez bugun ... Bende pek iyi haberler yok yani...
Kaptanim kizismasin diye her girdigimde kilomu yaziyorum. Ne olur ne olmaz diye ... Gozum korktu akannehir kilom 60
Neyse kizlar ben sizi okuyom walla cok supersinz...
yarın bildirim günü arkadaşlar
12 ye kadar sunshinenıda 12:30 a kadar bildirimlerini bekliyorum.ben listeyi bugünden koyacağım herkes lütfen yanına bu haftaki kilosunu aradaki farkı ve kaybettiği kilo yüzdesini yazsın.
örnektir:geçen hafta 75 kilo olan biri için bu hafta 74 kilo geliyor tablo şöyle yapılacak.
isim(75,0/74,0/1,00/1,33%)
yüzde için aradaki kilo farkı bölü eski kilo=1/75=1,33%
:roflol::roflol::roflol::roflol:zeynep bu kadar korktun mu kız benden
kızınada geçmiş olsun canım bizi haberdar et gelişmelerden.
kızlarrr biri börek mi dedi
kayınvaldemde akşam ıspanaklı börek yapmış bende akşam çorba yerine azıcık yiyiverdim
ama bugün detoksa yine devam bakalım tartılmadım inş.yarın sonuç güzel olur.
yarın bildirim işini atlamayın kızlar nolur 12 ye kadar tamam mı
bakın yarın ben işyerinde olmayabilirm lütfen listeyi hesaplayıp paylaşım alanına (cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı)koyun.yoksa ceza alıyoruz bizi sıralamaya ve değerlendirmeye almıyorlar ama öncesinde tabi kardeş takımımız 4.takıma listeyi onaylatacaksınız.