yok ben ısletmecıyım matematıkle lısede aram cok fenaydııı eylulde gecerdım hep nolduysa sonra oldu arap atı gıbı sonradan acıldımm :):uhm: ıngılızce ogretmenlerı cok sıkolur yaaa valla hadı hadıı o ayakkabılardan alcaz kendımızee ooo daha neler neler gıycezz gorbak hele bı verelım sunları da bak facebook vs varsa benı ekleyebılırsınn ama profılım gızlı maıl adresımı verırım ordan bı bak bakım eskıden nasılmısım bıde sımdıkı halımı gor ayıp sana dersın tuu dersın yuzumee:çok üzgünüm::mymeka:
gÜnaydın Çıtır adaylarııı
ohhh ne gÜzel muhabbet edİlmİŞ Çok hoŞuma gİttİ valla İŞte takımı hep bÖyle zİnde tutalım kızlarrr
bende detoks dİyetİ yapayım dedİm ama fasulyem kalmamıŞ bugÜn alayımda yapayım barİ cumaya bende bİŞeyler vereyİm artık.offf Çok sıkıldım dİyetten valla ÖmrÜm dİyetle geÇİyor.benİm derdİm topuklular deĞİl valla sÖyle daracık kıyafetler strech jean gerÇİ Şİmdİde gİyİyorum alttan sorunum yok ama ÜstÜnede daracık bluzler ve kemmeerr dar bluz harİcİ hepsİnİ yapıyorum ama oramı buramı Çekmek İstemİyorum ŞÖyleee gÖĞsÜmÜ geregere gezmek İsİtyorum
kaptanım benim yaptığım detoksu yapcaksın sanırım ama fasulye yazmışsın nohut olcaktı o yerimsenibengÜnaydın Çıtır adaylarııı
ohhh ne gÜzel muhabbet edİlmİŞ Çok hoŞuma gİttİ valla İŞte takımı hep bÖyle zİnde tutalım kızlarrr
bende detoks dİyetİ yapayım dedİm ama fasulyem kalmamıŞ bugÜn alayımda yapayım barİ cumaya bende bİŞeyler vereyİm artık.offf Çok sıkıldım dİyetten valla ÖmrÜm dİyetle geÇİyor.benİm derdİm topuklular deĞİl valla sÖyle daracık kıyafetler strech jean gerÇİ Şİmdİde gİyİyorum alttan sorunum yok ama ÜstÜnede daracık bluzler ve kemmeerr dar bluz harİcİ hepsİnİ yapıyorum ama oramı buramı Çekmek İstemİyorum ŞÖyleee gÖĞsÜmÜ geregere gezmek İsİtyorum
gunaydın kaptancım
valla benımde cok hosuma gıttııı ve sonucunu aldım sabah sabahh dun gece yemek yemeden yatmamı sagladı lınguıstle muabbet krızde gecırmedım eee meyvasını aldım sabah sabah gordugunuz gıbı cızelgem degıstttııı yuppy gun ıcınde yazcam dahaaa
yaaa pınarcım ben hem nohut hemde fasulye diye hatırlamıştım
şimdi hangi malzemeler oluyor hele bir anlatıversene bana
dedim ama sen yazmışsın bile teşekkür ederim şimdi çıkmalıyım öptüm seni
kendimi diyet moduna sokmaya calisiyorum, tatilden sonra halen kendimi tatilde zannediyorum. Bugun spor yapicam Allah kismet ederse.. Esime yesil mercimek getir dedim su diyet icin gitmis kirmizi mercimek almis.. Ya bir adam her seyi mi yanlis anlar.. Dinlemiyor beni dinlemiyor biliyorum.... Siz evlenince anlicaksiniz yogurt al diyeceksin adam alip sut getirecek birde kavga edicek sut dedin diye :yakaydirigubbakcemile3
kendimi diyet moduna sokmaya calisiyorum, tatilden sonra halen kendimi tatilde zannediyorum. Bugun spor yapicam Allah kismet ederse.. Esime yesil mercimek getir dedim su diyet icin gitmis kirmizi mercimek almis.. Ya bir adam her seyi mi yanlis anlar.. Dinlemiyor beni dinlemiyor biliyorum.... Siz evlenince anlicaksiniz yogurt al diyeceksin adam alip sut getirecek birde kavga edicek sut dedin diye :yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?