• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok ben ısletmecıyım matematıkle lısede aram cok fenaydııı eylulde gecerdım hep nolduysa sonra oldu arap atı gıbı sonradan acıldımm :):uhm: ıngılızce ogretmenlerı cok sıkolur yaaa valla hadı hadıı o ayakkabılardan alcaz kendımızee ooo daha neler neler gıycezz gorbak hele bı verelım sunları da bak facebook vs varsa benı ekleyebılırsınn ama profılım gızlı maıl adresımı verırım ordan bı bak bakım eskıden nasılmısım bıde sımdıkı halımı gor ayıp sana dersın tuu dersın yuzumee:çok üzgünüm::mymeka:

gitsin şu kilolar çıtır olalım alkisalkisalkis facebook yok şekercim ya nişanında görcem nası olsa o zamana kadar fıstık gibi olcas :lepi: canım bu arada ben nöbetçiyim sabah 7:30 da okulda olmam gerek iyi çene yaptık bugün keşke diğer arkadaşlarlada senkronize olabilseydik :hulya: ii geceler canım öptüm Şeniz

bende canım ııı geceler coktesekkur ederım guzel arkadaslıgın ıcın sayende yemek yemedımm sana kolay gelsınnn ıııgeceler tekarrrrr optum bye
Şeniz

gÜnaydın Çıtır adaylarııı
ohhh ne gÜzel muhabbet edılmıŞ Çok hoŞuma gıttı valla ıŞte takımı hep bÖyle zınde tutalım kızlarrr

bende detoks dıyetı yapayım dedım ama fasulyem kalmamıŞ bugÜn alayımda yapayım barı cumaya bende bıŞeyler vereyım artık.offf Çok sıkıldım dıyetten valla ÖmrÜm dıyetle geÇıyor.benım derdım topuklular deĞıl valla sÖyle daracık kıyafetler strech jean gerÇı Şımdıde gıyıyorum alttan sorunum yok ama ÜstÜnede daracık bluzler ve kemmeerr dar bluz harıcı hepsını yapıyorum ama oramı buramı Çekmek ıstemıyorum ŞÖyleee gÖĞsÜmÜ geregere gezmek ısıtyorum

ohhh ne gÜzel muhabbet edİlmİŞ Çok hoŞuma gİttİ valla İŞte takımı hep bÖyle zİnde tutalım kızlarrr

bende detoks dİyetİ yapayım dedİm ama fasulyem kalmamıŞ bugÜn alayımda yapayım barİ cumaya bende bİŞeyler vereyİm artık.offf Çok sıkıldım dİyetten valla ÖmrÜm dİyetle geÇİyor.benİm derdİm topuklular deĞİl valla sÖyle daracık kıyafetler strech jean gerÇİ Şİmdİde gİyİyorum alttan sorunum yok ama ÜstÜnede daracık bluzler ve kemmeerr dar bluz harİcİ hepsİnİ yapıyorum ama oramı buramı Çekmek İstemİyorum ŞÖyleee gÖĞsÜmÜ geregere gezmek İsİtyorum

gunaydın kaptancım

valla benımde cok hosuma gıttııı ve sonucunu aldım sabah sabahh dun gece yemek yemeden yatmamı sagladı lınguıstle muabbet krızde gecırmedım eee meyvasını aldım sabah sabah gordugunuz gıbı cızelgem degıstttııı yuppy gun ıcınde yazcam dahaaa :kahve:

ohhh ne gÜzel muhabbet edİlmİŞ Çok hoŞuma gİttİ valla İŞte takımı hep bÖyle zİnde tutalım kızlarrr

bende detoks dİyetİ yapayım dedİm ama fasulyem kalmamıŞ bugÜn alayımda yapayım barİ cumaya bende bİŞeyler vereyİm artık.offf Çok sıkıldım dİyetten valla ÖmrÜm dİyetle geÇİyor.benİm derdİm topuklular deĞİl valla sÖyle daracık kıyafetler strech jean gerÇİ Şİmdİde gİyİyorum alttan sorunum yok ama ÜstÜnede daracık bluzler ve kemmeerr dar bluz harİcİ hepsİnİ yapıyorum ama oramı buramı Çekmek İstemİyorum ŞÖyleee gÖĞsÜmÜ geregere gezmek İsİtyorum
kaptanım benim yaptığım detoksu yapcaksın sanırım ama fasulye yazmışsın nohut olcaktı o yerimseniben
gunaydın kaptancım

valla benımde cok hosuma gıttııı ve sonucunu aldım sabah sabahh dun gece yemek yemeden yatmamı sagladı lınguıstle muabbet krızde gecırmedım eee meyvasını aldım sabah sabah gordugunuz gıbı cızelgem degıstttııı yuppy gun ıcınde yazcam dahaaa :kahve:

bravo canım tebrik ederim alkisalkisalkis

gelelim bugünkü menüme:
sabah 2 kuru kayısı,bir bardak ballı limonlu su
kahvaltı canım istemedi erken olduğu için sıkma portakal&greyfurt suyu içtim koca bir bardak..
ara:yarım simit,1 bardak çay(şekersiz tabi)
öğlen yemekhanede etli nohut,pilav,üzüm hoşafı vardı...ben nohuttan aldımm az da pilav koydurdum bir bardak ayranla onları yedim.
ara: yarım simit
ara küçük bir elma
şimdide karnıbahar yemeği ve yoğurt yiyorum...

spor yapamıcam sanırım nöbet zaten ayakta geçiyo üstüne yürüyerek çarşıya gittim ve eve dönüşte de yürüdüm :)

yaaa pınarcım ben hem nohut hemde fasulye diye hatırlamıştım

şimdi hangi malzemeler oluyor hele bir anlatıversene bana

yaaa pınarcım ben hem nohut hemde fasulye diye hatırlamıştım

şimdi hangi malzemeler oluyor hele bir anlatıversene bana

canım nohut,yeşil mercimek ve bulgur...hepsinden 4er kaşık kuru haldeyken ölçüp haşla bi güzel...sonra içine 2 salatalık rendele mesela ayran diyodu ben 650grlık light yoğurdun içine 2,5-3 su bardağı su koydum sonra içinede bu malzemeleri koydum çok sıvı da olmasın yoğurt gibide olmasın:)dereotu ve maydonoz koydum bol bol...azcık kuru nane ve pul biber çok lezzetli oldu cokacimcoook
sabah normal şekilde peynir yumurtalı kahvaltını yap 2 saat sonra bu çorbayı içmeye başla:) canım sendede işe yarar umarım :lepi:

kendimi diyet moduna sokmaya calisiyorum, tatilden sonra halen kendimi tatilde zannediyorum. Bugun spor yapicam Allah kismet ederse.. Esime yesil mercimek getir dedim su diyet icin gitmis kirmizi mercimek almis.. Ya bir adam her seyi mi yanlis anlar.. Dinlemiyor beni dinlemiyor biliyorum.... Siz evlenince anlicaksiniz yogurt al diyeceksin adam alip sut getirecek birde kavga edicek sut dedin diye :yakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kendimi diyet moduna sokmaya calisiyorum, tatilden sonra halen kendimi tatilde zannediyorum. Bugun spor yapicam Allah kismet ederse.. Esime yesil mercimek getir dedim su diyet icin gitmis kirmizi mercimek almis.. Ya bir adam her seyi mi yanlis anlar.. Dinlemiyor beni dinlemiyor biliyorum.... Siz evlenince anlicaksiniz yogurt al diyeceksin adam alip sut getirecek birde kavga edicek sut dedin diye :yakaydirigubbakcemile3

o zaman hep böle sefgülü nişanlı falan mı kalsak ne CADIARZU :roflol: bende bi kaç gün iyi gidiyom sonra illaki kaçamak yapıyom :dilcikar: ama olsun sporumu düzenli yapmaya başladım artık mutlaka meyvesini vercektir :smiley-cool:

kızlar hiç çevrenizde falan callanetics yapıp faydasını gören oldumu bi kaç ay önce burda okuyup int. araştırıp videosunu indirmiştim ama hiç yapmadım zor gibi görünüyo ama acayip sıkılaştırıyomuş:) bi 3-4 kilo verdikten sonra acaba onamı başlasam diyorum CADIARZU kafamçokkarıştı

slm takımcıgımbengeldım yoklugumda bakıyomda sermısınızzz heheheh

ecem7 benım mustakbelde aynı o yuzden bende mesela nohut ıstıyosam fasulye getır dıyom o zman o nohut alıyoo yada saglam bı fırca ve kusmeeeee hahahahah bak nasıl bır hafta kendıne gelıyo tabı bu uygulama 1 hafta etkılııı solemedı demeeyın 1 hafta sonra yıne bastan alınn:jeyyar::delphin:

yorucuydu canım ya her zamanki gibi akannehir senin günün nasıl geçti? kaçamak falan yaptın mı bakiim :uhm:

Back
X