afıyet olsun canım ben bı elma ve portakal yedımm canım sıkıldı cokkk
abooooo demekkı bu hoca kısmının ılk senesıne gelmek lazım bol not ıcın bende dıyom ben nıye hep cok dusuk alıyodum lısede fılan dıye demekkııı benım hocalarrr eskımısss
abooooo demekkı bu hoca kısmının ılk senesıne gelmek lazım bol not ıcın bende dıyom ben nıye hep cok dusuk alıyodum lısede fılan dıye demekkııı benım hocalarrr eskımısss
Ben de kizlar sizin yazilarini tek tek okuyorum. Insallah yarin su leziz diyeti yapicam. Kizlar ben saat farkiyla yazamiyorum; fakat okuyorum. Insallah bu hafta 1 kilo gidicek.
inş. canım yerimseniben cuma günü takımda kilo vermeyen olmaz umarım :Saruboceq:
resmen comez demıs sanaaaa caktırmadannn heheheheh valla acıma calsımayana ekmekte yok nottta
ecem7 saat sorunu hıc sorun degıl canım ben mumkun oldugunca buradyım ve mumkun oldugunca takımımızı basarıya ulastırıcam ve zayıf sık ve seksı kızlar olucaz topukluları hazırlayınn ole kalınmalın olmasın ınce topuk lutfennnn bıde yazın hanı su burnu acık sık ayakkabılar varya topuklu bak jeanle ne kadar sıkolur anaa buldum kendıme bıde bordo bole bı ayakkabı alım ben yazınnnn heheheheheh
takımdan bıseyler eskılecek ama bunlar bızımkılolarımız olucakkk ahanda buraya yazıyom kızlar
he walla ama çömez oluyon zaten lisede görev yapıyom ben öle tıfıl tıfıl geziyodum işte ortalarda :roflol: şimdi daha iyi anlıyom bide yeniler geldikçe okula onlara bakıp o günlerim aklımma geliyo naniknanik :jeyyar:
kıs o ayakkabilardan bende istiyom istediğim kiloya gelim bende fular falan alcam renk renk desen desen şakkıdı okulda takmak için topuklular falan pek bi havalı oluyo :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?