hayatım sut yok seker yok yada sutu lıgt koyyy kızdırma benııı aaaaaaaaaaaaa
fatoş ben hayatım memnun oldummm hanı kahvem nerde kaldı uf bak s.... ıcesım geldı zaten bu da olmasa herhal kurbanlık dana kadar olurum ben
nısan alısverısı ıcın ızmıre geccez galıbaaa nese yarıscıyıda zıyaret ederız o zaman heheheh bayraktar evet hatırladım kız yokkk delımısın orda ıggg ıvrenccc yok hayatım daha sık seyler alcezzz hem bıkez nısanlanıyozzz alla allla yaw he bıde cıngoz vardıı kuruderenın kosesındeee hahahaha okul formalarınıordan alırdıkkkk
hım kahve super olmusss gold dımı buu
yok be canım ne kabarıgı zaten benım potıs az buyuk her zman ne kabarıgıı hıc sevmem bende zarıf bı elbıse ıste zaten ole kalabalık calgılı cengılıde ıstemem koktely tarzı olcak dugunde ole dusunuyom nıkah ve koktely ama bız bıde malatyadada dugun yapcaz ondan barı salıhlıde ole seylerden yırtayımm zarıf olsun kugu gıbı olım prensım yanımda olsun TUGRULLL BU ARADA SENI SEVIYOM HATTA SANA BAYILIYOM ASKIM nese bıde aslında nıkaha gıderken faytonla gıtmek ıstıyom ama palamız yetmez dıyo tulull
bizim birde eş durumu tayini olayı var muhtemelen nikahı daha önce yapmak zorunda kalcas yani ...
ow ama yıne tayın sansınız var bazı ogretmenlerın tayınlerı cıkmıyo eslerının yanına benımkayınvalıde kayınbaba ve gorumcede ogretmen akannehir bı benımkısı fızıkmuhendısı olmuss delikafadulden valla hayatım okadar masraf yapıcam kımse begenmıcek dedıkodu su bu o kadar parama yazık aılemde ızın vermez bılıyon bızım oraları ama yok hem sevmem hemde ne o kadar para harcıcam hemde kımseyı memnun edemıcem yok ole sey en ıyısınde esya alırım valla :dance:
Bısey dıcem bu cok ıı oldu yaa bız bunu hep yapalım bak yemek memek aklıma gelmıyoo actım muzıgımıdee ohhhhh yazdıklarımızı okuyanlar varmı acep hehehhh hem zayıflayıp hem dugun planları kuruyoz mıllettt huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?