• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bısey olmadı ya uf gunduzkı enerjım tukendı sankıı fılm bulup fılm ızlım dıyom guzel fılmler hep sınema cekımı yaa

hmmmm napsak ki....topuklu ayakkabılar falandamı canlandırmaz seni :emir_bebek: bende yazılı okumaya çalışıyom sıkıldım birazını sana gönderim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ay hocam ben onlara hep 100 verırım bak karısmammm uf uffff sımdı tek tekkk oku babam oku kac sınıf var okuyacagın daha

bak su kız var ya ayse he o azımlı bı ogrencı fazla kırma notunu bak onun yanındakı varyaa su neydı adıı hulya evet hulya onu ayseyı hep hulya azdırıyoo

allah iyiliğini versin kız öle 100 verilirmi hepisine kaydirigubbakcemile ben sanırım zaman geçtikçe cadılaşıyorum :olmaz: eskiden daha bi boldu notlarım :umursamaz: :1ninca: 3 sınıf var

abooooo demekkı bu hoca kısmının ılk senesıne gelmek lazım bol not ıcın bende dıyom ben nıye hep cok dusuk alıyodum lısede fılan dıye demekkııı benım hocalarrr eskımısss

Ben de kizlar sizin yazilarini tek tek okuyorum. Insallah yarin su leziz diyeti yapicam. Kizlar ben saat farkiyla yazamiyorum; fakat okuyorum. Insallah bu hafta 1 kilo gidicek.

abooooo demekkı bu hoca kısmının ılk senesıne gelmek lazım bol not ıcın bende dıyom ben nıye hep cok dusuk alıyodum lısede fılan dıye demekkııı benım hocalarrr eskımısss

doğrudur:)benim 3 bitti öğrt. te..ilk yıl e-okul falan yok tabi notları sen müdür yardımcısına okuyon o yazıyo bilgsayara dediki hocam ooo çocukları baya sevindirceksiniz sözlüler 90-100 öğrencilikten yeni çıktığınız belli oluyo dediydi :roflol: sırnaşık şey

zeynepcim hoşgeldin canım biz konuyu epey bi dağıttık elbirliğiyle kaydirigubbakcemile3 sen neler yapıyosun nasılsın bakalım?

Ben de kizlar sizin yazilarini tek tek okuyorum. Insallah yarin su leziz diyeti yapicam. Kizlar ben saat farkiyla yazamiyorum; fakat okuyorum. Insallah bu hafta 1 kilo gidicek.

inş. canım yerimseniben cuma günü takımda kilo vermeyen olmaz umarım :Saruboceq:

resmen comez demıs sanaaaa caktırmadannn heheheheh valla acıma calsımayana ekmekte yok nottta

ecem7 saat sorunu hıc sorun degıl canım ben mumkun oldugunca buradyım ve mumkun oldugunca takımımızı basarıya ulastırıcam ve zayıf sık ve seksı kızlar olucaz topukluları hazırlayınn ole kalınmalın olmasın ınce topuk lutfennnn bıde yazın hanı su burnu acık sık ayakkabılar varya topuklu bak jeanle ne kadar sıkolur anaa buldum kendıme bıde bordo bole bı ayakkabı alım ben yazınnnn heheheheheh

takımdan bıseyler eskılecek ama bunlar bızımkılolarımız olucakkk ahanda buraya yazıyom kızlar

inş. canım yerimseniben cuma günü takımda kilo vermeyen olmaz umarım :Saruboceq:

verıcez tabı bak ben sımdıden cetvelı bılem hazırladım ama keske baska sıtedende ekleyebılsek cetvelımızııı kendımı ıfade etme zorlugu yasıyom bu cetvellee ben yaaaa dımı kızlarr :jeyyar:

resmen comez demıs sanaaaa caktırmadannn heheheheh valla acıma calsımayana ekmekte yok nottta

ecem7 saat sorunu hıc sorun degıl canım ben mumkun oldugunca buradyım ve mumkun oldugunca takımımızı basarıya ulastırıcam ve zayıf sık ve seksı kızlar olucaz topukluları hazırlayınn ole kalınmalın olmasın ınce topuk lutfennnn bıde yazın hanı su burnu acık sık ayakkabılar varya topuklu bak jeanle ne kadar sıkolur anaa buldum kendıme bıde bordo bole bı ayakkabı alım ben yazınnnn heheheheheh

takımdan bıseyler eskılecek ama bunlar bızımkılolarımız olucakkk ahanda buraya yazıyom kızlar

he walla ama çömez oluyon zaten lisede görev yapıyom ben öle tıfıl tıfıl geziyodum işte ortalarda :roflol: şimdi daha iyi anlıyom bide yeniler geldikçe okula onlara bakıp o günlerim aklımma geliyo naniknanik :jeyyar:

kıs o ayakkabilardan bende istiyom istediğim kiloya gelim bende fular falan alcam renk renk desen desen şakkıdı okulda takmak için topuklular falan pek bi havalı oluyo :smiley-cool:

he walla ama çömez oluyon zaten lisede görev yapıyom ben öle tıfıl tıfıl geziyodum işte ortalarda :roflol: şimdi daha iyi anlıyom bide yeniler geldikçe okula onlara bakıp o günlerim aklımma geliyo naniknanik :jeyyar:

kıs o ayakkabilardan bende istiyom istediğim kiloya gelim bende fular falan alcam renk renk desen desen şakkıdı okulda takmak için topuklular falan pek bi havalı oluyo :smiley-cool:

ısın baya zor lıse ıse hıc acıma hayat zaten acımazsız alıssın veletler
brans ne canım sakın matematık deme kalpden gıderım

ay evet bıde dıkıne cızgılı ama ınce cızgılı gomlekler ama belıne bole tam oturcakkk
ayakkabı merkezınde gormustummm cok sıkk ama bıde bole ayagın ıc tarafından hafıf acık olcak bole anlatabıldımmııı kızzz podyumamamı cıkıyoz neeeCADIARZUdelikafadulden

anlamam mı yavru hiç bayılıyom bende onlara yaf yerimseniben gömlek seçiminde harika bi an önce zayıflamak lazım :Saruboceq: tabi çıkarıs nolcak sanki sositososito
branşım ing. canım yoksa sen matematikmi okudun hııı?

yok ben ısletmecıyım matematıkle lısede aram cok fenaydııı eylulde gecerdım hep nolduysa sonra oldu arap atı gıbı sonradan acıldımm :):uhm: ıngılızce ogretmenlerı cok sıkolur yaaa valla hadı hadıı o ayakkabılardan alcaz kendımızee ooo daha neler neler gıycezz gorbak hele bı verelım sunları da bak facebook vs varsa benı ekleyebılırsınn ama profılım gızlı maıl adresımı verırım ordan bı bak bakım eskıden nasılmısım bıde sımdıkı halımı gor ayıp sana dersın tuu dersın yuzumee:çok üzgünüm::mymeka:

Back
X