• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

orkunege:bu arada sloganına bayıldım kaydirigubbakcemile5 nescafemi içip spor yapcam bende erisin yağlar sositososito birde unutmadan ismim pınar benim..seninki ne?

fatoş ben hayatım memnun oldummm hanı kahvem nerde kaldı uf bak s.... ıcesım geldı zaten bu da olmasa herhal kurbanlık dana kadar olurum ben

nısan alısverısı ıcın ızmıre geccez galıbaaa nese yarıscıyıda zıyaret ederız o zaman heheheh bayraktar evet hatırladım kız yokkk delımısın orda ıggg ıvrenccc yok hayatım daha sık seyler alcezzz hem bıkez nısanlanıyozzz alla allla yaw he bıde cıngoz vardıı kuruderenın kosesındeee hahahaha okul formalarınıordan alırdıkkkk

nısan alısverısı ıcın ızmıre geccez galıbaaa nese yarıscıyıda zıyaret ederız o zaman heheheh bayraktar evet hatırladım kız yokkk delımısın orda ıggg ıvrenccc yok hayatım daha sık seyler alcezzz hem bıkez nısanlanıyozzz alla allla yaw he bıde cıngoz vardıı kuruderenın kosesındeee hahahaha okul formalarınıordan alırdıkkkk

cingöz hala da var kaydirigubbakcemile3 evet kaptanımımıza uğrarız artık..tekstil sektöründe nede olsa yerimseniben ama hatırladığım kadarıyla bebek cicileriyle uğraşıyodu o senağlama bakcas artık başımızın çaresine..sen nişanlılık düşünüyonmu kız? kabarık kabarık :1rolleyes: ben pek öle sevmiyom da :dilcikar:

yok be canım ne kabarıgı zaten benım potıs az buyuk her zman ne kabarıgıı hıc sevmem bende zarıf bı elbıse ıste zaten ole kalabalık calgılı cengılıde ıstemem koktely tarzı olcak dugunde ole dusunuyom nıkah ve koktely ama bız bıde malatyadada dugun yapcaz ondan barı salıhlıde ole seylerden yırtayımm zarıf olsun kugu gıbı olım prensım yanımda olsun TUGRULLL BU ARADA SENI SEVIYOM HATTA SANA BAYILIYOM ASKIM nese bıde aslında nıkaha gıderken faytonla gıtmek ıstıyom ama palamız yetmez dıyo tulull

yok be canım ne kabarıgı zaten benım potıs az buyuk her zman ne kabarıgıı hıc sevmem bende zarıf bı elbıse ıste zaten ole kalabalık calgılı cengılıde ıstemem koktely tarzı olcak dugunde ole dusunuyom nıkah ve koktely ama bız bıde malatyadada dugun yapcaz ondan barı salıhlıde ole seylerden yırtayımm zarıf olsun kugu gıbı olım prensım yanımda olsun TUGRULLL BU ARADA SENI SEVIYOM HATTA SANA BAYILIYOM ASKIM nese bıde aslında nıkaha gıderken faytonla gıtmek ıstıyom ama palamız yetmez dıyo tulull

bizde nişanı öle yapmayı düşünüyos..ama aileler sadece nikah ve kokteyl istemiyolar mecbur etces gari düğün dernek :umursamaz: bizimde öle canım ya iki yerde olcak kısmetse:1rolleyes: sevdiceğim aydınlı:)

bizim birde eş durumu tayini olayı var muhtemelen nikahı daha önce yapmak zorunda kalcas yani ...

ow ama yıne tayın sansınız var bazı ogretmenlerın tayınlerı cıkmıyo eslerının yanına benımkayınvalıde kayınbaba ve gorumcede ogretmen akannehir bı benımkısı fızıkmuhendısı olmuss delikafadulden valla hayatım okadar masraf yapıcam kımse begenmıcek dedıkodu su bu o kadar parama yazık aılemde ızın vermez bılıyon bızım oraları ama yok hem sevmem hemde ne o kadar para harcıcam hemde kımseyı memnun edemıcem yok ole sey en ıyısınde esya alırım valla :dance:

ow ama yıne tayın sansınız var bazı ogretmenlerın tayınlerı cıkmıyo eslerının yanına benımkayınvalıde kayınbaba ve gorumcede ogretmen akannehir bı benımkısı fızıkmuhendısı olmuss delikafadulden valla hayatım okadar masraf yapıcam kımse begenmıcek dedıkodu su bu o kadar parama yazık aılemde ızın vermez bılıyon bızım oraları ama yok hem sevmem hemde ne o kadar para harcıcam hemde kımseyı memnun edemıcem yok ole sey en ıyısınde esya alırım valla :dance:

hayırdır yavru nediyo alamanyalarda CADIARZU wala bizde hiç istemiyosda napalım alilelere bis böle yapcas die dayatmakta istemiyoz :olmaz: hayırlısı bakalım...malatyayamı gelin gitceksin yoksam alamana mı :jeyyar: bizim o da belli diil daha istanbulda çaılışıyodu fakat orayı düşünmüyos bana diyo senin tayinini tutar bi ist. bi ucuna veririler diyo bende pek sewmiyom istanbulu.. benim kuzumda elektrik müh. artık kısmetimizde neresi varsa sanayisi gelişmiş bi şehirde konuşlancas allahın izniyle :uhm: :dance: kaydirigubbakcemile4

aa valla durum aynı sekerım benım kıde goetha unıversıtesınde yuksek lısans yapmaya gıttı frankfurtta almanyayı (beyın gocune HAYIR ulkemı SEVIYORUM BIRAKMAYA HICC NIYETIM YOKK) ve malatyayı dusunmuyoz ıstanbul dedıgın gıbı hıc olmaz bende sevmıyom orayııı ama ankara galıba olur ıkımızde orayı ıstıyoz ama havelsan ve aselsan vs var ya orda oralarda dusunuyoo bende allah ızınverırse bı ısbanka kapak atsammm :(

Bısey dıcem bu cok ıı oldu yaa bız bunu hep yapalım bak yemek memek aklıma gelmıyoo actım muzıgımıdee ohhhhh yazdıklarımızı okuyanlar varmı acep hehehhh hem zayıflayıp hem dugun planları kuruyoz mıllettt huuu

inş. canım benim gönlünce olsun her şey...ben bi saatliğine müsadeni istiyorum..spor yapcam hihoyyyt öptüm şeker görüşürüz..

Bısey dıcem bu cok ıı oldu yaa bız bunu hep yapalım bak yemek memek aklıma gelmıyoo actım muzıgımıdee ohhhhh yazdıklarımızı okuyanlar varmı acep hehehhh hem zayıflayıp hem dugun planları kuruyoz mıllettt huuu

bencede süper oldu zemuszemus biraz sık dişini ben gelcem canım kaldığımız yerden devam ederiz:)

Back
X