Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

06-00 da çaldır şirinim ben seni kaçta arıyım onu da söle :) veeeee kayınvalidenlere rejimdeyim falan deme koyarsa önüne 1 dilim ye evde bi şeyler atıştırmıştım de ...kimseye rejimdeyim lafını kullanma....

hade bakalım arkadaşlar bu hafta en azından üçümüzün toplamı 6 kilo olsun tamammı
ben pazartesi ek megi şekeri kesip yürüyeceğim için 2 kilo kesin diyorum
birlikten güç dogar arkadaşlarrrkaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:

yavrum zorluyorlar
ben mesala rejimdeyken 7 den sonra yemek yemiyorum biliyor ya inadına 8 hazırlıyor
bende yemeyeceğim diyorum bu sefer eşim sofraya otur ayıp olur diyo
sofraya oturunca herşeyi önüme yıkıyor
canım çekiyo bu seferde
işte bir seferden ne olacak falan diyorlar

ben ekmeği 2 gündür kestim kuzum öğleyin yemiyorum sabahta 2 dilim kepek ekmeği dün akşam makarna yediğim için ekmek yemedim :) çay şekersiz içiyorum zaten ...

o zaman şöle yap şirinim ses etmeden otur ye ama az ye eve gelince 30 dk dans et ne bilim ev işi yap hareket yani ...

4.TAKIM 123. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,4 / 70 / -1,6 / -% 2,34)
fguler ( 83,5 / 85,2 / -1,7 / %-2,04 )
kuzuzuzubambino ( 73,7 / 73,7 / 0,00 / %0,00 )
hasretim34 ( 68,7 / 69 / 0,30 / % -0,44 )
deryaboran ( 62,4 /60,9 /1,5 / 2,40)
uaydın ( 75/75/0/%0)
Beci ( 78,5 / 79,6 / -1.10 / %-1,40 )
elif23 (72,0 (takımla paylaşımda bulunmadığı için kuralımız gereği diskalifiye oldu)banucan4 ( 79,2 / 79 / 0,2 / %0,25 )
Pimpirikli( 68 / 70,5 / -2,5 / - % 3,68 )
toplight ( 67,9 / 69,2/ - 1,3 / %-1,91
dilekruzgar ( 74,8 / 75,5 /-0,7 / - %0.94 )
destinam ( 75,2 / 73,5 / 1,7 / % 2,26 ) (ESKı ÜYE) 14.TAKIMDAN
4. TAKIM TOPLAM 875,3 / 881,1 / -5,8 / - % 0,66 )

Buda bizim liste..

hadi bakalım kızlar iyi gidiyosunuz kaydirigubbakcemile5
birlikten kuvvet doğar en kısa zamanda verirsiniz inşallah kiloları kaydirigubbakcemile2
nan bende hedef koydum kendime :CüvCüv:bayarama kadar 70 kilo olcam :roflol: sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:

almişş kaç kilo aldınn gııı sennn
beniimm kanımm düşük çıktı doktor kan hapıyla elevit
verdii sana da vemiş miydii
çokk kilo yapıyormuşş elevit kullanmıcammm mafoldumben

ALMİŞ:roflol::roflol:yavrum kışın gelip o hedefi 50 ye çekmek istersen almam bak:roflol:

angelim dr verdiği ilaçları ihmal etme bebek anneden alır ne varsa eksiğini tamamlar olan sana olur sonra canımyerimseniben

ayşecm sabah yoğun olduğum için giremedim kimseye ulaşma şansımda yok kusura bakmayın
ama tartıldım bildirimi şimdi yapsam olur mu
bu hafta kilom değişmedi 84,3

canımmm kendi doktorumm diill
anneme gidince bayramda zorla kendi doktoruna gösterdii benii
oda süt içemiyorumm deyince verdi

oyy giremedim kızlar anca geldim aşem ya bir ara ben son tabloyu atsana bende yaparım bildirimleri artık çok işim yok canım

anaaa ben hamileliğimin ilk gününden itibaren elevit kullandım acep ondan mı çok kilo aldım:uhm:
ama bu çok önemli bir ilaç angelcım bebek senden bütün gereksininmini ilk 3 ay karşılar sonrasındada karşılar ama sen yerine gidenleri koymazsan bu sefer bebişinde yeteri kadar vitamin alamaz ve problem olabilir.

benim doktorum çok iyi 9 eylülde doçent ama galiba prof oldu hiç istinasız hergün almamı istediki hiçte öle bir yetersiz görüntüm yoktur.üstelik ben hergün sütte içiyordum.yalnız süt peynir ve yoğurdu light tükewtebilirsiniz onda kalsiyum daha fazla.
angelım bence kullan ben hep buna bağlıyorum benim kızım çok sağlıklı doğdu.

nan bizim puanlara noldu ?
hadi anladık sıfırlandıda şimdi hiç bişey yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…