Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam handecim uyabiliyosan yap yürüyüşünü de ihmal etme tatlım ben puan sistemindeyim yediklerimi yazıyorum hergün puanlarını hesaplıyorum 19 u geçmemem gerekiyor :)
şirin hande aşe üçlüsü yürüyüşler yapılacak tamam mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı .......???????????????????????????????
şirin hande aşe üçlüsü yürüyüşler yapılacak tamam mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı .......???????????????????????????????
tamam fıstıgım pazartesi den itibaren başlıyorum hatta sabah 1 saat akşam bi saat olarak
bide streç film saracam ter atmak için
ve hep diyet yemekleri yapacam
veeeeeeee
kurbanda 55 olacammmm:teytey:
avatar ressmini nasıl dğiştiriyoduk uğraşıyorum da bulamıyorum ya!
tamam cnm söz hiç merak etme haftaya bu hezimeti telafi edicez inşallah!
hadi inşallah ya bende 70 olsam keşke ozaman kadar ne güzeel olur!
tatlım kullanıcı paneline gir
orada avatar degiştirme var ıorayı tıkla
kızlar şu üçlü birbirini denetlesin tamammıkaydirigubbakcemile5 şirin benim akşam telefonumu çaldır sporumu yapim ben seni hangi saatte yürüyüş yapacakasan çaldırayım yani sabahsa sabah akşamsa akşamyerimsenibenhandecim msn den ya da özel mesajdan sakıncası yoksa telefonunu ver seni de dürtelimşutarafagitti
ve diğer arkadaşlar şu an burda olmayanlar gelince isterlerse aynı sistemi siznle de yaparızyerimseniben
hadi ben 55 sen 70 aşem 60 betüşş de 55 olacak inş
inanmak başarmanın yarısıdır
beni bu bayram fazla kızdırdılar
muhacır inadım tuttu verecem bütün kilolarımı
tek sorun kayınvalideme gittiğim zamanlar
ne zaman ben rejimdeyim yemiyorum desem
kızarmış mis gibi ekmekleri önüme koyar
çok seviyorum ya
sinir ediyo beni
kızlar şu üçlü birbirini denetlesin tamammıkaydirigubbakcemile5 şirin benim akşam telefonumu çaldır sporumu yapim ben seni hangi saatte yürüyüş yapacakasan çaldırayım yani sabahsa sabah akşamsa akşamyerimsenibenhandecim msn den ya da özel mesajdan sakıncası yoksa telefonunu ver seni de dürtelimşutarafagitti
ve diğer arkadaşlar şu an burda olmayanlar gelince isterlerse aynı sistemi siznle de yaparızyerimseniben
şirinem hafta içi akşam iş çıkışında yürücem handeye söyledim zaten :) hafta sonuda sabah yürüyeyim diyorunm ...şirinim sen de nivea varsa yapsana süper sıkılaşıyosun ben kilo veremedim 2 hafta ama inceldim onunla sonrada bırakmıştım![]()