• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yeni sayılır ilk yarışma başladığında vardı sonra çıktı şimdi tekrar gelmişti ..profiline baktım en son 6 eylül de giriş yapmış bi sorun mu var yoksa başka bi şeymi bilmiyorum...sunshine de bayramda güirmiş....

şirin hande aşe üçlüsü yürüyüşler yapılacak tamam mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı .......???????????????????????????????

tamam handecim uyabiliyosan yap yürüyüşünü de ihmal etme tatlım ben puan sistemindeyim yediklerimi yazıyorum hergün puanlarını hesaplıyorum 19 u geçmemem gerekiyor :)

doğruya sölemiştin puan sistemini yaptığını!
tamam cnm söz ihmal etmicem hiç bide tam uyucam ki tam etkisini anlayabilmek için

şirin hande aşe üçlüsü yürüyüşler yapılacak tamam mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı .......???????????????????????????????

tamam cnm söz hiç merak etme haftaya bu hezimeti telafi edicez inşallah!

tamam fıstıgım pazartesi den itibaren başlıyorum hatta sabah 1 saat akşam bi saat olarak
bide streç film saracam ter atmak için
ve hep diyet yemekleri yapacam
veeeeeeee
kurbanda 55 olacammmm:teytey:

tamam cnm söz hiç merak etme haftaya bu hezimeti telafi edicez inşallah!

kızlar şu üçlü birbirini denetlesin tamammıkaydirigubbakcemile5 şirin benim akşam telefonumu çaldır sporumu yapim ben seni hangi saatte yürüyüş yapacakasan çaldırayım yani sabahsa sabah akşamsa akşamyerimsenibenhandecim msn den ya da özel mesajdan sakıncası yoksa telefonunu ver seni de dürtelimşutarafagitti

ve diğer arkadaşlar şu an burda olmayanlar gelince isterlerse aynı sistemi siznle de yaparızyerimseniben

hadi inşallah ya bende 70 olsam keşke ozaman kadar ne güzeel olur!

hadi ben 55 sen 70 aşem 60 betüşş de 55 olacak inş
inanmak başarmanın yarısıdır

beni bu bayram fazla kızdırdılar
muhacır inadım tuttu verecem bütün kilolarımı

tek sorun kayınvalideme gittiğim zamanlar
ne zaman ben rejimdeyim yemiyorum desem
kızarmış mis gibi ekmekleri önüme koyar
çok seviyorum ya
sinir ediyo beni

kızlar şu üçlü birbirini denetlesin tamammıkaydirigubbakcemile5 şirin benim akşam telefonumu çaldır sporumu yapim ben seni hangi saatte yürüyüş yapacakasan çaldırayım yani sabahsa sabah akşamsa akşamyerimsenibenhandecim msn den ya da özel mesajdan sakıncası yoksa telefonunu ver seni de dürtelimşutarafagitti

ve diğer arkadaşlar şu an burda olmayanlar gelince isterlerse aynı sistemi siznle de yaparızyerimseniben

evet süper canımm
sen akşam kaçta çıkacan
benim pazartesi belli olacak bir arkadaşım var onunla yürüyecez bakalım ona kaç uygunmuş

sabah kahvaltı yapmadanmı çıkayım yaptıktan sonramı

hadi ben 55 sen 70 aşem 60 betüşş de 55 olacak inş
inanmak başarmanın yarısıdır

beni bu bayram fazla kızdırdılar
muhacır inadım tuttu verecem bütün kilolarımı

tek sorun kayınvalideme gittiğim zamanlar
ne zaman ben rejimdeyim yemiyorum desem
kızarmış mis gibi ekmekleri önüme koyar
çok seviyorum ya
sinir ediyo beni

inşallah başarıcaz kaydirigubbakcemile5 ya evet banada ye ye diye ısrar ettiklerinde çok kötü oluyo zaten insanları kıramam hiç bayramdada bu yüzden bu kadar kilo aldım ya!

tamam cnm msndeysen girip yazıyorum hemen

tamam zuzularım helal sizeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5hadi bakalım birimiz bayramda 70 olacak birmiz 55 ben de 60 inşallah tabi:Saruboceq: handecim sorduğun soruya şirin cevap vermiş zaten o yüzden sustumkaydirigubbakcemile3 kızlar kaçamak ta yok tamam mı bi şeye eliniz giderse aklınıza bayrama kadar olan hedefinizi getirinkaydirigubbakcemile

şirinem hafta içi akşam iş çıkışında yürücem handeye söyledim zaten :) hafta sonuda sabah yürüyeyim diyorunm ...şirinim sen de nivea varsa yapsana süper sıkılaşıyosun ben kilo veremedim 2 hafta ama inceldim onunla sonrada bırakmıştım :(

neysem canlarım
cuma saati bittiğine göre ben işlerimi yapayım akşama kayınvalideye gidecez
işlerimi bitirince hemen damlayacam buraya
aşem sen kaçta çıkacaksan yürüyüşe söyle o zaman çaldırayım seni tatlım
şimdilik hoşçalkalınnnopuyorumnanaktan

şirinem hafta içi akşam iş çıkışında yürücem handeye söyledim zaten :) hafta sonuda sabah yürüyeyim diyorunm ...şirinim sen de nivea varsa yapsana süper sıkılaşıyosun ben kilo veremedim 2 hafta ama inceldim onunla sonrada bırakmıştım :(

yokki bir kere senin dediğini yaptım nivea ile ilgili aramışlar ama açmamışım bi daha ses yok yok
bi dahamı msj bıraksam acaba tlf ne soruyorlar

Back