- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Haddime değil ama bence daha önce kandırdığı, aptal yetine koyduğu eski takımına sorun bir.. bu arada olay maalesef tartı yanlış mağdur bir kızcağız olayı değil. Bu bayanı bir şekilde bu yarışmadan uzaklaştırmanızı tavsiye ederim. Bunu en büyük sebebi ise o üyenin gayet sağlıksız (250 kalori) bir diyet uygulaması ve iki haftada 14 kilo verdiğini beyan etmesi ve burayı okuyanlara kötü örnek olması..ama bekleyelim görelim derseniz de en azından yaptığının bir karşılığı olmalı değil mi?Abla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?
Selam kaptanligin hayrolsun. Yok durucu değilim zati . Merak işteVorones amacının ne olduğunu hepimiz biliyoruz rica ediyorum gider misin?
Kimseye defolsun gitsin demek bize yakışmaz.Bu yarışmada verilen emeklere saygı göstermeyen,insanlarla alay eden bi insan var.Yalan beyanatta bulunup başkalarının hakkını yiyen bi insan.Aynı şeyin tekrar yaşanmasını istemediğimiz içindi bu kadar tepki.Takdir sizin.
Müsade ederseniz diyetimize devam etmek istiyoruz.Bugün yeterince moral bozukluğu yaşandığı kanaatindeyiz
Aynı üyeymiş ve özür dileyip bir şans daha istemişBu çok doğru bir tespit.. bir defa yalan beyan berem, ikinci defa üyelik alıp gelen be herkesi aptal yerine koyan bir üye ( Trabzonlu
ben de bunu çık merak ediyorum açıkçası.. o bahsi geçen üye yeni üye mi yoksa 3. Üyelik almış eski üye mi? Ha size ne derseniz de bu yarışmayı yalan yanlış sabote eden bir üyenin akıbetini bu yarışmada yarışan bir üye olarak merak ediyorum.
Vorones burda olmandan rahatsız oluyorum.Kızlar da oluyo .gider misin lütfen?Selam kaptanligin hayrolsun. Yok durucu değilim zati . Merak işte
İyi gecelerBildirim gelince söyle bi bakiverdm. İyi geceler
Yorma kendini kaptanım ♡♡♡Niye uğraşıyorumki
Eski takimima selam veriyorm. Ne var ki bunda . çok emeği var 7. Takimin ben de. . Kalıcı değilim dedikçe bu zorbalık neden. . Pekala konuyu uzatmayalm mali. severdim seni. Sen istersen öyle olsun.Vorones burda olmandan rahatsız oluyorum.Kızlar da oluyo .gider misin lütfen?
Boş kalp atma sinirlerim bozuluyorYorma kendini kaptanım ♡♡♡
Yorma kendini kaptanım ♡♡♡
Ş..zim benim aklıma gelmişti... gerçekKazen orta yolu bulmak adına, madem bu üye pişman ve gerçekten kilo vermek istiyor ve 2.takımda onu kabulleniyor. O zaman 2.takımla listeye girmeden devam etsin. O rahat, biz rahat, sen rahat
8 kişiŞu fakire deyin hele ziyaretçimiz var mı?
Vay Arkadaş .içimde kalan . Dökülen yok da. tamam yazmayin bana bildirm gelmesin he mi ?vorones içinde kalanları bitir artık bak gece gece dökülüyo ortaya böyle.
Konu takip iptal yaptıysan bildirim neyin gelmez....
Hadi len hep ben deyince aklına geliyo senindeŞ..zim benim aklıma gelmişti... gerçek
Niye bee.. bende bunlar var napim :))Boş kalp atma sinirlerim bozuluyor
8 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?