Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı kişi yani.. yalnız 2. Değil 3. Üyelikle geldi.. 2 haftada 14 kilo vermiş aaa tartı bozukmuş farketmedim diye herkese yalan söylemiş bir üyeden bahsediyoruz.. Allah aşkına mümkün mü böyle bişi?? Resmen dalga geçmek için uğraşıyor .. facedeki zayıflama gruplarından bulduğu resimle buyrun sizd öncesi sonrası diyor.. sizce böyle insanların olduğu bi yarış adil olur mu?? Siz söyleyin nolur...Sorun işte bu....
Iste whatsapptan doldurulanlar bu ayrintiyi kaciriyor. Bu uyenin profiline bir not yazmistim.
"Kim olduğunuzu anlayacaklar diye"
Yani bizim herseyden haberimiz vardi. Kendisi bir özür mesajı yazdi ve son bir sans daha istedi. Bizde bunu daha seabahar ile paylasamadan olaylar patladi.
Cok buyuk hata yaptigini ifade eden ve özür dileyen bir bayan var karsinizda. Olmaz hadi defol mu diyelim ?
Buyrun yazin " defolsun gitsin yazin " hemen atacagim siteden...
igdem neler oluyo kimler banlandı yine yaaa ben bugün çok uğrayamadım lan dedi diye mi gitti yani mium ....Kazen ön açıklama yapayım bilen bilir whatsapp kullanmam. Hatta telefonu bile doğru düzgün kullandığım nadirdir.
Şimdi benim kafamda deli sorular var... Cevapları sizde. Ama siz de eveleyip gevelemekten öteye geçmiyorsunuz.
Hadi miu nun durumunu artık anladık. Ona olan gıcığınız geçmedi. Bunu sağır sultan bile biliyor artık...
2 arkadaşımız tepki olarak kendini kibledi. O da tamam.
Peki o diğer 4 arkadaşımız neden banlandı ? Bunu da açıklayın...
Kendi takımında şakalaşanı banlamam demiştiniz. Bu arkadaşlar neden gitti. Açık açık söyleyin. Biz zaten biliyoruz ama siz de söyleyin rahatlayın. Siz söylemedikçe ben patladım şurada. Açık açık "canım istedi banladım. Bugün canım ister şu saat seni de banlarım" deyin de bi rahatlayın artık. Açıklama yapmasanız bile şunun bi çelişki olup olmadığı hakkında ne düşünüyorsunuz ? sizin dışınızdaki dünyadan bakınca çok büyük çelişki görünüyor da. Bilin istedim.
Ben neden defolsun diyeyim ki. Kimse için böyle birşey yazmaya hakkım yok.Sorun işte bu....
Iste whatsapptan doldurulanlar bu ayrintiyi kaciriyor. Bu uyenin profiline bir not yazmistim.
Yani bizim herseyden haberimiz vardi. Kendisi bir özür mesajı yazdi ve son bir sans daha istedi. Bizde bunu daha seabahar ile paylasamadan olaylar patladi.
Cok buyuk hata yaptigini ifade eden ve özür dileyen bir bayan var karsinizda. Olmaz hadi defol mu diyelim ?
Oysa ki tersi de nal dı haaa... at gibi güzel bir hayvanın nalı olabilirdi. Bir nal uğruna ya Rab ne miular gidiyorigdem neler oluyo kimler banlandı yine yaaa ben bugün çok uğrayamadım lan dedi diye mi gitti yani mium ....
Kazen ön açıklama yapayım bilen bilir whatsapp kullanmam. Hatta telefonu bile doğru düzgün kullandığım nadirdir.
Şimdi benim kafamda deli sorular var... Cevapları sizde. Ama siz de eveleyip gevelemekten öteye geçmiyorsunuz.
Hadi miu nun durumunu artık anladık. Ona olan gıcığınız geçmedi. Bunu sağır sultan bile biliyor artık...
2 arkadaşımız tepki olarak kendini kibledi. O da tamam.
Peki o diğer 4 arkadaşımız neden banlandı ? Bunu da açıklayın...
Kendi takımında şakalaşanı banlamam demiştiniz. Bu arkadaşlar neden gitti. Açık açık söyleyin. Biz zaten biliyoruz ama siz de söyleyin rahatlayın. Siz söylemedikçe ben patladım şurada. Açık açık "canım istedi banladım. Bugün canım ister şu saat seni de banlarım" deyin de bi rahatlayın artık. Açıklama yapmasanız bile şunun bi çelişki olup olmadığı hakkında ne düşünüyorsunuz ? sizin dışınızdaki dünyadan bakınca çok büyük çelişki görünüyor da. Bilin istedim.
Oysa ki tersi de nal dı haaa... at gibi güzel bir hayvanın nalı olabilirdi. Bir nal uğruna ya Rab ne miular gidiyor
Ben neden defolsun diyeyim ki. Kimse için böyle birşey yazmaya hakkım yok.
İlk üyeliğinde 14 günde 14 kilo verdim deyince inanmadık doğal olarak. Birincilik için değil ki birinci olunca ne oluyor? Ama aptal yerine konmak beni çok kızdırdı. Üyeliği deşifre oldu, yine geldi. Kendi kendiyle bile yazıştı :) Bizlere yalan üstüne yalan söyledi ve hala söylemeye devam ediyor. Şuan ki söylediklerinden nasıl emin olabiliriz ki, olamayız.
Bekleyip göreceğiz hepbirlikte.
Bu çok doğru bir tespit.. bir defa yalan beyan berem, ikinci defa üyelik alıp gelen be herkesi aptal yerine koyan bir üye ( TrabzonluSizinle bugün tanışıyorum miuyla 4 ay falan oldu...
Miu kimdir sorusuna gelince arkadaşımız biz burda hepimiz arkadaşız
Mevzu şu aslında Miu zaten sizi etiketlemiş 2. Üyelik mi diye
Görevin sizde olduğunun farkında olmasa sizi etiketler mi?
Benim sormak istediğim miuyu banladınız ona da tamam peki miu nun sizi etiketledi konu için ne yaptınız
Bakın ben eleştirmek istemiyorum haşa haddim de değil yalnız arkadaşlarımın haksızlığa uğramasına da gönlüm razı gelmiyor affınıza sığınarak yazıyorum bunları
ben de bunu çık merak ediyorum açıkçası.. o bahsi geçen üye yeni üye mi yoksa 3. Üyelik almış eski üye mi? Ha size ne derseniz de bu yarışmayı yalan yanlış sabote eden bir üyenin akıbetini bu yarışmada yarışan bir üye olarak merak ediyorum.Peki o üye araştırıldı mı, sonuç nedir?
Bizler de burada emek veriyoruz, bi üyelikte evliyim doğum kilosu dedi bilmem kaç kiloyum dedi diğerinde bambaşka. Göz mü yumucaz her takımda dolaşmasına?
Ben oyumu defolsun gitsinden yana kullanıyorumAbla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?
"Iste whatsapptan doldurulanlar bu ayrintiyi kaciriyor" = su-i zan (Kötü zann, fena tahmin, şüphe demektir.)Iste whatsapptan doldurulanlar bu ayrintiyi kaciriyor
Kimseye defolsun gitsin demek bize yakışmaz.Bu yarışmada verilen emeklere saygı göstermeyen,insanlarla alay eden bi insan var.Yalan beyanatta bulunup başkalarının hakkını yiyen bi insan.Aynı şeyin tekrar yaşanmasını istemediğimiz içindi bu kadar tepki.Takdir sizin.Sorun işte bu....
Kuzum hadi sen evine dön, zaten canımız sıkkın bir de seninle uğraşmayalım gece gece.. aylar sonra nispet için bu takıma yazman da hiç yakışık almadı bunu da bil..
Ben site sahibi olsaydım atardım orası net. Burası sanal ortam. Yaşını yalan yazar, boyunu, işini vs vs ama yarışmayı, onlarca kişinin emeğini etkileyecek etkileyecek bir Üyeyi istemezdim. Ben yemek yarışmalarına da katılıyorum orda da haksızlık görsem noluyo derim. Ama bdv de bugün boşandım diyen üye fake hesapla yarın nişanlıyım diye konu açsa umrum olmaz banane kendi rezilliği derim. Hayır bdv de bile ifşa edilen 2. 3. Üyeliklere tahammül yokken yarışamda neden oluyor mantığım almıyor.Abla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?
Vorones amacının ne olduğunu hepimiz biliyoruz rica ediyorum gider misin?
Bildirim gelince söyle bi bakiverdm. İyi gecelerKuzum hadi sen evine dön, zaten canımız sıkkın bir de seninle uğraşmayalım gece gece.. aylar sonra nispet için bu takıma yazman da hiç yakışık almadı bunu da bil..
Bakın yalan söylemesi sorun değil diyelim.. hadi affedelim ... bi daha onun şu kadar kilo verdim dediğine inanabilir miyiz?? Ya da eski mesajları okuyun. Bana inanmayan herkesle ahirette hesaplaşıcam demiş üstüne beddua etmiş.. ve yalan söylediği ortaya çıktı..gitti bi üyelik daha aldı geldi onda da yalanı ortaya çıktı.. yetmedi bi üyelik daha aldı..daha ne yapması gerekiyor bu üyenin peki??Abla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?
Abla peki gel fikir ver ne yapalim ? Bekletip gorelim mi atalim mi ?