Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende listeye giricem inş bonusum.. 6 ay dolsun diye bekliyorum.. 1 ay kaldı.. napalım bebeğim .. bizim için liste demek düzen demek..
liste bana müthiş bir disiplin sağladı valla.psikolojik olarak öyle bir kitlenmişim ki beynim otomatik dur diyo kaçamak görünce.

Günaydın

O kadar yorgun ve uykusuzum ki.. bütün gece öksürdü yavrum hiç uyuyamadık.. şimdi tekrar doktora gidicez...
Ne teshis koymustu canim?

Ben ve minigim olmustuk 2-3 sene once, bronsiolit. Surekli oksurukle gecen 2 hafta. Tedavimiz bol sivi alimi, ozellikle sicak icecekler, ve brons acici ilacti.

Nefret etme. Degistirebiliyorsan elinden geleni yap, ise yaramiyorsa kendi hallerine birak

babalar hiç olmasın çocuğun, kendinin derdi çekiliyorda onarınki çekilmez be başı ağrısa doğum yapmış lohusa gibi yatarlar

Aynen

10 umuuuu aynı gün dogmusuz eflal teraziydi sanki

Ooooooh dogumgundasim
@eflalim in yukselen teraziydi sanki. Gecikmis bugun. Gelince soyler

pc ekranını telle karıştırıp,parmakla kaydırmaya çalışmak

Ayni isi tv ile yapmak

Insallah

Vayt ve miu için değil bence.
Evet değil çok uçuk almıyorum bonus şimdi şöyle bozdum böyle bozdum dedim geleceği taş çatlasın artı bir bugün detoks yapsaydım onu da silersin ama istemiyorum detoks falan düzen istiyorum şuan mantığın bu liste dediğim gibi iki hafta sonra gidişe göre karar vereceğim onda da yüzde 1 zorlayacagim sadece bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…