kendimi kocemin karşısında hayal edip bir rakkase edasıyla kıvırttımnasıl oynadıysan artık
liste bana müthiş bir disiplin sağladı valla.psikolojik olarak öyle bir kitlenmişim ki beynim otomatik dur diyo kaçamak görünce.Bende listeye giricem inş bonusum.. 6 ay dolsun diye bekliyorum.. 1 ay kaldı.. napalım bebeğim .. bizim için liste demek düzen demek..
Ne teshis koymustu canim?Günaydın
O kadar yorgun ve uykusuzum ki.. bütün gece öksürdü yavrum hiç uyuyamadık.. şimdi tekrar doktora gidicez...
Günaydınlar kızlar
Hayırlı mutlu günler olsunnn
Moralim sıfır dün bisi yaptım pişman oldum iyilikleri unutan geçmişini unutan insanlardan nefret ediyorum kindar insanlardan fesat insanlardan da nefret ediyorum iyi olmaktan yoruldum bıktım..
babalar hiç olmasın çocuğun, kendinin derdi çekiliyorda onarınki çekilmez be başı ağrısa doğum yapmış lohusa gibi yatarlar
10 umuuuuaynı gün dogmusuz eflal teraziydi sanki
pc ekranını telle karıştırıp,parmakla kaydırmaya çalışmak
İnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdim
başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inş
ne diyosuuuunnnnnkendimi kocemin karşısında hayal edip bir rakkase edasıyla kıvırttım
heane diyosuuuunnnnn
afferim hep böyle görücem gırmızı elbiseli seskü listelimliste bana müthiş bir disiplin sağladı valla.psikolojik olarak öyle bir kitlenmişim ki beynim otomatik dur diyo kaçamak görünce.
Geçen cuma 55.2 ydim 54.2 ile mezun oldumkaçsın şuan ve boyun kaç
Bende listeye giricem inş bonusum.. 6 ay dolsun diye bekliyorum.. 1 ay kaldı.. napalım bebeğim .. bizim için liste demek düzen demek..
Boy:157kaçsın şuan ve boyun kaç
Johnny Deppkeano reevsin karşısında mı hayal etseydim kendimi yoksam
Niye beeVayt ve miu için değil bence.
tipsiz o beee göbek bile atmam ben onakeano reevsin karşısında mı hayal etseydim kendimi yoksam
Evet değil çok uçuk almıyorum bonus şimdi şöyle bozdum böyle bozdum dedim geleceği taş çatlasın artı bir bugün detoks yapsaydım onu da silersin ama istemiyorum detoks falan düzen istiyorum şuan mantığın bu liste dediğim gibi iki hafta sonra gidişe göre karar vereceğim onda da yüzde 1 zorlayacagim sadece bu defaVayt ve miu için değil bence.
yoğ anam corç olsa belkiJohnny Depp
kart kız oJohnny Depp
Ooo joni karizmatikkart kız o
gerçi aralarında 1 yaş varmış keanodan da vazgeçtim .
bana 40ı doldurmuş bi yakışıklı bulmak lazım
başka aktör kim vardı lan aklıma gelmiyotipsiz o beee göbek bile atmam ben ona
ulen bred gelmiş 54 yaşına aktör mü kaldı50 yaş üstü aktörleri beğeniyosam ben de yaşlanıyorum demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?