Abooooooowwwwww hep ondan böyle oluo desene vyok tesbih getirdim yanımda est çekicemşaka maka beyle 10 dk ya görüşüyoz ya görüşemiyoz yoğunluktan.telefon tarfiğimiz yoğun bu aralar
Saygıyla eğiliyorum hocam büyüksüüüünnnnkızım 20 yılın tecrübesi
Sabah sabah +18
Bunlar nasıl muhabbetler böyle yanaklarım kızarıyo okurken aç durdukça sizin libidolar besleniyo
MevZuya bodoslama dal diyon yaniAnı yakala zümrüd geçmiş yapmaktan sohbet edemiyoz
Saygıyla eğiliyorum hocam büyüksüüüünnnn
Sabah sabah +18
Beni kaptan yaparsanız olacağı buydu
dal dal boşver geçmişiMevZuya bodoslama dal diyon yani
O bekar kaptandı ben evli kaptanım deneyim farkı var
sanki öteki çok namıslıydı
Tamam kuzumBilmiyom kuzu miuya sorim bakim
Biz sağlıklı beslenelim diyetimizden ödün vermeyelim o tartı ille inecek zaten merak etme sen pes etmek yok ulenİnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdim
başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inş
Tamam canım bu hafta böyle kalacak mecburen haftaya çıkarmış olurum haber verdiğinde alırımspor işini oturtamıyorum bir türlü nehirim dilersen beni çıkar ben bir düzene oturtunca burada ben oldum der eklersin beni :/
Ne dedin duyulmuyo mimucumspor işini oturtamıyorum bir türlü nehirim dilersen beni çıkar ben bir düzene oturtunca burada ben oldum der eklersin beni :/
Bizle de paylaşsana 20 yıllık deneyim olunca nasılolüyürürürürüüüükızım 20 yılın tecrübesi
Ne demek yaşlandık duymiyim öyle şeyler 7. Takım herdaim libidosu yüksek olmalıbenimde bi 20 yıl var biz yaşlandık sanki, gençlere verdik elimizi hadi bağalımmm
adamda icraat çok da bende yok diyetten mi nedir bilemedim valla çoğu kez uyuyo numarası yapıyorumNe demek yaşlandık duymiyim öyle şeyler 7. Takım herdaim libidosu yüksek olmalı
Tamam canım bu hafta böyle kalacak mecburen haftaya çıkarmış olurum haber verdiğinde alırım
Ne dedin duyulmuyo mimucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?