Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neslis benimki de sökmedi kaldı öyle, feci açım, normal diyetteki yediklerimi yiyorum ama gözüm ac, bu hafta zor geçiyor

Valla akşamı 1 elma ile geçirdim ama bir de bana sor bugün nasıl geçti..

Bu hafta sonu söktürücü alacağım

@MiuLego tevafuk55 cook kilo aldim dyo benden duymus olma 70 lere dayanmis neyse bizimkisi ispikleme birnevi sakaaa sayilir saka bir yana bebegi sağlikli olsun o bize yeter onemli olan gerisi boş takim bizi bekliyor merak etme dedim miu elinde sopaylan bekler bzi gelin bakalim sizi gidi yağ tulumlari diyerekten

Bu kadar yorulur bi insan
Ama.cok şükür bitirdik düğünü mevludmzde yaptk herşey bitti elhamdulillah

Ama resmen memlekete geldiğim günden beri kizm huysuz hic bi tat aldırmadı resmen halâ da huysuz

Çok özledim sizleri
Çok kilo almadm bu gün kıyafetle yengemlerdd tartldm
1.5 2 kilo falan almsm ama eminim oda odemdir burasi aşırı sicaaakkkk

malipina gelince bi yan oda yapalm kendime geleyim

Yok ya sorun yok Bana da demiş olabilirsin az biraz ben de öyleyim

malipina kaptanımmmm bi maruzatım olacaktı ...ben şimdi memlekete geldim ya menüleri oğlan uyuyunca yani anca bu saatlerde yazsam olur mu özür durumunda saysan beniiiiii çünkü yoksa kaç gündür menü veremiyorum üzülüyorum bi de spor gruplarından çıkartsann yine yapmaya çalışırımda grubun benim yüzümden puanı düşmesinn.. ama benim menümü al noluuurrrr kaçırmaak istemiyorum yazamazsam kaçar çünküüüüü beni yedirtme bunlaraaa

Git kendini severlen öldürtmeden

Dr ol hastan olalım bebeeeeaaaaammmm

Doktora hasta
Bize de koza gerek !

Kamon
kendi herkese yazıyoooo ben hepfiti sevsem suççççççççbu haksızlık diiil de neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…