• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse

Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
geçmiş olsun canım.

300 :spor: ama 100 ara 100 ara 100 :işsiz:
Ne var 300 te, bizim bir Türkan vardı önceden, günlük ben diyeyim 5000 sen de 10 000 atlardı günlük, :spor:haftanın birinde 4 kilo vermişti:rolleyes:

Anlatayım geçmişi, buranın eskisi olduğum belli olsun:KK8:

Ne var 300 te, bizim bir Türkan vardı önceden, günlük ben diyeyim 5000 sen de 10 000 atlardı günlük, :spor:haftanın birinde 4 kilo vermişti:rolleyes:

Anlatayım geçmişi, buranın eskisi olduğum belli olsun:KK8:
Buranın eskisi oldığun belli oldu ama bugün burayı hiç okumadığında belli oldu.. o konuyu geçtik bebem :issiz: demek hiç geçmiş yapmıyorsun.. okuyormuş gibi yapıyırsun.. yalandan selam verip kaçıyorsun...

Bunlar daha başlangıç deynepnazzzzz.. senle uğraşmak için int paketi aldım :KK14:
Şimdi geçmişine gidiyorum..

Buranın eskisi oldığun belli oldu ama bugün burayı hiç okumadığında belli oldu.. o konuyu geçtik bebem :işsiz: demek hiç geçmiş yapmıyorsun.. okuyormuş gibi yapıyırsun.. yalandan selam verip kaçıyorsun...

Bunlar daha başlangıç deynepnazzzzz.. senle uğraşmak için int paketi aldım :KK14:
Şimdi geçmişine gidiyorum..
Geçmiş yaptım dedim mi ben, az göz gezdirdim benim mesajımdan sonrakilere. :deli:

malipina malipina senden korkar az hiponun kulağını çeksene:sus:

Kız o yemeklerde ne yağı kullanıyorlar kim bilir
Bayat kurtlu iğrenç gıdalar kullanıyor belki
bir de yemeyi mi düşünüyorsun:sinirli:

Belki kadınların adamlar kol kılları düşüyor
Alnından şıp diye ter dammlıyır belki:kusmuk::sinirli:
Sayende yiyesim kaçtı :confused:

Sali menüm
Sabah 11.30
İki yumurta
Peynir(kk),7zeytin
Domates,salatalik,biber,maydanoz
3 ceviz

Akşam 19.30
Bir palamut bugulama
Salata( yesil yapraklilardan)
İki kasik y.fasulye
İki kasik bbulgur( gun icerisinde hic karbon almadigim icin yiyorum, birde dun acliktan uyuyamadim,yiyim dedim,crs,prs yemicem:)
3 ceviz

Su 3 litre
Spor 2 mil leslie+ 5 dakika agirlikli kol calismasi
malipina malipina

Menümü vereyim dışardayım bugün geçe kaldım:(

Sabah 9.00
1 incir 7 zeytin
Ada çayı

Ara 11.00
Swkersiz turk kahvesi

Öğlen 14.00
Yeşillikli slata