işte açlığın bastırdığı o saçma gece saatlerine direndiğin her günün sabahı böyle olacak hergaf :)Gece acliktan uyuyamasamda,eksi gormek guzeldi
Kalk çabık durduğun hataYyaaaaa yiyeceğim seniii bu ne güzel motivasyon yaaaaGaza geldim, test çözücem valla o derece
keşfet beni miuuuuuuuuuuu
Ben deBen bilerek yaptın sandım
Deneyimleyerek keşfederim ama
Drink?
geçmiş olsun canım.Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
Seneye bunu deneyeceğim amadelüüüüüüüüüüü
Ne var 300 te, bizim bir Türkan vardı önceden, günlük ben diyeyim 5000 sen de 10 000 atlardı günlük,300ama 100 ara 100 ara 100
Buranın eskisi oldığun belli oldu ama bugün burayı hiç okumadığında belli oldu.. o konuyu geçtik bebemNe var 300 te, bizim bir Türkan vardı önceden, günlük ben diyeyim 5000 sen de 10 000 atlardı günlük,haftanın birinde 4 kilo vermişti
Anlatayım geçmişi, buranın eskisi olduğum belli olsun
Geçmiş yaptım dedim mi ben, az göz gezdirdim benim mesajımdan sonrakilere.Buranın eskisi oldığun belli oldu ama bugün burayı hiç okumadığında belli oldu.. o konuyu geçtik bebemdemek hiç geçmiş yapmıyorsun.. okuyormuş gibi yapıyırsun.. yalandan selam verip kaçıyorsun...
Bunlar daha başlangıç deynepnazzzzz.. senle uğraşmak için int paketi aldım
Şimdi geçmişine gidiyorum..
Sayende yiyesim kaçtıKız o yemeklerde ne yağı kullanıyorlar kim bilir
Bayat kurtlu iğrenç gıdalar kullanıyor belki
bir de yemeyi mi düşünüyorsun
Belki kadınların adamlar kol kılları düşüyor
Alnından şıp diye ter dammlıyır belki
Bugun gozum korktu ,biraz fazla yedim ama kacamak yok miu kaptanimişte açlığın bastırdığı o saçma gece saatlerine direndiğin her günün sabahı böyle olacak hergaf :)
Kalk çabık durduğun hata
Deneyimleyerek keşfederim ama
Drink?
Libidodan gidicen bigün hık hıkNe sandın
Düşününce haklı aslındaSayende yiyesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?