- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Türkiye’ye gelince çiğ köfte yiyeceğimAynen ya ne bayik bisey
Ama bi çiğköfte durum verseler yerim yani
Tüm çiğ köfteler benim olacak niihhaaaaa haaaaa haaaa haaaa
Of sakinleştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye’ye gelince çiğ köfte yiyeceğimAynen ya ne bayik bisey
Ama bi çiğköfte durum verseler yerim yani
Yaşasın
Yaa moralim bozuk.. sizden başka kimsem yok ki buralarda siz olmasanız çekilmez ki bu hayat
HhaahhaaaaaaKızlar kahve içmez kararır evlenince beyinle içersin
Ah kıyamam açlığa direnerek taş gibi fit mi fit olacağız neslihanValla akşamı 1 elma ile geçirdim ama bir de bana sor bugün nasıl geçti..
Bu hafta sonu söktürücü alacağım
Tabi ki kuzenim yazmış saçmalama. Özledim len seni. Menü verdin mi?
Ah kıyamam ya. Haber yok mu? Durum nasıl şimdi?Aksamustu felaket halsizlik coktu evin islerini zor yaptim oglani uyuttum esim yatti uykum var yatasim yok aklim babamda kaldi icimde kocaman öküz oturuyo sanki..
Yiğenim yazmış delikanlı. Ben tabiki yazmadım saçmalama istersen
Ay onun da mı arpacık çıktı acaba?Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
Kaptan değilim ki artık@MiuLego @tevafuk55 cook kilo aldim dyo benden duymus olma 70 lere dayanmis neyse bizimkisi ispikleme birnevi sakaaa sayilir saka bir yana bebegi sağlikli olsun o bize yeter onemli olan gerisi boş takim bizi bekliyor merak etme dedim miu elinde sopaylan bekler bzi gelin bakalim sizi gidi yağ tulumlari diyerekten
Bu takımda delü dedi diye alınacak biri YÖK bence@koza16 tatlım o delüüüüüüü yazdığım mesaj da bir yanlışlık olmuş. ben miuyu alıntılamıştım. senin mesajı almışım. şimdi deme sakın fulya abla bana niye delüüüüüüüüü dedi diye
Neeeee yarın cuma mııı!!!İyi geceler yarın aşırı büyük eksiler görelim inşallaaaah
Çoooook amin
Nolur amin Allahım bizim kızları mutlu et
Öpüyorum yalap şalap
DEĞİLama belki dua saatim açıktır kanul plur yarına kocaman eksiler görsek güzel olmaz mıNeeeee yarın cuma mııı!!!
Yaaaaa fılavır işte bunlar hep belirtileriYanlış alarm yarım çarşambaymış
Amin cümle cemaaateDEĞİLama belki dua saatim açıktır kanul plur yarına kocaman eksiler görsek güzel olmaz mı
Amin cümle cemaaate
Yaw buraya üye olmadan aklımda bebek yoktuYaaaaa fılavır işte bunlar hep belirtileri
K.k. Diye yazılıp kaka diye pkunacakYaw buraya üye olmadan aklımda bebek yoktu
En sonunda diye diye aklıma girdi, şimdi olursa adını k.k koyacağım , kimseye de söylemem anlamını , böyle çok cool birşey olur
Misal António arda k.k hahhaaaa