• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla akşamı 1 elma ile geçirdim ama bir de bana sor bugün nasıl geçti..

Bu hafta sonu söktürücü alacağım
Ah kıyamam açlığa direnerek taş gibi fit mi fit olacağız neslihan
Her açlığın sonu her gecenin sabahı her sabahın tartıda mütüş eksi görmesi var unutma :KK200:

minzdr-gif.1319509
Tabi ki kuzenim yazmış saçmalama. Özledim len seni. Menü verdin mi?

Aksamustu felaket halsizlik coktu evin islerini zor yaptim oglani uyuttum esim yatti uykum var yatasim yok aklim babamda kaldi icimde kocaman öküz oturuyo sanki..
Ah kıyamam ya. Haber yok mu? Durum nasıl şimdi?

Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
Ay onun da mı arpacık çıktı acaba?
Arpacığa sıcak çaylı pamuk bir de göz damlası temizleyici çok iyi geliyor
Ben tüm gündür korsan gibi geziyorum ama indi baya
Geçmiş olsun

@MiuLego @tevafuk55 cook kilo aldim dyo benden duymus olma 70 lere dayanmis:KK70: neyse bizimkisi ispikleme birnevi sakaaa sayilir saka bir yana bebegi sağlikli olsun o bize yeter onemli olan gerisi boş takim bizi bekliyor merak etme dedim miu elinde sopaylan bekler bzi gelin bakalim sizi gidi yağ tulumlari diyerekten:KK70: :KK70:
Kaptan değilim ki artık
biz yokken kilo alanların (yani bizi terk eden gidenleri) kilo alıp geldiklerinde aldığınız yerde veriniz tabelasıyla geri göndereceğiz artık. Çünkü zayıflayınca bizi bıraktılar.

@koza16 tatlım o delüüüüüüü yazdığım mesaj da bir yanlışlık olmuş. ben miuyu alıntılamıştım. senin mesajı almışım. şimdi deme sakın fulya abla bana niye delüüüüüüüüü dedi diye :KK70:
Bu takımda delü dedi diye alınacak biri YÖK bence
:KK70:

Yaaaaa fılavır :KK70: işte bunlar hep :anneadayı: belirtileri
Yaw buraya üye olmadan aklımda bebek yoktu
En sonunda diye diye aklıma girdi, şimdi olursa adını k.k koyacağım , kimseye de söylemem anlamını , böyle çok cool birşey olur
Misal António arda k.k hahhaaaa
:KK48:

Yaw buraya üye olmadan aklımda bebek yoktu
En sonunda diye diye aklıma girdi, şimdi olursa adını k.k koyacağım , kimseye de söylemem anlamını , böyle çok cool birşey olur
Misal António arda k.k hahhaaaa
:KK48:
K.k. Diye yazılıp kaka diye pkunacak

Kaka yani
Bok

Yapma etme :D

Back