- 8 Ağustos 2008
- 35.220
- 41.918
- 1.123
Neyinsen yemezsin ben biliyom biskrem de neymiş içinde kahverengi kahverengi ne var neyin kahverengisi o acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyinsen yemezsin ben biliyom biskrem de neymiş içinde kahverengi kahverengi ne var neyin kahverengisi o acaba
Alışkanlığın yok ondan cınımKitap okuyunca uykum geliyor : (
Bittimi bugün09.30 7 hurma bir süt,yeşilçay
16.00 çökelek peyniri,20 tane kadar çeri domates,yarım demet maydanoz,2 kayısı
su 3 lt
spor: 300 ip dinlene dinlene
malipina
ben de mezdekeyle+ipÇıktım tepesine şimdi
bitti kaptanım çok şükür.çok acıkırsam gece kefir içerim dedim amaBittimi bugün
Uygulayabilirim umarımne güzel kararlar bunlar
harika olur kozacım
ay bilmiyorum
gözlerim kapanıveriyor
oturur pozisyonda başlıyorum kitap okumaya
bir bakmışım uzanmışım
ne ara o hale geldim diyorum sonra
yok balım bana gerek yok
cidden mi?
ilk kez duyuyorum olabilir
sonuçta beynimiz bizden akıllı
Bu msja itibar etmeyin... yemek topiğinden çıkmıyor... her haltın içinde :))
Bizi sevse gelirdi 2 dk takıma.. bizimle işi bitti.. geri şişko olup gelecek ama yüzü var mı bilmem
Bu daha başlangıç deynepnaz
Aynen ya ne bayik biseybisrem miii önüme kamyonla dökseler koklamam
Geçmiş olsun canim kuzularinaBebisler hastaydı hastaneye götürdüm sıra bekle muane falan derkengec geldim eve bı kahvaltı yaptım o kadar
Neslis benimki de sökmedi kaldı öyle, feci açım, normal diyetteki yediklerimi yiyorum ama gözüm ac, bu hafta zor geçiyorBen de regl mi olacağım nedir 2 aydır girdigim düzende ilk defa çok fena tatlı aseriyorum oyy oyy
Valla polisiye korku ya da gerilim okurken cin gibi oluyom uykum muykum gelmiyor :)Aslında genelde geceleri okuduğumuz için vucut öyle alışıyormuş.. uyku ile kitabı özdeşleştiriyormuş tamamen alışkanlık..
Kuzum 1 kase salatalık domates yiyom genelde, midem tam doluyor ama sebze ile. Bugün yumurta akşamda kuzuKahvaltı çok az ya hani yumurta nerde fitim
İnşallah hayırlı sonuçlar ile gelirsin
İvitnedenki.. Biskrem seviyomusun sen bakiim
ALlah çarpar kız buralarda kitap okuma şampiyonu olup duruyorumçılgın gibi kitap pkurumAlışkanlığın yok ondan cınım