kendine gel kaptanım
sen mali ziyagilsin.. aptallık etmene demek çikolata ye demek
yiyemez
Yok öyle bir listeli
Berna yerdi hep hatırlıyom wc için.
Ne demek kaptana vurmak Allah ödem yapar görürsün
Sana diyorum tabikibana diyorsun farkındayım
ben değilim
+1
bak hala daha karışıyor konuşuyor yaBende yerdim ama çaktırmanefis köreltmek için kahve yanına bi kare yerdim.. ama kaptandan sopa da yerdim ama izin vermek olur mu?? O zmn tadı çıkar mı
Benim bi ara canım acaip mısır patlağı çekerdi.. sonra aus 1 kaseye izin verince hevesim kaçtı yemedim
Ödem olmuşum olacağım kadar.. spor yapmalıyım ya.. yumuşadım sanki azcık.. şu okullar açılsın da bakalım inş..
kaptanım bunlar psikolojiden hiç anlamıyo iştebana yiyebilirsin demen beni nasıl rahatlattı anlatamam.şuan güç bende istersem yerim ama yemiyceeemmm
Yaptım kaptan sporlarimi ohh rahatladım valla sanki ustumden yük kalkmış gibi oldu
Regli olamadım zaten, açlıkla ayrı, ödemle ayrı uğraşıyorumbana diyorsun farkındayım
ben değilim
+1
Burda dayağı ben mi yedim yoksa hippo mu
anladın sen. Kaptanın lafının üstüne laf söylemek?!
az vurmuşsun ne kadan vicdanlısın
dur ben tamamlayayım
hippooooooooooooooooo
SelamlarDışardaydım, gelemedim sabahtan.. Geçmişi okuyayayım hemen, herkes iyidir umarım
devam etmiyor musun mimucum küre?karnımda bir şişlik var wc yine bozuldu yaa incir zeytin kürü iyi gelmişti:/
Sakin bırakma iki üç gün devam et yoksa sertleşip kist olarak kalıyormuşSabahtan beri gözüme sıcak çay torbası bastım, insan içine çıkacak kadar indi gözüm
devam etmiyor musun mimucum küre?
kesin dayanamazsın sen özlersin merak edersin bizsiz duramazsın senBen kesin paket alırım.. dayanamam ki..
aynen kuzumüzücü tabi neyse biz önümüze bakalım :)
canını yediğimSana diyorum tabiki
reglyim şuanRegli olamadım zaten, açlıkla ayrı, ödemle ayrı uğraşıyorum
Elimde kalırsın
Burda dayağı ben mi yedim yoksa hippo mu
hmm o zaman maydonoz mu eklesen bolca menüneediyorum canım hiç ara vermedim her sabah kalkar kalkmaz hatta anlamadım :/ pazartesiye kadar iyiydi dünden beri sıkıntı
Hem de güzeeeeeel bir eksimali goooş eksi var
Oyyy eyvah!!Sakin bırakma iki üç gün devam et yoksa sertleşip kist olarak kalıyormuş
tartınin bana bı garazi var kaptanim aynı duruyor dün sabah kalkınca tartildigim ile aynı bu sabahta off off ben spora devam edeyim de birden iner inşallahbak hala daha karışıyor konuşuyor ya
oy kuzum kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmm
harikasın.. sabah tartı ne dedi maliyle konuştun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?