- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Nasıl şimdi, ateşi var mıGünaydın
Uzun bir geceydi.. doğru dürüst uyuyamadım oğlanın ateşini kontrol etmekten ... bakalım şimdi doktora gidicez ama doktorlar gelmemiştir kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl şimdi, ateşi var mıGünaydın
Uzun bir geceydi.. doğru dürüst uyuyamadım oğlanın ateşini kontrol etmekten ... bakalım şimdi doktora gidicez ama doktorlar gelmemiştir kesin
Bende detoks yapcam ama bakalım şimdi bi doktora gidiyoruz ondan sonra duruma göre bakıcamBenim dişim hep sıkık daaa :) yemeden artı gelince bi uyuz oluyorum.
Hurma yapıcam bugün
İşte o benimmmmmm
Şu an düştü ama nasıl desem sıcak hala.. bide 1 aydır hasta bi tam iyileşemedi.. tekrar götürücem... gerekirse iğne yapsınlarNasıl şimdi, ateşi var mı
Kuzucuma allah şifa versin 1 ayda süzülmüştür yavrumŞu an düştü ama nasıl desem sıcak hala.. bide 1 aydır hasta bi tam iyileşemedi.. tekrar götürücem... gerekirse iğne yapsınlar
Günaydın kaptanımGünaydın
Şöyle bir aydır ara ara öksürüyo arada artıyor.. 2 kere doktora gittik antibiyotik fln içti buhar veriyoruz bi geçmedi.. şimdi de ateş başladı.. acaba dedim bi şeye alerjisi mi var ki bu kadar öksürüyo.. yanımız orman ya acaba çam alerjisi mi var.. normal evde de klima açık hep toz da olabilirKuzucuma allah şifa versin 1 ayda süzülmüştür yavrum
Alerji olabilir. Öksürükten pek anlamam biz nerdeyse hiç yaşamadık. Ama ben allerji sıkıntısı çok yaşıyorum. Ota b.ka hapşururum, öksürürüm, gözlerim sulanır, cildim kabarır. İllet bişey inşallah değildirŞöyle bir aydır ara ara öksürüyo arada artıyor.. 2 kere doktora gittik antibiyotik fln içti buhar veriyoruz bi geçmedi.. şimdi de ateş başladı.. acaba dedim bi şeye alerjisi mi var ki bu kadar öksürüyo.. yanımız orman ya acaba çam alerjisi mi var.. normal evde de klima açık hep toz da olabilir
Ördekten şişkosun nehirnil111
geriye dönük not alayım yanlış yazmamak için en iyisi.evet canım çok iyi teşekkür ederimilkduyansenol canım cuma tartini yanlış hatırlamışsın, kayıtlardaki cuma tartın 67.9
Ama yine de 900 g eksin var süper
Kız sporların nerede spor yapacağım dedin cumadan beri bildirmedinmaşallah nasıl gitmiş 1 günde :)
O kadar yorgundum ki uyumuşum bisikletin üstünde 15 dakika yapmışımSpor yaptın mı
Günaydın kuzumGünaydın kaptanım
Menü de vermiyoKız sporların nerede spor yapacağım dedin cumadan beri bildirmedin
Sizin mesai geç başlıyor, biz napalim? İş yerindeyim şuanda ben