Keşke keşkeeee ipek yaaa keeeeeşkeDünyamız çocuklarınki gibi hic kirlenmese keske..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke keşkeeee ipek yaaa keeeeeşkeDünyamız çocuklarınki gibi hic kirlenmese keske..
deluu . Sohbetine doyum yok emme galan(manisaca artik) uyumamz lazım güzel premsessTuğba ekincinin o meşhur şarkısını dinlemeni tavsiye ederim güzel kız
İyi geceler
Geçmiş olsun canım kuzuyaYaa oğlan hasta.. memeden kesme yalan oldu.. dün iğrendi memeden.. sonra ne yedirsem kustu.. memeyi gördü kustu.. en son ateşi çıktı. Ağlamaktan perişan oldu. uyumadı sabaha kadar uyku düzenim bozuldu moralim bozuldu yeme düzenim bozuldu.. yarına detoks yapim bakalım nolacak??
Şimdi bile kucağımda hafif ateşi var..
Ya özge yaaaa
Uyumadan önceki okuduğum mesaj oldu ve gülümsedim. Nasıl tatlısın
Bal dilli misin yaaaa
Iyiyim kuzum sen nasılsınnasılsın fitim
BebekBana da bana da
Bu arada olaya bodoslama daldım Allah bize ne versindi mevzu neydi
Allah kavuştursun ipeğimSelam canlar anca gelebildim kusuruma bakmayın ankarada son gün yoğun geçti yarim masipse manisaya geçiyoruz inşallah. Esimden ayri 25 günümüz geçecek anne evinde azcik tatil yapıcaz
Ne kadan sevgi dolu bi insan yareppim
Ne güzel olurduuu. Yine kötü rüyalar kabuslar...Nego beni gör rüyanda inşallah
Sende mezun ol sende ye sanırsın baklava yedim o saatte bende çok aç kaldım cici kız sıra sendeBu saatte