• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina inş ağzından bal damlıyor guzum gaptanların en iyisi :KK53:

Söz sporuma da başlıycam eskisi gibi mil üstüne mil yapıcam.

Perşembe oğlana tahlil için hastaneye gidicez ve akşama diyetisyen kontrolü var çok yoğun olacağım.

Cuma kv gelicek bende kalıcak eşyaları taşınana kadar. O gün gelemezsem bilin şimdiden.
Ulan ben 90lara ilk geldiğimde tabloda senin sporlarını görüp gaza gelmiştim bee. Silkelen kendine gel lan nerde o sporları yapan bonus söylee:KK67::KK67::KK67:
:KK45::KK45:

Büyük hayal kırıklığı
:KK43:
Dün 36 derece sıcak
Bugün plaja gidelim dedik tek boş günümüz
Sonuç:
Bulutlu hava 24 derece maks.
Adaletin bu mu dünya
:mad:
ben deniz bulunca sıcak soğuk ,gece gündüz demeden dalarım cup diye :-)

ben deniz bulunca sıcak soğuk ,gece gündüz demeden dalarım cup diye :-)
Kuzu okyanus bu zaten suyu buz gibi, ayak parmaklarımı değdiririm artık..
:(
Üstüme hırka aldım üşürsem diye
Transparan hayata devam
:işsiz:
Accık yüzüme renk gelir diyordum, bulutlardan güneş göremeyeceğiz

Ulan ben 90lara ilk geldiğimde tabloda senin sporlarını görüp gaza gelmiştim bee. Silkelen kendine gel lan nerde o sporları yapan bonus söylee:KK67::KK67::KK67:
:KK45::KK45:
Mali ben sensin şişko dayken arada gelip 7.takıma bakıyordum .. o zmn sen dikkatimi çekmiştin.. resim paylaşmıştın.. dedim o zmn seni kendime benzetiyorum diye hatırladın mı?? Sende neden demiştim.. bende başlangıç kilomuz aşağı yukarı aynı benim hedefe az kaldı sende düşeceksin inanıyorum demiştim :)) ne günlerdi bee...

Eflalim öyle deme cnm.. tamam diyet yapma ama abartı yiyerek kendine kötülük yapıyorsun biliyorsun :KK43:

kendini salınca herşey yoluna girecek mi eflal? olan yine sana olacak. hayatta hiçkimse için kendini feda etme.buna anne baba eş ve evlat dahil.yeri gelip herkes kendi hayatına bakıyo.önceliğin kendin olsun,biraz bencil ol lütfen.

tamam yemişsin,eyvallah sefan olsun.ama devamını getirme.belki burda söyleyecek en son kişiyim ama seni seviyorum ve üzülmeni istemiyorum.

Yok artık yemiyorum öyle hatta düzensiz yiyorum evde ne varsa işte. Dolap da boş bir şey aldırmak da içimden hiç gelmiyor hatta bir düdüklü patates haşlayıp girip çıkıp sadece ondan yesen ne yiyicem diye düşünmesem diyorum. Çocukların yeme işi olmasa hiç yemek pişirmem o moddayım, evde abur cubur vs de yok zaten.
Şu dönemde yiyecek spor düşünecek modda güçte değilim. 60 gibi koruma da kalırım buna canım sıkılıyor, daha verecektim ben diyorum falan işte...

İnstagramda dolaşıyorum herkeste bi döt modası. Koca koca dötler yağlı kaslı farketmiyo yeni filtre uygulamalar bile beli inceltip totoyu kocaman yapıyo
Midem bulanıyor öyle şeylerden.. yani ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyor insanlar..

Mali ben sensin şişko dayken arada gelip 7.takıma bakıyordum .. o zmn sen dikkatimi çekmiştin.. resim paylaşmıştın.. dedim o zmn seni kendime benzetiyorum diye hatırladın mı?? Sende neden demiştim.. bende başlangıç kilomuz aşağı yukarı aynı benim hedefe az kaldı sende düşeceksin inanıyorum demiştim :)) ne günlerdi bee...
İvitt hatırlıyom hippom :KK74:
ne pinçiklemişiz kendimizi be zayıflicaz diye :confused:

Kuzu okyanus bu zaten suyu buz gibi, ayak parmaklarımı değdiririm artık..
Üstüme hırka aldım üşürsem diye
Transparan hayata devam
:işsiz:
Accık yüzüme renk gelir diyordum, bulutlardan güneş göremeyeceğiz
hee okyanus diyosun :) ben en fazla ege gördüm soğuk olarak :KK70:
beyaz kal kız asil desinler :KK70:

Midem bulanıyor öyle şeylerden.. yani ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyor insanlar..
Doğalına lafım yok ama diğer türlü komik oluyo. Güzellik algısı çok çabuk değişiyo ya. Beş sene önce 36 beden hatta 34 beden iskelet gibi görünmek modaydı o güzel geliyodu millete. Şimdi iki üç ünlü totosunu ameliyatla büyütünce kalça modası çıktı. Herkes dötü büyük olsun diye ameliyat oluyo. Bizim burda dolu bariz belli yani estetik yapıldığı. Herkes dötünü yaptırmış

Yok artık yemiyorum öyle hatta düzensiz yiyorum evde ne varsa işte. Dolap da boş bir şey aldırmak da içimden hiç gelmiyor hatta bir düdüklü patates haşlayıp girip çıkıp sadece ondan yesen ne yiyicem diye düşünmesem diyorum. Çocukların yeme işi olmasa hiç yemek pişirmem o moddayım, evde abur cubur vs de yok zaten.
Şu dönemde yiyecek spor düşünecek modda güçte değilim. 60 gibi koruma da kalırım buna canım sıkılıyor, daha verecektim ben diyorum falan işte...
olsun 60 da kalsan da olur fıssstıık gibisin :nazar:

yiyebileceğim herşey 10 dk uzağımdayken,hiçbirini yiyememek ne üzücü ya,hatta acı verici :KK43: niye kilo alıyoruz ki biz .yesek yesek almasak?

ya da zayıflık çirkinlik olsa,şişmanlar asil sayılsa :KK43:

ya da herkes aynı kiloda olsa :işsiz:

bana bunları kim söyletiyo yaaa :confused:
:D:D:D:D:D içindeki yağlar

aslında diyet yapmayı sizinle çok sevdim.ama şuan ki düzensizliğimden ve yoğun tempomdan dolayı geriliyorum biraz.
diyet yaparken evde olcan abi :işsiz:
ela kuzucum inan evde daha zor
biz işteyken en azından elimizin altında mutfak yok.. varsa da sınırlı.. evde herşey el altında.. sıkıldım yiyim diyor insan saçma durum oluyor.. biz böyle iyiyiz valla bak

evde bişey olsa da tutarım ben çoğunlukla kendimi.ay ne biliiim yaa bugün gerginim.aslında neye geriliyorum,öğünde ne yicem. sipariş vereceğim herşey cıslı coslu.marketten alsam ne alayım.yapıp yanımda getirme imkanım yok.
hergün düzen kurucam diyorum kendime.eve gittiğmde sıra bana gelmiyor ki.çamaşır bulaşık yalaşık :KK43: kendimi yatağa zor atıyorum.sabah kalk,duş al,hazırlan derken saat geliyo zaten.öf yaa yarına geçer de işte şimdi gıcık oluyorum :)

bacım inan o zayıf taş hatunların hepsi de aha bu yollardan geçiyor.. öyle sakince fit kalan yok.. can çekiyor bişey oluyor ama .. az kaldı başaracaksın:KK60:

Büyük hayal kırıklığı
Dün 36 derece sıcak
Bugün plaja gidelim dedik tek boş günümüz
Sonuç:
Bulutlu hava 24 derece maks.
Adaletin bu mu dünya

hayattaki şansın bu mu diyeceğim ama şans falan yok sende fılavır :D

Back