Kuzu ben okumadımben patasanayı okumuştum. çok güzeldi.
Vay maşallahhhhhTatilde tamı tamına 1,5 kilo vermişim izne ayrıldığım gün ovülasyan günümmüş ctesi günü hooop indi..kadersizimm kadersiz
Ben çok beğenmiştim canım okuduğumda 600 küsür sayfa idi sanırım kalın ama sürükleyici canım bayağı
Balım keseceksin yani illakiKesicem ama bugün acaip morali bozuken son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..
Kategori et yemekleri öyle aman aman cıslı değilprotein protein
Ben bu sabah oldum.. O kadar sevindim ki annem de neden bu kadar seviniyorsun diyoBen de olamadim kozam, cumaya kalmadan gelse süper olacak
Balım keseceksin yani illaki
Ağlar da sonra unutur bebek bu daha nolacak sanki takma kafana çok cidden bak
Et yemekleri ooo iyiymiş
Et yemeği hmm bakalım belkim katılırımKesicem ama bugün acaip morali bozuken son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..
Kategori et yemekleri öyle aman aman cıslı değilprotein protein
Ben atarım sanaOyy kim nerede ne resmi yükledi kaçırdım ben nereden bakayım kim atar ki @MiuLego cnnmm
Ben bu sabah oldum.. O kadar sevindim ki annem de neden bu kadar seviniyorsun diyoDedim cuma tartı var Sen de olursun umarım bir an önce Şişlik çok sıkıntı
Et yemeği hmm bakalım belkim katılırım
Yaaaa Bursa'ya mı geldiiiiin
Hayır görüşmeyeceksinizYaaaa Bursa'ya mı geldiiiiinKeşke denk gelse de görüşebilsek
Geçen yılda katılmıştım kız
E katıl da bi endamını görekGeçen yılda katılmıştım kız
Dağıtıcak hevesim kalmadı kii hiçSen niye gitmedin Koza yaaa.. git dağıt eğlen
Bu yaşlar birdaha gelmez..
Geçen sefer kazenin oyunu kapmıştınEt yemeği hmm bakalım belkim katılırım
Aynen öyle olur canım
Kaldı geeeelÇay kaldımı @MiuLego çıkamadım
Kazen deme gelir takımı kapatır falanGeçen sefer kazenin oyunu kapmıştın
Aynen öyle olur canımDiyete çok uygun bir kategori
Miu'm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?