• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Markette kabak yoktu bu hafta doğru dürüst sebze de yok merak ettim bayram haftası da bitti oysaki. Sadece bostan patlıcan vardı onu aldim roka ve balık aldim tavuk aldim meksika fasulyem var borulcem var. Yarın için zeytinyağlı patlıcan yaparsam yoğurtla ertesi gün ise de götürürüm. Bi de bu hafta 6 da işte sandviç yiyip akşam yemek yememeyi planlıyorum birde bunu deneyeceğim. Eve gelince de direk spor yaparım bi de bunu deneyeceğim. Bakalım bi de kurufasulyeden barbunya gibi pişirmeyi deneyeceğim belki güzel olur
Dene canım tabi ama kuru barbunya da alabilirsin marketlerden

Kılçıksız fasulyeyi nasıl seçiyorsunuz onun bir yöntemi var mi ben başarısızlık bu konuda
kart olmasın yeter. kılçığını başını kopartıp aşağı çekerek alıyorsun. kolay canım. çok zamanda aldıklarım az kılçıklıydı. sorun olmaz.

Bu arada bugün hepfit hepfit dediklerinden sonra kendimi ağır yaşamlardaki dugg gibi hissettim. O da karbonu bırakamıyor ben de birakamiyorum. Bu adamı seyrettikçe kendimi gördüm resmen
Onlar morbid obez çakıl. Alt tarafı 89 kilosun.kendini morbid gibi görmekten vazgeç:KK62:bunalımlara girmen için bi sebep yok çok kolay verirsin kilonu. Azcık disiplin ve spor lazım sana. Ki bak bisikletin de var evde artık:KK49: o kilolar nasıl gidicek biliyon mu kendin bile hayret edicen:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Haftasonu olduğu için yiyebilirsin pembik. Sucuğa dikkat et ama çok yeme
Tm kaptanim dikkat ederim:KK60:onun için sormuştum bende
Oo cumaya çok güzel eksi demek buu:rolleyes::rolleyes:
Ayyy inşallah kaptanim :halay:guzel degerlendirecem inşallah geçen gün spor sütyeni almıştım bilememisim yarın bı yerde görmüştüm tam istediğim gibi onu alacam bol bol ip atlayacam esimde ağırlık çalış biraz diyor Leslie yaparken eline pet şişeler den al dedi öyle yapacam
Sporlar yapıldı mı hatunlar!!!! :KK62::KK62::KK62:
şimdiye spormu kalır kaptan:KK49::KK49:

Tm kaptanim dikkat ederim:KK60:onun için sormuştum bende

Ayyy inşallah kaptanim :halay:guzel degerlendirecem inşallah geçen gün spor sütyeni almıştım bilememisim yarın bı yerde görmüştüm tam istediğim gibi onu alacam bol bol ip atlayacam esimde ağırlık çalış biraz diyor Leslie yaparken eline pet şişeler den al dedi öyle yapacam
şimdiye spormu kalır kaptan:KK49::KK49:
Aferim hep böyle görücem zımba gibi:21:

sabah 09.00
1 yumurtadan sebzeli ve mozzarella peynirli omlet (4/5 ini yedim)
1 kk keçi peyniri
3 kalamata zeytini
biraz domates salatalık kırmızı biber
1 dilim avakado
1,5-2 taze ceviz
1/2 doğal elma

öğlen 14.00
levrek şiş
közde acı biber ve domates
salata

ara 16.30
biraz yer fıstığı
1/2 doğal elma
1/2 bardak dukan birası
1 yk pilav :KK57:

akşam 20.00 (uyumuş kalmışım ondan geç oldu :ıslık:)
kıymalı ıspanak yemeği
1 küçük kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek

yatana kadar 2,5 lt su
120 dk yürüyüş yer yer tempolu yer yer normal tempoda :KK6::spor:

malipina malipina

sabah 09.00
1 yumurtadan sebzeli ve mozzarella peynirli omlet (4/5 ini yedim)
1 kk keçi peyniri
3 kalamata zeytini
biraz domates salatalık kırmızı biber
1 dilim avakado
1,5-2 taze ceviz
1/2 doğal elma

öğlen 14.00
levrek şiş
közde acı biber ve domates
salata

ara 16.30
biraz yer fıstığı
1/2 doğal elma
1/2 bardak dukan birası
1 yk pilav :-)KK57:)

akşam 20.00 (uyumuş kalmışım ondan geç oldu :ıslık:)
kıymalı ıspanak yemeği
1 küçük kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek

yatana kadar 2,5 lt su
120 dk yürüyüş yer yer tempolu yer yer normal tempoda :KK6::spor:

malipina malipina
Cnm akşamki ekmeğe ne gerek vardı kii??

Back