• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

enem derdini yirimmmmmm

zumrud cum onu malipina malipina bilir ve o karar verir yönetim kadrosuyla beraber..

ama benim kuralım kaptanken netti.. düzenli menü vermek , aktif olmak veeee düzenli kilo vermek.. bu kilodan kastım da %1 i en az 3-4 hafta üstü üste tutturmak.. çünkü istikrar önemli
Dimi yaa derde bak :KK70: Ama çok gerildim valla, dün gece uyuyamadım lakin hallettim bugün rahatladım :KK37:

7. Takım hatun kişileri
Bugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.

Menü demişken :
Menüler hergün düzenli ve en geç akşam
23:00'e kadar verilmelidir.
23:00'den sonra verilen ve geciktirilen menüler yorumlanmicaktır.
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Listelilerin menü vermesi zorunludur.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
arden32 arden32
@Ahu060812
koza16 koza16
@neslihan165
@Elalis
hepfit hepfit
@Fatimasevket
@Gulbe seker
@furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
@Bonus
@smykmy
@kaRamMell
@mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80 cakil80
@ozgemsiii
@ilkduyansenol
@masum
@hergaf
@Whiteblacklife
@begum75
@nehirnil111
@matematik61
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi
@D3S1R3

Vayy yeni uygulama gelmiş, ne güzel olmuş kaptanım :confused::KK74:

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:

arden32 arden32
malipina malipina hepfit hepfit kaptanlarimiz tarife bakarmisiniz bana uygunmu acaba ona göre sabah yapacam ve bizim sucuklarda güvenilir marketten felan almiyoz

Eki Görüntüle 2184401

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum :KK76::KK200:

Kayısılar da derecelerimiz :KK52:

1. koza16 koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @ozgemsiii :sampiyon::sampiyon:
3. BEN :sampiyon:

Çağlaları tek başına sırtlanan malipina malipina malime sonsuz alkış :sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes:

@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum senio_O
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin:KK54:

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel :süslü:
Eline sağlık canım :KK200::KK200: Bu aralar 1. oluyorum :confused::confused::KK37:

Cnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsin :KK66: hatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..
Bu hafta yoğurda ağırlık verecegim yarın evde yoğurt yapmaya çalışacağım bide yemeklerimi kendim yapacağım o daha iyi oluyor dışarı yemeklerinden

Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim :KK200:
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim :KK37:
İyi ki varsınız :KK19::KK60:

sen de iyiki varsın tatlım :KK60:

Kabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seni
Yada yoğurt içine salatalık filan doğra en kolay o
Markette kabak yoktu bu hafta doğru dürüst sebze de yok merak ettim bayram haftası da bitti oysaki. Sadece bostan patlıcan vardı onu aldim roka ve balık aldim tavuk aldim meksika fasulyem var borulcem var. Yarın için zeytinyağlı patlıcan yaparsam yoğurtla ertesi gün ise de götürürüm. Bi de bu hafta 6 da işte sandviç yiyip akşam yemek yememeyi planlıyorum birde bunu deneyeceğim. Eve gelince de direk spor yaparım bi de bunu deneyeceğim. Bakalım bi de kurufasulyeden barbunya gibi pişirmeyi deneyeceğim belki güzel olur

Back