- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
En önde kafam kocamanIpegin yanında sönük kaldık, ne güzel gözleri var demi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En önde kafam kocamanIpegin yanında sönük kaldık, ne güzel gözleri var demi?
O sizin güzel bakışınızdan kuzum
Sen nerden buldun kızz :))
Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemekSabah 10.00
1 armut
Saat 11.00
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 bardak sütlü kahve
4 ceviz
Akşam 19.00
1.5 tabak taze barbunya
1 tabak salata
1 küçük kase yoğurt
Ardına sütlü kahve
Su 3 lt üzeri
Spor 3 mil Leslie
malipina
Hadi yaa hiç mi korkunç değilim :))
Cnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsin hatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek
Hadi şükür koza.. hakkında hayırlısı olsun..Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız
Yaa utandım ama napim yerken iyiydi ama..
yerken genelde öyle olursonrası pişmanlık...
Dengeledim güya ama bakalım :))yerken genelde öyle olur
İnşallah, çok teşekkür ederimHakkinda hayırlısı olsun cnm ne diyim..
İnşallah, çok teşekkür ederim Evet özellikle sağlıkta ciddi yükseldi sıralamalar.. Hele tıpa çok talep oldu..Hayrlısı canm seneye çok daha iyi yaparsn inş. Bu sene pıanlar yükselmş galiba
Ya hala olamadım Evde var mı acaba varsa içeyim hemen şişim çünküIç kuzucum
Kabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seniBarbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek
İstediğim yerler olmadı mium
Çok şükür ailem de destek her anlamda.. Maddi, manevi.. Bana bu imkanı sundular çünkü onlar da çok istiyor hayırlısıyla tıp okumamı.. Bakalım 1 kez daha deneyeceğim, bu sefer güzel olacak inşallah Meslek seçimi çok önemli haklısın.. İnşallah senin de her şey gönlüne göre olurKuzum sen ne istediğini biliyorsun asla vazgeçme bundan. Ben bazı sebeplerden ikinci sene hazirlanamadim ve şuanda sevmediğim bi meslek yapıyorum, mesleğin kötü değil ama sevmediğim için sürekli anapara biriktirip başka bi atilim yapma planlari içindeyim insan desteği varsa sevdiği mesleği yapmalı, emekliliğe 24 senem var düşün senin yaşından fazla
sıkıcı menümü vereyim
11.00 7 hurma,süt
16.00 fırında et,1 küçük patates...domates salatası...1 bardak ayran
su: 3 lt
spor: 3 mil leslie
malipina kaptanım kahvaltı edemediğim için çok üzüntülüyüm,lüffen üstüme gelme.intihara eğilimliyim,vebal alırsın
yarın edicem inşallah
İnşallahh canım mium Yaaa verdiğim kilolar fark ediliyor, giydiklerim yakışmaya başladıı ben de çook mutluyum Aslında daha çok gidecekti lakin uykusuzluk ve hala regl olamamam
kelebek kzuum üzülme lütfen.. sen zaten olmayacak diye çalışmaya başlamıştın yine.. azmin elinden ne kurtulur 1 yıl geç olur senin olur üzülme
harika bir eksi ile gelmişsin %1 hedefini tutturmuş oluyorsun yüzdeyi 2 ye bölünce
ma şal lah beeeeeeeeeeeeeeee
aynen devam kozaaaaa üzülme.. yol yeni başlıyor senin için ders çalışmaya devam
İnşallah çok teşekkür ederim Ben tıp istiyorum lakin ufak bir farkla kaçırdım.. Başka bir şey istemediğim için tekrar hazırlanacağımKuzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Nedir durum?