• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 10.00
1 armut
Saat 11.00
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 bardak sütlü kahve
4 ceviz

Akşam 19.00
1.5 tabak taze barbunya
1 tabak salata
1 küçük kase yoğurt
Ardına sütlü kahve

Su 3 lt üzeri
Spor 3 mil Leslie

malipina malipina
Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek

Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim :KK200:
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim :KK37:
İyi ki varsınız :KK19::KK60:

Barbunya yok bende kurufasulyeden veya meksika fasulyesinden barbunya pişer mi canim çok soğuk şeyler istiyor ya da soğuk ne yapılabilir yemek
Cnm öğlen yemeği yediğin günler akşam yoğurt ve ayran yiyebilirsin ;) hatta yoğurda tarçın at,çok güzel oluyor.. hemde serin serin işte..

Eveeet sevgili arkadaşlarım, sonunda gerçekten gelebildim :KK200:
Gönlüme göre bir dershaneye kayıt oldum, üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam...
Geçmişe şimdi bakacağım lakin bugüne kadar bana destek olan, iyi dileklerde bulunan sizlere çok teşekkür ederim :KK37:
İyi ki varsınız :KK19::KK60:
Hadi şükür koza.. hakkında hayırlısı olsun..

Kabak var mı evinde canım onu sotele soğut yoğurtla ye rahatlatır seni
Yada yoğurt içine salatalık filan doğra en kolay o

Görmediydim yoook
Ben 50 olmıcam demiyorum illaki olucam ama şimdi değil
Ben sana odun getiririm yak alev alsın buralar
Yansın geceler pelinsj eceler:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aaaaaaaaaa
@begum75 kuxum noldu sonuçlar

koza16 koza16 sen naptın minnakım?
İstediğim yerler olmadı mium :KK43:
Kuzum sen ne istediğini biliyorsun asla vazgeçme bundan. Ben bazı sebeplerden ikinci sene hazirlanamadim ve şuanda sevmediğim bi meslek yapıyorum, mesleğin kötü değil ama sevmediğim için sürekli anapara biriktirip başka bi atilim yapma planlari içindeyim :KK51: insan desteği varsa sevdiği mesleği yapmalı, emekliliğe 24 senem var düşün senin yaşından fazla :olamaz:
Çok şükür ailem de destek her anlamda.. Maddi, manevi.. Bana bu imkanı sundular çünkü onlar da çok istiyor hayırlısıyla tıp okumamı.. Bakalım 1 kez daha deneyeceğim, bu sefer güzel olacak inşallah :KK200::KK200: Meslek seçimi çok önemli haklısın.. İnşallah senin de her şey gönlüne göre olur :21::KK60::KK60:

:KK8:

kelebek kzuum üzülme lütfen.. sen zaten olmayacak diye çalışmaya başlamıştın yine.. azmin elinden ne kurtulur 1 yıl geç olur senin olur üzülme :KK200:

harika bir eksi ile gelmişsin %1 hedefini tutturmuş oluyorsun yüzdeyi 2 ye bölünce

ma şal lah beeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen devam kozaaaaa:KK37: üzülme.. yol yeni başlıyor senin için ders çalışmaya devam:KK60:
İnşallahh canım mium :KK200::KK60::KK60: Yaaa verdiğim kilolar fark ediliyor, giydiklerim yakışmaya başladıı ben de çook mutluyum :KK37::KK37: Aslında daha çok gidecekti lakin uykusuzluk ve hala regl olamamam :KK51::işsiz:

Kuzucum hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Nedir durum?
İnşallah çok teşekkür ederim :KK200::KK200: Ben tıp istiyorum lakin ufak bir farkla kaçırdım.. Başka bir şey istemediğim için tekrar hazırlanacağım :KK19:

Back