• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menuuuummmm:
11 gibi: 1yağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalik (az az)
Serpme kahvaltıda bana uygunları yedim
14: az miktarda karpuz küçük 3 4 parca
1 adet şeftali
16.30: tabuk sote küçük bi kase kadar
Salata
su:2.5
spor: 45 dk tempolu yürüyüş
malipina malipina

Teşekkürler jlo Teşekkürler karın kasları

1 saat bisiklet bu kadar kalori yaktirıyor mu gerçekten yürüyerek boşuna mi zaman kaybettim şimdi ben vay canına
153584138874335470962.jpg

Onlar morbid obez çakıl. Alt tarafı 89 kilosun.kendini morbid gibi görmekten vazgeç:KK62:bunalımlara girmen için bi sebep yok çok kolay verirsin kilonu. Azcık disiplin ve spor lazım sana. Ki bak bisikletin de var evde artık:KK49: o kilolar nasıl gidicek biliyon mu kendin bile hayret edicen:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bisiklet süper bişi ben çok sevdim yürüyüş bandindan daha iyi geldi valla bana

Kızlar taze fasülyenin gaz yaptığı kimse var mı?? Ben dün ve bugün yedim.. hem karnım şişti hemde gaz var .. ilk defa başıma geliyor .. düşündüm gaz yapacak başka bişi yemedim.. bu yaz daha da yapmam artık fasülye :KK43:
Benim karnımi bozar gerçi benim hersey karnımi bozuyor artık o da ayrı

Kızlar taze fasülyenin gaz yaptığı kimse var mı?? Ben dün ve bugün yedim.. hem karnım şişti hemde gaz var .. ilk defa başıma geliyor .. düşündüm gaz yapacak başka bişi yemedim.. bu yaz daha da yapmam artık fasülye :KK43:
yok taze fasulye gaz yapmaz. hiç duymadım.

Back