- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
seni benden kıskandıBaksana sarilmamiza izin vermedi kıskanç miuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni benden kıskandıBaksana sarilmamiza izin vermedi kıskanç miuu
Her zmn cnm.. çok beğeneceksinçok çok tşk ederim canım
YapamadıkBu yıl tatil yapabildin mi dinlenebilecegin
Çok durgun geliyorsun iyi olIyiyim kuzum ama anlamadım iki gündür birsürü kişi aynı şeyi sordu, bugün komşu da sordu iyi misin diye.. yorgunluk, bıkkınlık sanırım
Ama iyiyim
Foto mu attınız hani nerde?Ipegin yanında sönük kaldık, ne güzel gözleri var demi?
O da insani çok yoran bisey herşeyden 1 haftada olsa uzaklaşmak çok iyi geliyor yeniliyor insanı. Pahalı otelli bir tatil degil demek istediğim sadece farklı bir ortamda olmak restart olmakYapamadık
Ibit ya ben de istiomEvet aynı benimkilerden :))
Mütevazilikten öldü dersinizIbit ya ben de istiom
Foto mu attınız hani nerde?
Bugün pek halim yok, sabahtan beri 2 patates yiyebildim sadece ondandır.. yakında yoparlar, sahalara fırtına gibi dönüş yaparımÇok durgun geliyorsun iyi ol
Yok kuzu biliyorsun fotodan bile hemen gözlerin güzelmiş dedim sana :)Mütevazilikten öldü dersiniz
Tamam kuzumB
Bugün pek halim yok, sabahtan beri 2 patates yiyebildim sadece ondandır.. yakında yoparlar, sahalara fırtına gibi dönüş yaparım
Sende çok güzelsin maşallah ... hele saçlarına bayıldım ♡♡♡Yok kuzu biliyorsun fotodan bile hemen gözlerin güzelmiş dedim sana :)
Haklısın, zaman olayını bir türlü ayarlayamayıp, hala işler karışık onlar kesinleşse biz de plan yapabiliriz..bakalım yakında işşallahO da insani çok yoran bisey herşeyden 1 haftada olsa uzaklaşmak çok iyi geliyor yeniliyor insanı. Pahalı otelli bir tatil degil demek istediğim sadece farklı bir ortamda olmak restart olmak
Ooo olaylar olaylar
seni benden kıskandı