• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüyü vereyim
10.00
2yumurta ile kiymali yumurta 1er tane domates salatalık yeşillik zeytin 1kk karpuz
15.00
Büyük bardak ayran
18.30
1tabak patlıcan yemeği salata yoğurt
Su 3 + maden suyu yarım şişe
Spor
Leslie 3
2 saat normal 1saat tempolu yürüyüş
malipina malipina begum75 begum75

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:

arden32 arden32

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:

arden32 arden32
çok çok tşk ederim canım

Back