- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
yok kuzum estağfirullah sen nerden gordunfurkanlipek45 o ne güzellik öyle kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum estağfirullah sen nerden gordunfurkanlipek45 o ne güzellik öyle kızz
Yok yok miu seni çok seviyi anlattı acık büfe kahvaltinizi. Adini da ogrendimYalan mı yani
Sizi takip ettimyok kuzum estağfirullah sen nerden gordun
tm canım yok yememKuzum çocuklara unlu bisey yapıyorsan tam buğday unu kullan tabi, ama sen yeme
Baksana sarilmamiza izin vermedi kıskanç miuuGördün yakinen çok sever, şefkatle sever
Listede olan biri asla miuyla yemek yemesin o ne istahÇok iştahlı yemiyor mu ama yaa ♡♡♡
karamel değilmiymişYok yok miu seni çok seviyi anlattı acık büfe kahvaltinizi. Adini da ogrendim
Bende onu çok seviyorum kii..Yok yok miu seni çok seviyi anlattı acık büfe kahvaltinizi. Adini da ogrendim
Sen de bakim istanbulun neresindensin??karamel değilmiymiş
Canım yaa yemek topiklerinden anlıyorsun benim yiyebilecegim kahvaltı tarifleri versene yarin değişik kahvaltı hazırlamayı dusunuyom benimkilerede benim yiyecegimden de olsunSen de bakim istanbulun neresindensin??
Iyiyim kuzum ama anlamadım iki gündür birsürü kişi aynı şeyi sordu, bugün komşu da sordu iyi misin diye.. yorgunluk, bıkkınlık sanırımAyyy çok sevindim flo, bu aralar sıkıntılı gibi duruyorsun, iyisin demi?
Cnm bi dk bekleticem seni :))Canım yaa yemek topiklerinden anlıyorsun benim yiyebilecegim kahvaltı tarifleri versene yarin değişik kahvaltı hazırlamayı dusunuyom benimkilerede benim yiyecegimden de olsun
Bu yıl tatil yapabildin mi dinlenebileceginIyiyim kuzum ama anlamadım iki gündür birsürü kişi aynı şeyi sordu, bugün komşu da sordu iyi misin diye.. yorgunluk, bıkkınlık sanırım
Ama iyiyim
Bana da athepfit her zmn ki gibi bayıldım sana..
çok çok tşk ederim canımSucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600
Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601
Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..
Afiyet olsun
arden32
furkanlipek45 o ne güzellik öyle kızz
hepfit her zmn ki gibi bayıldım sana..
Evet aynı benimkilerden :))Ipegin yanında sönük kaldık, ne güzel gözleri var demi?