• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:

arden32 arden32

Sucuklu menemen (yalancı pizza)
3 domates
Çeyrek sucuk
1 biber
2 yumurta
Kalın bir dilim kaşar
(3 kişiliktir)
Eki Görüntüle 2035600

Öncelikle sucukla biberleri doğrayıp az yağla kavuruyoruz. . Küp doğradığımız domatesleri ekliyip pişmesi bekliyoruz. Domatesler pişince çırptığımız 2 yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz. Son olarak rendelediğimiz kaşarları menemenin üstüne serpip kapağını kapatıyoruz.. kaşarlar eriyince altını kapatıyoruz. Ve hazırr...Eki Görüntüle 2035601

Ben 1 dilim tt ekmekler tükettim.. canı pizza çekenlere süper bi yemek.. üstelik size düşen sucuk toplasan 3 dilim. . Diyete uygun..

Afiyet olsun :KK66:

arden32 arden32
çok çok tşk ederim canım

Back