• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben menümü yazayım
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates salatalık (1 er tane)
3 cin biber

Dışarda öğle yemeği yemek istemedim
Spor: 2 saat yürüyüş

Akşam 18:00
Etli patlıcan yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt
Salata

Su en az 4 litre bu sefer (sicaktan suya abandim)

Kaptanım bi de aralarda çay kahve fasılları var sekersiz

malipina malipina

Geçmiş olsun, neyi vardı?
Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.
Kan alinirken kotulesti,tansiyonu dustu. Bilmiyordum bu huyunu ben de tedirgin oldum,bazi insanlarda oluyor boyle dediler. Simdi iyi.:KK200:

Ayy biz bi gün boyunca patlayana kadar yedik.. ama hiç durmadan da yürüdük valla..
Biliyoz :63:

Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.
Kan alinirken kotulesti,tansiyonu dustu. Bilmiyordum bu huyunu ben de tedirgin oldum,bazi insanlarda oluyor boyle dediler. Simdi iyi.:KK200:

Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun. koza16 koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah :KK200:

Biliyoz :63:

Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun. koza16 koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah :KK200:
Sagol canim,evet zor bir sene olacak. Allah butun genclerimizin yardimcisi olsun.
koza16 koza16 basarilar dilerim canim:KK200:

Back