• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben menümü yazayım
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates salatalık (1 er tane)
3 cin biber

Dışarda öğle yemeği yemek istemedim
Spor: 2 saat yürüyüş

Akşam 18:00
Etli patlıcan yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt
Salata

Su en az 4 litre bu sefer (sicaktan suya abandim)

Kaptanım bi de aralarda çay kahve fasılları var sekersiz

malipina malipina

Hadi beraber km yaparız supperrr olur. Ben akşam bir film açıp bisikletin keyfini surecegim.
benimki bodrumda :deli: yıkayıp paklamam lazım.bide okullar açılana kadar eve sadece yatmaya gidiyorum.şu mesai azalsın,kapışırız yaz kenara :KK14:

Geçmiş olsun, neyi vardı?
Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.
Kan alinirken kotulesti,tansiyonu dustu. Bilmiyordum bu huyunu ben de tedirgin oldum,bazi insanlarda oluyor boyle dediler. Simdi iyi.:KK200:

Ayy biz bi gün boyunca patlayana kadar yedik.. ama hiç durmadan da yürüdük valla..
Biliyoz :63:

Birseyi yok sukur. Bu sene 12. Sinif,sinav oncesi check-up gibi bir sey yaptirmak istedim. Goz muyenesini yaptirdim.
Kan alinirken kotulesti,tansiyonu dustu. Bilmiyordum bu huyunu ben de tedirgin oldum,bazi insanlarda oluyor boyle dediler. Simdi iyi.:KK200:

Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun. koza16 koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah :KK200:

Biliyoz :63:

Ayyy ac karnına çocuklar dayanıksız oluyor, tansiyonu düşmüştür. Iyi yaptirmissin baktirmakla, bu senesi zor geçecek kuzunun. koza16 koza16 kuzumuz da bu sene tekrar deneyecek.
Gönüllerinde yatan olur inşallah :KK200:
Sagol canim,evet zor bir sene olacak. Allah butun genclerimizin yardimcisi olsun.
koza16 koza16 basarilar dilerim canim:KK200:

Back