- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Benim yaptığımı söylüyor ipek o, hep bana ozenir aslında içinde bi yerlerde hepfit zannediyor kendiniCay kahve miiii ballı tereyağlı ekmekleri kim yedi aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaptığımı söylüyor ipek o, hep bana ozenir aslında içinde bi yerlerde hepfit zannediyor kendiniCay kahve miiii ballı tereyağlı ekmekleri kim yedi aceba
Karbon alımıylaYaaa sen @MiuLego yu neyle suçluyorsun acaba
Yaa utandım ama napim yerken iyiydi ama..utanmıyoda
Seni o kadar seviyo ki içinde yasatiyoBenim yaptığımı söylüyor ipek o, hep bana ozenir aslında içinde bi yerlerde hepfit zannediyor kendini
Yirim onun ağzını, çok tatlı konuşuyor maşallah tabi ben doymuş ve keyfi yerinde haline denk geldimTeşekkür ederiz fit teyzesi oğlusda sizi sevmiş , ablaları sevdin mi diyom sivdim diyo
Biz miu ile açık büfeye gittik öyle diyim..Karbon alımıyla
Gördün yakinen çok sever, şefkatle severSeni o kadar seviyo ki içinde yasatiyo
Hiç savunma elinde kalır, sonra savunursunYaaa sen @MiuLego yu neyle suçluyorsun acaba
Sen belli ki zenginsin.. hergün hurma yemenden belli.. bundan sonra kankamsınsıkıcı menümü vereyim
11.00 7 hurma,süt
16.00 fırında et,1 küçük patates...domates salatası...1 bardak ayran
su: 3 lt
spor: 3 mil leslie
malipina kaptanım kahvaltı edemediğim için çok üzüntülüyüm,lüffen üstüme gelme.intihara eğimliyim,vebal alırsın
yarın edicem inşallah
Ama yine su gibi üste çıkmıştım artık bisikletim de var bahaneler bitti bugün keyifliyim. Barışma anları çok keyifli oluyor orası kesin ama uzun zamandır böyle kiskanilmamistim hastalıklı mi nedir sevgim anlamadımCnm barışmanıza sevindim.. eşin çokta haksız değildi aslında.. yine de gönlünü almış adam..
Bisikletine de ayrı sevindim artık bahaneler yok çakıl zayıflayacaksın
Geçmiş olsun, neyi vardı?Bir orda bor burda canim
Oglumun hastane isleri vardi kosturup durdum. Yorulmusum gelince biraz uyudum. Acıım,akşam yemegini bekliyorum
Çok iştahlı yemiyor mu ama yaa ♡♡♡Hiç savunma elinde kalır, sonra savunursun
Etti etti hep seni konuştuk diyim de gönlüm olsunBiz miu ile açık büfeye gittik öyle diyim..
Benden bahsettiniz mi
ahaha zenginim çoookkk doyamadım hurmalara,markette baktım daha pahalı bişey yok alimm bari dedimSen belli ki zenginsin.. hergün hurma yemenden belli.. bundan sonra kankamsın
Ankaraya gelBiz miu ile açık büfeye gittik öyle diyim..
Benden bahsettiniz mi
Yalan mı yaniEtti etti hep seni konuştuk diyim de gönlüm olsun
Ben de öyle yapacagim bi de sanal gerçeklik olsa düşü sene istediğin doğa manzarasına bisiklete biniyor gibi olsa. 70 kiloya düşünce kendime hediye olarak sanal gerçeklik alacagim spor yaparken sanki doğada gibi hissedecegim. Yaşasın teknolojiiaay çok sevindim çakıll güle güle kullan hiç inme üstünden inşallah
hergün bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı
He ya, bi de bana uzatıp sonra yeme sen listedesin diyor, çok tatlıÇok iştahlı yemiyor mu ama yaa ♡♡♡
İnş diyelim kuzu..Ankaraya gel