• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendimi çok ucuza gitmiş hissettim şimdi eşimin sürprizi bisikletim geldi inanamıyorum küs oldugumuz u unutup bir baktım barismisiz. Gitti o kadar trip boşuna yine bi yolunu buldu barıştirdi bizi :işsiz: ama olsun artık bisikletim var çok mutluyum. Spor grubuna ne zaman katılabilirim. Listeler ne zaman olacak şimdi. 1535825054110-997061366.jpg salona kurduk bile tv Karşısı hersey hazır ben hazır.

Kendimi çok ucuza gitmiş hissettim şimdi eşimin sürprizi bisikletim geldi inanamıyorum küs oldugumuz u unutup bir baktım barismisiz. Gitti o kadar trip boşuna yine bi yolunu buldu barıştirdi bizi :işsiz: ama olsun artık bisikletim var çok mutluyum. Spor grubuna ne zaman katılabilirim. Listeler ne zaman olacak şimdi. Eki Görüntüle 2184557 salona kurduk bile tv Karşısı hersey hazır ben hazır.
Cnm barışmanıza sevindim.. eşin çokta haksız değildi aslında.. yine de gönlünü almış adam..

Bisikletine de ayrı sevindim artık bahaneler yok çakıl zayıflayacaksın :sopa:

Kendimi çok ucuza gitmiş hissettim şimdi eşimin sürprizi bisikletim geldi inanamıyorum küs oldugumuz u unutup bir baktım barismisiz. Gitti o kadar trip boşuna yine bi yolunu buldu barıştirdi bizi :işsiz: ama olsun artık bisikletim var çok mutluyum. Spor grubuna ne zaman katılabilirim. Listeler ne zaman olacak şimdi. Eki Görüntüle 2184557 salona kurduk bile tv Karşısı hersey hazır ben hazır.
aay çok sevindim çakıll güle güle kullan hiç inme üstünden inşallah :eğlence:
hergün bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı:KK53::KK53::KK53:

Menü verim mali öldür beni..

Sabah 1 kayısı üstüne su

Kahvaltı 11 gibi..
2 kaşık sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Peynir
2 kaşık kuymak
3 dilim ekmek
Şekersiz çay