How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2184401

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum :KK76::KK200:

Kayısılar da derecelerimiz :KK52:

1. @koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Mataring Mataring :sampiyon::sampiyon:
3. BEN :sampiyon:

Çağlaları tek başına sırtlanan malipina malipina malime sonsuz alkış :sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes:

@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum senio_O
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin:KK54:

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel :süslü:
Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee :D

Kuzu oryantal zumbanın puanından hesaplanmıyo muydu. Ben hep oryantal yapıyodum. Zumbadan hesaplanıyo diye biliyorum. :dondurma:
Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptı :KK30: Mataring Mataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor :KK70:
Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee :KK70:
Olsun o esas büyük zafer :KK70:
Benimki de inmiş :rapci:
Ben de söylemeyeyim :KK14:

Cumaya görüşürüz :rolleyes:

Bilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama
tamam canım,inşallah hemen geçer :KK74: neresi olursa olsun sağlık sonuçta

Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptı :KK30: Mataring Mataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor :KK70:

Ttttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzel:KK70::KK70:

resmen dalga geçiyo benle bıcırık:KK45:

Ay ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falan :sus:
Şey kuzum cidden ben kartay ile zayıfladım onu anlatmaya çalışıyorum geçen yıl bu yıl hiç bir şey etkilemedi bu sefer tekrar Karatay a başladım ondan öyle oldu sanırım :KK60:

55 olunca 36 giyersin eflal, boyumuz yakın ben 36 giyiyorum
Yok canım giyemiyorum benim kemikler iri, yani girerim ama dar olur, lcw nın 36 yı saymıyorum o zateb 38 bedene denk.
Evlenirken 54 düm ve daha fitdi vücudum çünkü doğum yapmadım vs ama ona rağmen 38 dim ben. Zaten önemli değil 38 de güzel duruyor memnunum yani :)) bir 53 olayım da

Canım Karnabaharı çiğdem blendırdan geçirip az ufaltıyorsun aynı dolma içi gibi hazırlıyorsun sadece pirinç yerine karnabahar koyuyorsun çok da lezzetli oluyor dene tavsiye ederim mis gibiii
afiyet olsuuun eminim lezzetlidir :KK45::KK45::KK45:

Back