• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2184401

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum :KK76::KK200:

Kayısılar da derecelerimiz :KK52:

1. @koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Mataring Mataring :sampiyon::sampiyon:
3. BEN :sampiyon:

Çağlaları tek başına sırtlanan malipina malipina malime sonsuz alkış :sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes:

@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum senio_O
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin:KK54:

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel :süslü:
Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee :D

Kuzu oryantal zumbanın puanından hesaplanmıyo muydu. Ben hep oryantal yapıyodum. Zumbadan hesaplanıyo diye biliyorum. :dondurma:
Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptı :KK30: Mataring Mataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor :KK70:
Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee :KK70:
Olsun o esas büyük zafer :KK70:
Benimki de inmiş :rapci:
Ben de söylemeyeyim :KK14:

Cumaya görüşürüz :rolleyes:

Bilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama
tamam canım,inşallah hemen geçer :KK74: neresi olursa olsun sağlık sonuçta

Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptı :KK30: Mataring Mataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor :KK70:

Olsun o esas büyük zafer :KK70:

Cumaya görüşürüz :rolleyes:
Ttttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzel:KK70::KK70:

Ay ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falan :sus:
Şey kuzum cidden ben kartay ile zayıfladım onu anlatmaya çalışıyorum geçen yıl bu yıl hiç bir şey etkilemedi bu sefer tekrar Karatay a başladım ondan öyle oldu sanırım :KK60:

55 olunca 36 giyersin eflal, boyumuz yakın ben 36 giyiyorum
Yok canım giyemiyorum benim kemikler iri, yani girerim ama dar olur, lcw nın 36 yı saymıyorum o zateb 38 bedene denk.
Evlenirken 54 düm ve daha fitdi vücudum çünkü doğum yapmadım vs ama ona rağmen 38 dim ben. Zaten önemli değil 38 de güzel duruyor memnunum yani :)) bir 53 olayım da

Back