- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benden hamile kal inşallah![]()

Bugün tartım inmiş rakamı söylemeyeyim ama sevindim bayağı iyi oldu inşallah cumaya değişmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden hamile kal inşallah![]()
Eki Görüntüle 2184401
Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum
Kayısılar da derecelerimiz
1. @koza16
2.Mataring
3. BEN
Çağlaları tek başına sırtlanan @malipina malime sonsuz alkış
@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin
Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel![]()
Ince ince laf sokmak, severken dövmek bizim işimizhe he tebrik ederken de ordan fur föt![]()
Sıralamaya bak 1 2 4 la gelin spor yapın dio kıızzzz listeye girsenizeeee çok eğlencikli kendinş mecbur hissediyosun gelin gelin esiyor burasıEki Görüntüle 2184401
Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum
Kayısılar da derecelerimiz
1. @koza16
2.Mataring
3. BEN
Çağlaları tek başına sırtlanan @malipina malime sonsuz alkış
@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin
Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel![]()
Alırım tabisi bu haftadan itibaren başlıyoruz yeniden çağlasın hadi hayırlı olsun bırakmak yokNilisko beni spor grubuna alırmisin acabası
Ah Bi geçseydi kuzum çok sağolGeçmiş olsun kuzum
Hemde 2 tane.. seni alıntıladım..SOnuçlara ben bakmadım daha
Bİreysel mi var![]()
Esrayı çıkarınca sayı öyle kaldı çaktırma kızSıralamaya bak 1 2 4 la gelin spor yapın dio kıızzzz listeye girsenizeeee çok eğlencikli kendinş mecbur hissediyosun gelin gelin esiyor burası![]()
Malî gelir gelmez mezun etti miuyugene mi girdi listeye
gaitasını çıkarana kadan girecek
@malipina kaptanım ne zaman atacaksınız acaba bu miulego denen esmer bombayı takımdan?
Almadınız mı hevesinizi ?
Ama kuzum diyetisyene gittim değişen birşey olmadıGülbe sen 1 sene önceki sen değilsin!
Üstüne gebelik zehirlenmesi geçirdin
Koşulların durumun metabolizman farklı
Ve 30 dan sonra meta insanı zorluyor
Neeeeeeeeeeeeeeeee
Yirim seniiiiiEsrayı çıkarınca sayı öyle kaldı çaktırma kızBence de çok keyifli bir farkına varsalar
![]()
Waytim üye tekrar yazmadı ya o yüzden gitti diye düşündüm ben
Ya görüyor musun bu iş bize yarıyor aslında yoksa liste falan hep bahane spor yapmak şahaneYirim seniiiiivalla ama ben mecbur hissedip yapıyorum yoksa inan Totomu kaldırmak için hep bahane bulurum
![]()
ay en korktuğumMidem çok ağrıyoooorrrrr![]()