• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2184401

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum :KK76::KK200:

Kayısılar da derecelerimiz :KK52:

1. @koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Mataring Mataring :sampiyon::sampiyon:
3. BEN :sampiyon:

Çağlaları tek başına sırtlanan @malipina malime sonsuz alkış :sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes:

@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum senio_O
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin:KK54:

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel :süslü:

Nilisko beni spor grubuna alırmisin acabası

Eki Görüntüle 2184401

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum :KK76::KK200:

Kayısılar da derecelerimiz :KK52:

1. @koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. Mataring Mataring :sampiyon::sampiyon:
3. BEN :sampiyon:

Çağlaları tek başına sırtlanan @malipina malime sonsuz alkış :sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes:

@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum senio_O
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin:KK54:

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel :süslü:
Sıralamaya bak 1 2 4 la gelin spor yapın dio kıızzzz listeye girsenizeeee çok eğlencikli kendinş mecbur hissediyosun gelin gelin esiyor burası:halay::halay:

Gülbe sen 1 sene önceki sen değilsin!
Üstüne gebelik zehirlenmesi geçirdin
Koşulların durumun metabolizman farklı
Ve 30 dan sonra meta insanı zorluyor
Ama kuzum diyetisyene gittim değişen birşey olmadı
3 öğün beslendim değişen birşey olmadı
İnan ki vücudum arızalandı sanırım

Kızlar kimse takıma taşıdı mı göremedim..

@MiuLego tebrik ederim cnm sen benim gönlümün birincisisin :KK66: mezuniyetini derece ile taçlandırman mükemmel..

hepfit hepfit cnm seni de tebrik ederim.. listeye girer girmez dereceye girdin.. yerin hep oralarda olur inş..
:KK60::KK60::KK60:
Teşekkür ederim kuzum

Back