- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
henüz yapmadım burdan ayrılamıyorum 2 gündür.yanıma alacak kadar da vaktim olmuyor evden çıkarken.okul açılana kadar yoğun olucam.hurmaya talimKahvaltı yaptinmi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz yapmadım burdan ayrılamıyorum 2 gündür.yanıma alacak kadar da vaktim olmuyor evden çıkarken.okul açılana kadar yoğun olucam.hurmaya talimKahvaltı yaptinmi canım
Yok be kaptanim dalga gecersem ben carpilirim tabiki savundumaşgum sen beni mi savundun yoksa dalga mı geçtin
Safra olmasınBilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama
kahvaltıyı hiç biseye değişmem bende keşke yapabilsen yaahenüz yapmadım burdan ayrılamıyorum 2 gündür.yanıma alacak kadar da vaktim olmuyor evden çıkarken.okul açılana kadar yoğun olucam.hurmaya talim
keşke yaaa inan çok özledim.akşamda eve varmam 21 oluyo. yarın inşallahkahvaltıyı hiç biseye değişmem bende keşke yapabilsen yaa
aferim koru beni pembikimYok be kaptanim dalga gecersem ben carpilirim tabiki savundum
Yani senin detoksa devam oylemikeşke yaaa inan çok özledim.akşamda eve varmam 21 oluyo. yarın inşallah
aferim koru beni pembikim
oynuyo işte kendi kendine ne dicengene mi girdi listeye
gaitasını çıkarana kadan girecek
malipina kaptanım ne zaman atacaksınız acaba bu miulego denen esmer bombayı takımdan?
Almadınız mı hevesinizi ?
sporları menülerle beraber yazıyoz ya kızMalikuşuuummm malipina bebeim oraya spor yazmadım sen sadece menü demişsin ya ondan orada spor yok buraya yazdım sporu menümü
detoks sayılmaz herhalde,dün öğlen ton balığı yedimYani senin detoksa devam oylemi
Hipponun çakma detoks olmuş o zamandetoks sayılmaz herhalde,dün öğlen ton balığı yedim
özlerimki ben seniNasıl bir gün olacak bugün bakalım her an her şey olabilir. Pek gelemem bugün. Gittim ben
vay beee maşşallaaahhhVay bee maliicim yaa bugün diyete başlayalı 6 ay oldu vee 24 kilo gitti maşallah bana malipina
ahahah doğrudurHipponun çakma detoks olmuş o zaman
heeyt bee pembikime bakın hele 24 kilo ne demek beeVay bee maliicim yaa bugün diyete başlayalı 6 ay oldu vee 24 kilo gitti maşallah bana malipina
Hadi bakalım gülbem sen 80.lere inince oryantal yapacamŞey kuzum cidden ben kartay ile zayıfladım onu anlatmaya çalışıyorum geçen yıl bu yıl hiç bir şey etkilemedi bu sefer tekrar Karatay a başladım ondan öyle oldu sanırım
Kızımdan daha çok vay beeee masallah pembikimVay bee maliicim yaa bugün diyete başlayalı 6 ay oldu vee 24 kilo gitti maşallah bana malipina
valaha mı yaptın mı banuuUzun zaman sonra lesile yapmışsam