How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım ne illet bişey bu ilk kez ağrıyor midem
uzman dr konuşuyo :KK45: ilk kez diyosun ya mide ağrısı değildir belki.gazla çoğu zaman karışır.benim midem ağrıdığında değil buraya yazmak telefonu elime alamam.öldürmez süründürücü bi ağrı o. rezene içsene bi belki gazdır

Ama kuzum diyetisyene gittim değişen birşey olmadı
3 öğün beslendim değişen birşey olmadı
İnan ki vücudum arızalandı sanırım
Ayyyyy benim özel msjlar kapali:kızgın:
1 ay kendini bana teslim eder mısın?
Ben miuya yazayım o sana özelden yazsin? Ne dersin? Bi deneyelim mi?

uzman dr konuşuyo :KK45: ilk kez diyosun ya mide ağrısı değildir belki.gazla çoğu zaman karışır.benim midem ağrıdığında değil buraya yazmak telefonu elime alamam.öldürmez süründürücü bi ağrı o. rezene içsene bi belki gazdır
Olabilir mi kiiiii Bi de ishalim olabilir mi acaba ama midem gibi ayağa kalkamıyorum sırt üstü yatmışım ayakların altı yastık dolu

beni beğenen bunu da beğendi @Bonus :KK36:

en son izmirde yeni türkü konserine gitmiştim bu yaz.allahım nasıl bir adam yaaaa :KK200: çekirge gibi yerinde hiç durmuyo.konser boyunca hiç sıkılmadan izledim.zaten severdim ama daha çok sevdim :super:

Yawrum bilemedim ki öyle miyim ben o_O

fitim şimdi ben 2 öğün besleniyorum ve tam uyuyorum Karatay a 6-7 saat arası leptin bozmadan devam ediyorum o yüzden 1 inçe belli çay bardağı yemem gerekiyor
Ay ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falan :sus:

Olabilir mi kiiiii Bi de ishalim olabilir mi acaba ama midem gibi ayağa kalkamıyorum sırt üstü yatmışım ayakların altı yastık dolu
kuzu mide ağrısı iki memenin arasında göğüs kafesi varya,altında v şeklinde bitiyo.hah işte tam orda keskin bi acı olur ve gerçekten süründürür.aşağı doğru yayılıyorsa gaz olma ihtimali yüksek.mide ağrısı sırta vurur bide :( ay aman gaz da beter de mideden iyi en azından.eğer midense zaten hiç durma dr a git.durduk yere ağrımaz o altında bi sebep vardır,dikkate almak lazım.mide hastalıkları geri dönüşü imkansıza yakın çünkü

kuzu mide ağrısı iki memenin arasında göğüs kafesi varya,altında v şeklinde bitiyo.hah işte tam orda keskin bi acı olur ve gerçekten süründürür.aşağı doğru yayılıyorsa gaz olma ihtimali yüksek.mide ağrısı sırta vurur bide :KK43: ay aman gaz da beter de mideden iyi en azından.eğer midense zaten hiç durma dr a git.durduk yere ağrımaz o altında bi sebep vardır,dikkate almak lazım.mide hastalıkları geri dönüşü imkansıza yakın çünkü
Bilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama

Back