- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Ya kuzu oynamak neden yok ben ıryantelle daha güzel kıvrımlı zayıfladımdı vaktin behrindeYa görüyor musun bu iş bize yarıyor aslında yoksa liste falan hep bahane spor yapmak şahane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzu oynamak neden yok ben ıryantelle daha güzel kıvrımlı zayıfladımdı vaktin behrindeYa görüyor musun bu iş bize yarıyor aslında yoksa liste falan hep bahane spor yapmak şahane
Ay kuzum çok sağol ben bu yaşıma kadar çekmedim mide ağrısı ne berbat bişey neden oldu anlamadımay en korktuğum çok geçmiş olsun
uzman dr konuşuyo ilk kez diyosun ya mide ağrısı değildir belki.gazla çoğu zaman karışır.benim midem ağrıdığında değil buraya yazmak telefonu elime alamam.öldürmez süründürücü bi ağrı o. rezene içsene bi belki gazdırTeşekkür ederim canım ne illet bişey bu ilk kez ağrıyor midem
Ayyyyy benim özel msjlar kapaliAma kuzum diyetisyene gittim değişen birşey olmadı
3 öğün beslendim değişen birşey olmadı
İnan ki vücudum arızalandı sanırım
günaydın balım.nedenGünaydın
Neeeeeeeeeeeeeeeee
Yakarım ulan ankarayıııı
Olabilir mi kiiiii Bi de ishalim olabilir mi acaba ama midem gibi ayağa kalkamıyorum sırt üstü yatmışım ayakların altı yastık doluuzman dr konuşuyo ilk kez diyosun ya mide ağrısı değildir belki.gazla çoğu zaman karışır.benim midem ağrıdığında değil buraya yazmak telefonu elime alamam.öldürmez süründürücü bi ağrı o. rezene içsene bi belki gazdır
ben de işteyim harikaGünaydınınız efenim
cumartesi günü çalışan sevgili nehirnil111 ve @begum75 'i o kadan iyi anlıyorum ki
Ne demişti begüş? Bütün patronlar boktandır(beyle birşeydi)
ama olsun çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
Ay ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falanYawrum bilemedim ki öyle miyim ben
fitim şimdi ben 2 öğün besleniyorum ve tam uyuyorum Karatay a 6-7 saat arası leptin bozmadan devam ediyorum o yüzden 1 inçe belli çay bardağı yemem gerekiyor
Bir daha söyleGünaydın
Benden de sanaaaaaaaa guuuuunnnaaaayayyydınnnnGünaydın
kuzu mide ağrısı iki memenin arasında göğüs kafesi varya,altında v şeklinde bitiyo.hah işte tam orda keskin bi acı olur ve gerçekten süründürür.aşağı doğru yayılıyorsa gaz olma ihtimali yüksek.mide ağrısı sırta vurur bide ay aman gaz da beter de mideden iyi en azından.eğer midense zaten hiç durma dr a git.durduk yere ağrımaz o altında bi sebep vardır,dikkate almak lazım.mide hastalıkları geri dönüşü imkansıza yakın çünküOlabilir mi kiiiii Bi de ishalim olabilir mi acaba ama midem gibi ayağa kalkamıyorum sırt üstü yatmışım ayakların altı yastık dolu
Kuzu oryantal zumbanın puanından hesaplanmıyo muydu. Ben hep oryantal yapıyodum. Zumbadan hesaplanıyo diye biliyorum.
Neeee hamişmiymiiişşşş 7.takımın bebişleri mi oluyormuuuşşşşFloweroflife hamile mi gerçekten isletmeyin len ona göre sevinecem
Bilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm amakuzu mide ağrısı iki memenin arasında göğüs kafesi varya,altında v şeklinde bitiyo.hah işte tam orda keskin bi acı olur ve gerçekten süründürür.aşağı doğru yayılıyorsa gaz olma ihtimali yüksek.mide ağrısı sırta vurur bide ay aman gaz da beter de mideden iyi en azından.eğer midense zaten hiç durma dr a git.durduk yere ağrımaz o altında bi sebep vardır,dikkate almak lazım.mide hastalıkları geri dönüşü imkansıza yakın çünkü