Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen 1 e kadan. kalıcı kuzum.
Bu saatte haftasonu seni buralarda görmek. aman tanrım didimGÜnaydıııınnnn![]()
BEN de şokBu saatte haftasonu seni buralarda görmek. aman tanrım didim![]()
şen kahkahanla kanımı kaynattın sabah sabahBEN de şok![]()
gene mi girdi listeye
Sen ne zmndır yoksun acabagene mi girdi listeye
gaitasını çıkarana kadan girecek
malipina kaptanım ne zaman atacaksınız acaba bu miulego denen esmer bombayı takımdan?
Almadınız mı hevesinizi ?
2 haftadır yokum da geldiğimde de bakamadım hiç listeye selam vermeye uğradımSen ne zmndır yoksun acaba54 oldu çıktı hanım..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 584. & 585. ETAP
( 17AĞUSTOS - 31 AĞUSTOS )
TAKIM DERECELERİ
1.............. %1,300........ 6. TAKIM
2.............. %1,154........ 7.TAKIM
3................ %0,181...… 5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1.......... % 8,56 ..... @Trabzonlu3461 ( 6. Takım )
2.......... %2,12 …… @MiuLego ( 7. Takım )
3.......... %1,69……hepfit ( 7. Takım )
Etap sonuncusu
....% - 2,74 .... @serenalar ( 8. Takim)
Merhaba aranıza yeni katıldım kabul ederseniz.. 2 çocuk annesiyim ve hayatımın geri kalanını fit bir kadın olarak geçirmek istiyorum.. bu amaçla ciktigim yolda henüz 11 kg verdim hedefim ise 14 kg daha vermek buradan sizlerle birlikte yol almayı çok isterim.. Güncel kilom 77. Boyum 1.65 Son gebeligimde aldığım kilolarla başım dertte çok inatçı... Hatta on günde sadece 1 kg vermişim moralim bozuldu ama pes etmiyorum
Benim de yas 30 Banu daha ilk cocuk simdiden ikinciyi gozum kesmiyor ama tek cocuk kalmayacak o belli cok uzatmayayim diyorumKiz duş almak , wc ye gitmek bunlar sosyal aktivem idi eşim çok yardım etti ama bi emzirmedi, birde doğurmadı hormonları el verse birini ben doğurayim cnm yorulma derdi
Ay zor ama keyifli günleridi 25 yaşındaydım şuan 35 oldum tahammüll edemem sanırım şuan![]()
Benim de yas 30 Banu daha ilk cocuk simdiden ikinciyi gozum kesmiyor ama tek cocuk kalmayacak o belli cok uzatmayayim diyorum
Gunaydinnnnn
Son adet tarihi alalimKuzu zamanım yoktu, bir de sabahtan beri bir gariptim, iş güç koşturmaca derken böyle oldu.. açım ama böyghh düşüncesi bile bir garip yapıyor.. köpeğe yemek pişirdim çok fena oldum.. uyusam geçer umarım
Hesapladım ben toplam 760 harikasınmalipina @MiuLego
hepfit
nehirnil111
Whiteblacklife
Pikiiii kaptaaannn menü vereyim o vakit sabah için Bi tebrik hak ettim bence
09.00
Bol acılı 1 domatesli menemen 7 ad yeşil zeytin minnak Hatay zeytini 2 dilim taze peynir
12.00
Karnabaharlı biber dolması 2 ad 1 kase cacık
19.00
4 ad köfte ızgarada pişti 1 bardak ayran
Su 3,5 lt
Sporumu patlatuyoruuummmmm
2000 bölgesel 400 puan
60 dk eliptik 240 puan
30 dk tempolu yüzme onun puanını bulamadım kör müyüm neyim yok mu tempolu aynı mı yüzmeye acabası
Günaydınınız efenim
cumartesi günü çalışan sevgilinehirnil111 ve @begum75 'i o kadan iyi anlıyorum ki
Ne demişti begüş? Bütün patronlar boktandır(beyle birşeydi)
ama olsun çok zevk alıyorum kızlar şu an harika![]()