• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla seni de görünce cnm hani aradaki farkı 20 kilo ile nerede ise 5 beden incelmişsin ki ben evlenirken bile 62 kiloydum 38 bedendim kemikler iri diyecem ama onu da kimse kabul etmiyor ki ama olacak cnm hamile kalana kadar liste de devam edersem eğer bu azim ile aralık-2007 ayına kadar 6 ları görürüm diye düşünüyorum Nego Nego

Valla seni de görünce cnm hani aradaki farkı 20 kilo ile nerede ise 5 beden incelmişsin ki ben evlenirken bile 62 kiloydum 38 bedendim kemikler iri diyecem ama onu da kimse kabul etmiyor ki ama olacak cnm hamile kalana kadar liste de devam edersem eğer bu azim ile aralık ayına kadar 6 ları görürüm diye düşünüyorum Nego Nego

Mataring Mataring
IMG-20180831-WA0030.jpg

Valla seni de görünce cnm hani aradaki farkı 20 kilo ile nerede ise 5 beden incelmişsin ki ben evlenirken bile 62 kiloydum 38 bedendim kemikler iri diyecem ama onu da kimse kabul etmiyor ki ama olacak cnm hamile kalana kadar liste de devam edersem eğer bu azim ile aralık-2007 ayına kadar 6 ları görürüm diye düşünüyorum Nego Nego
Canım 46 bedenden 36 bedene o fotolar. 38 giyiyorum yuvarlak hesap şimdi. 55 olunca da 38 giyerim, 36 beden anca lc nin olur kalıbı büyük oranın. Evlenirken 54 kiloydum 38 beden giyiyordum ama üstüme tam oturmuyordu bir tık bol giyiyordum.
Sende olursun 10 kilo da cidden iyi olur boyun da uzun.

Canım 46 bedenden 36 bedene o fotolar. 38 giyiyorum yuvarlak hesap şimdi. 55 olunca da 38 giyerim, 36 beden anca lc nin olur kalıbı büyük oranın. Evlenirken 54 kiloydum 38 beden giyiyordum ama üstüme tam oturmuyordu bir tık bol giyiyordum.
Sende olursun 10 kilo da cidden iyi olur boyun da uzun.

Inşallah cnmm zaten listede durmanın en büyük ciddi yararı tam bitecekken ayy ben bunu menüye nasıl yazarim diye vazgeçirmesi en büyük avantajımiz

Gunaydinnn
3bucuk gibi uyudum 4 gibi oglan uyandi yanina gittim yattim orda kalmisim.geberiyom uykudan misafirim de var ayy

Berna sen böyle yazınca eski günlerim aklıma geliyor olurdum , sürünürduman uykusuzluktan küçükken çocuklar
Ağladığımı biliyorum uyku için

Berna sen böyle yazınca eski günlerim aklıma geliyor olurdum , sürünürduman uykusuzluktan küçükken çocuklar
Ağladığımı biliyorum uyku için
Uykusuzluk zor yaa bende uyuyamadım bugün küçük sürekli uyanıyor bide erken yatmıştı gece 2 saat oynatik

Back