- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kurşun döktürme ne miuOyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurşun döktürme ne miuOyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam
Uykusuzluk zor yaa bende uyuyamadım bugün küçük sürekli uyanıyor bide erken yatmıştı gece 2 saat oynatik
Kurşun döktürme ne miuhep hurafe onlar.. dinle, nazarla hiç alakası yok .. nazar için nas felak okuyacaksın
![]()
Teşekkür ederim canım ne illet bişey bu ilk kez ağrıyor midemSeninki daha zordur eminim Banu.Misafir olmasa gunduz uyursa uyurum diyebiliyorum ben.ikiz olunca o da yok.
Gecmis olsun ozgee
Tamam takipteyimben burdayım artık Allahın izniyle. ara ara tarif yazarım. takip edersin.
Süpersin bebeğiiimmmm tebrikleeeeerrrr![]()
neslihan165 tebrik ederim cnm
7_8 yıldır tanırım seni ilk Kez bukadar azimli ve hırslı gördüm maşallah canım
Gunaydinnn
3bucuk gibi uyudum 4 gibi oglan uyandi yanina gittim yattim orda kalmisim.geberiyom uykudan misafirim de var ayy
Amiiinn canım inşallahSağol cnm darisi başına
Aynen cnm uzun zaman sonra 2. Hırslanmam oldu bu cnm
Oyyy oyyy ben de uyumuyorum cnm kız hiç uyumaz gece geç yatar sabah da ben erken kalk ise git bilirim uykusuzluğu
Seninki daha zordur eminim Banu.Misafir olmasa gunduz uyursa uyurum diyebiliyorum ben.ikiz olunca o da yok.
Gecmis olsun ozgee
Midem çok ağrıyoooorrrrr![]()
Bilmiyorum ki kuzu stresten mi dün çok gerildim yoksa bağırsaklarımı fena çalışıyor şu sıralar ondan mı anlamadımGeçmiş olsun özge neden canım?
Mataring biz hala kiloluyuz diyelim kendimizi beğenmeyelim elin hatununa bak hele
Bilmiyorum ki kuzu stresten mi dün çok gerildim yoksa bağırsaklarımı fena çalışıyor şu sıralar ondan mı anlamadım
he he tebrik ederken de ordan fur föthay maşşallahhhh yediğin karbonlar zeka yaptı ellaaammm![]()
Hemen deneyeyim kuzu sqğolGeçmiş olsun bal şerbeti çok iyi geliyor
Günaydınınız efenim
cumartesi günü çalışan sevgilinehirnil111 ve
begum75 'i o kadan iyi anlıyorum ki
Ne demişti begüş? Bütün patronlar boktandır(beyle birşeydi)
ama olsun çok zevk alıyorum kızlar şu an harika![]()
Öğlen 1 e kadan. kalıcı kuzum.Günaydın igdos geciçi birşey mi ?
Sürekli mi çalışıyorsun