• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yediğim değil de yemediğim dokundu sanırım.. bugün çok yoğundum
Sabah 10
1 dilim ekmek attım ağzıma
Öğlen de 15.00 gibi bir dilim daha attım, sonra 20 gibi metrodayken eve dönmek için bu mide bulantısı başladı.. hiçbirşey yiyemedim, yemek kokusu bile bit garip yaptı.. duş alıp bahçeye attım kendimi temiz hava iyi gelir diye..
E yani niye böyle yaptın flo:KK11:

Kadindogumcu mu sana diyet öneriyor :KK57:
Çakıl lütfen yufkadan uzak dur
1 tam yufka 8 dilim ekmek
Kız kadindogumcudan diyet tavsiyesi mi alınır :bicak: dr diyince ben onu endokrinci düşündüm :bicak:
Bu köyde yapılan ıslatılarak yenen yufka ekmegi öneriyor mayasız olanı en iyi ekmek oymuş. En sağlıklı olanı. Bu hafta alırsam foto çekerim yuvarlak sert oluyor islatiyorsun lavaş gibi ama sağlıklısı biraz da tandıra benziyor. Kadindogumcu beslenme profili çiziyor hamilelik öncesi 6 aylıklık proteini mecburi tuttur ama.herseyden yemem gerektiğini söylüyor haftaya tahlil var bakalım ne çıkacak

Yediğim değil de yemediğim dokundu sanırım.. bugün çok yoğundum
Sabah 10
1 dilim ekmek attım ağzıma
Öğlen de 15.00 gibi bir dilim daha attım, sonra 20 gibi metrodayken eve dönmek için bu mide bulantısı başladı.. hiçbirşey yiyemedim, yemek kokusu bile bit garip yaptı.. duş alıp bahçeye attım kendimi temiz hava iyi gelir diye..
Çok geçmiş olsun fılavırım. Kıyamam kuzum neden böyle olduuu? Yedin mi bişeyler?

Bebek mi geliyor ay yoksa

Sağol canım
Sıcak çarptı bence beni, sıcağın altında baya bir koşturdum..
bebik değildir sanırım...
Oyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam

Oyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam
Annem de aynısını söyledi
:KK70:
Online kurşun döktürdük hatta geçen sene
Yine arayayım yine döksün komşu teyze
:KK30:
Ay evet arada geliyor böyle iki güne geçiyor, bu defa yediklerimden de değil..
Daha iyiyim.. midemi boşalttım, şimdi de nane çayı içiyorum accık kendime geldim
:KK73::KK73:

:KK31:
Çok sıcak
:KK31:
Yarın Pattis detoksu öley
:KK3:
Hayır yapna daha bugün kötü olmuşsun
Ne detoksu aaaaa:sinirli:
Annem de aynısını söyledi
Online kurşun döktürdük hatta geçen sene
Yine arayayım yine döksün komşu teyze
:KK30:
Ay evet arada geliyor böyle iki güne geçiyor, bu defa yediklerimden de değil..
Daha iyiyim.. midemi boşalttım, şimdi de nane çayı içiyorum accık kendime geldim
:KK73::KK73:

Tam bir anayım ben :KK48:

Kız onlinekurşun döktürme nedir teknoloji çok ilerlemiş o sulu tencere kafanın üstünde değilse anlamı oluyor mu :KK53:

Hayır yapna daha bugün kötü olmuşsun
Ne detoksu aaaaa:sinirli:

Tam bir anayım ben :KK48:

Kız onlinekurşun döktürme nedir teknoloji çok ilerlemiş o sulu tencere kafanın üstünde değilse anlamı oluyor mu :KK53:
Şimdi bilgisayarı koyuyorsun, görüntülü konuşma açıyorsun , komşu teyze de bilgisayarın üstünden kurşun döküyor
Gerçi işe yaramadı galiba, bilgisayarın nazarı çıktı , benimki hala çıkmadı herhalde
Detoks için değil miu yaw midemi rahatlatsın diye çok iyi geliyor

Back