Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu. Bize söyle napıcan bdv yiİnsanlar beni hiç yanıltmadı
Bir kere daha emin oldum
Allah hırstan korusun
Gidip bdv ye konu açasım var![]()
Ben geldim diyecektim kiiii tam 945 mesaj olmuş, ekstrem bir durum mu var![]()
Bugün geçmiç yapamıyorum yarın uzun uzun bakacağım...
Yarına kadar bir karar vermem lazım..
2 dershane arasından.. Çook kararsızım, çok gerildim..
İnşallah kendim için en iyi yeri seçip pişman olmam![]()
Yav derde bak diyebilirsiniz lakin cidden zor durumdayım..Dünyanın en kararsız insanı olarak....
beyaz ekmek yedin senMenü
Sabah 8.30
Yrm dlm beyaz ekmek
Bir yumurta
Domates soğan salatası
Öğle 14.00
Yarım kase kısır
İki tane acı biber turşusu
Akşam 18.30
Patlıcan kebabı
Salata
Ayran
Su 2 lt
kahvaltı çok güzelmenümü de yazayım, madem listeye giriyorum, sorumluluğumu alayım.
kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta beyazı(pütürtülü şeyler boğazıma takılıyor, henüz iyileşemedim. o yüzden sarısı ve peynir yok)
9 tane çiğ yer fıstığı
6 tane minik zeytin
domates-salatalık
öğle 12:30 (iş yerinde kızartma karnıyarık/pilav vardı. koştur koştur markete gidip hurma ve süt aldım)
5 hurma
1 paket süt
akşam 18:00(mesaideyim, yemek aynı)
5 hurma
1 paket süt
1 saat yürüyüş
en az 3 litre su
malipina
kahvaltı erken saat diye az yedin sanırımkahvaltı 07:45
2 parça süzme peynir
1 domates
7-8 çif fındık
öglen :13:00
2 ymk z.barbunya
4-5 ymk közbiber patlıcan salatası
3-4 ymk semizotu salatası
1 kase kadar yogurt
akşam 17:00
1 kase semizotu salatası
1 kase yogurt
9-10 çig fındık
2.5 lt su
malipina
kahvaltıda 2 yumurta varsa ekmeğe gerek yokGelelim ilginç menume
Sabah 9:30 -10
2 yumurta
1.5 dilim TB ekmek
2 3 çatal domates salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Az üzüm
Ardından kahve
Akşam şimdi yiyeceğim
1 yumurta haşlama yoğurdun içine doğrayıp yiyeceğim naneli pul biberli
Saat 18
3 hurma 1 kahve
Su 3 4
Spor
75 dk tempolu yürüyüş
20 dk lessi happy walk kızım uyandı
malipina
kahvaltı çok güzelMenüyü verip spora kalkacam
10.00
1kucuk tabak menemen salatalık peynir 9zeytin 1dilim tost tb ekmek
13.00
1kucuk mürdüm erikli
15.30
Salata yoğurt
Su 3+1maden suyu
Spor
90 dk tempolu yürüyüş
Şimdide Leslie 5 yapacam kız durursa ip de atlarim kaptanim yapınca yaptım derim
malipina
kahvaltı güzel pattis hariçMenü verim...
Sabah 8 gibi ...
1 incir 1 ceviz
Saat 9 gibi
Ilık limonlu su
Kahvaltı 10 30 du galiba..
1.5 yumurta ile pattişli omlet
Peynir
2 kaşık yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Biberli sos
2 dilime denk gelecek şekilde tam buğday dan tandır ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
3 hurma
1 ceviz
Akşam 18de..
1 tabak yeşil fasülye
1 kaşık çerkez tavuğu
1 kase yoğurt
Su baya içtim sayamadım..
Spor yapmadım ama fırsat bulunca yapar yazarım
malipina
hurmalara doyamaan elalis12:00 tonbalığı,yeşil salata
17:30 3 hurma,bir bardak süt
su: 2.5 lt+2 maden suyu
spor:30 dk tempolu yürüyüş
malipina
kahvaltı güzel
kahvaltı çok güzelSabah 11.00
1 armut
Saat 12.00
Pastırmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
5-6 zeytin
1 gün kurusu 1 kupa kahve
Ara 17.00
1 Türk kahvesi
Akşam 19.00
Fırında sebze patlıcan kabak domates biber
Yoğurt
Su 3 lt daha fazlada olabilir
Spor Leslie yapacağum bebeler uyuyunca 3 mil
malipina
kahvaltı güzelPikiiii kaptaaannn menü vereyim o vakit sabah için Bi tebrik hak ettim bence
09.00
Bol acılı 1 domatesli menemen 7 ad yeşil zeytin minnak Hatay zeytini 2 dilim taze peynir
12.00
Karnabaharlı biber dolması 2 ad 1 kase cacık
19.00
4 ad köfte ızgarada pişti 1 bardak ayran
Su 3,5 lt
kahvaltı güzel06:20
7 zeytin 1 incir
07:45
Domates salatalık peynir ceviz badem yeşil biber siyah zeytin
12:45 100 gr bile olmayan döner ve salata yanında yoğurt
20:00 maalesef geç oldu tavuk pişmedi
2 parça tavuk az salata 3 kaşık yoğurt
4 lt su Yeşilçay kahve
kahvaltı güzelMenuuuu
11: 3 4 kaşık kadar menemen
Peynir zeytin salatalik
1 dilim tbe
15 30: 1 bardak sütlü kahve
17: islim kebabının içine karni yarık için gibi hazırladık bide fırında kizardi ondan 3 tane yedim
1 kase cacık
Su :2.5
Spor:1 buçuk saat yürüş
malipina
kahvaltı misMerhaba
Yeni topik mi burasi,hayirli olsun,okumadan daldim,saat gecmeden menumu vereyim
Sabah 12.00
İki bardak su
12.30 cok azamenemen
İki haslanmis yumurta
Zeytin,peynir,yesillik
Akşam 18.00
Yumurtali fasulye kavurmasi iki kasik
3 kasik kabak kavurmasi
İki kasik kisir,bir adet sikma cig kofte
Bir kase yogurt ( ev oturmasinda kendime uygun bulduklarim bunlardi)
Su 3 litre
Spor 30 dk tempolu yuruyüs
malipina
öğlen güzel dolu doluAy 10 dakika kala yetiştim
If 16 8 yaptığım ici kahvaltı yok
2 litre su var içmeye devam da edecegim
Öğlen 13.00
1 kaşık deniz börülcesi
1 kaşık kara börülcesi
1 kaşık patlıcan közleme
1 kaşık zeytinyağlı fasulye
1 kaşık barbunya
2 dilim ekmek ama dilimler minicikti ikisi toplam avcım kadardı.
8 tane üzüm
22.30
1 kase yoğurt bol baharatlı
2 tüm salatalık
2 tane grisini
Birazdan dans edecegim eğer yorgunluğun geçerse
Kadın doğumcu sadece yufka ekmek e izin veriyor mayasız. En sağlıklısı o dedi. Cavdar kepek hepsi aynindedi. Ben evde yufka ekmek alıyorum artik ama onun gramajini ayarlayamadım henüz günde 100 gr veriyor ya da 4 dilim ekmek diyor. Aburcubur yemezsem normal düzende ekmeğe ok diyor. Osman müftüoğlu da 4 dilime kadar ekmeğe ok diyor. Birden kesemiyorum yavaş yavaş keseceğim alisa alisa bir ömür böyle beslenecegim sadece zayıflayana kadar değil öyle karar verdim bakalım uygulama nasıl olacakcakil80 çavdar ekmeğini de hazır alma. beyaz un da var çünkü onların içinde. evde yap saf çavdar unu alıp. dilimle derin dondurucuya at. ben öyle yapıyorum.
Onu da buldum
Korku böyle bisey hemen açıklamamı yaptım :)islim kebabı patlıcanlar kızartma deseydin merdane geliyodu![]()
Cnm ben seni biliyorum.. şu an kesinlikle çok yediğini düşünmüyorum. Be bu yediğin şekilde ben beslensem kilo veririm.. bu konuda hemfikirizEki Görüntüle 2184200
Geçmişten menü buldum size ve ben böyle kilo verdim kızlar ben tahlil sonuçları ve sonrasında bakacağım inş gider
kaptanımızMerhaba aranıza yeni katıldım kabul ederseniz.. 2 çocuk annesiyim ve hayatımın geri kalanını fit bir kadın olarak geçirmek istiyorum.. bu amaçla ciktigim yolda henüz 11 kg verdim hedefim ise 14 kg daha vermek buradan sizlerle birlikte yol almayı çok isterim.. Güncel kilom 77. Boyum 1.65 Son gebeligimde aldığım kilolarla başım dertte çok inatçı... Hatta on günde sadece 1 kg vermişim moralim bozuldu ama pes etmiyorum
Ne gerekiyorsa yapayım nasıl görüşme sağlayacağım acaba?kaptanımızmalipina ile görüştün mü canım?
Işte budur der susarım boyunu illa ki demissindir ama.uzun görünüyorsun boy kaçEki Görüntüle 2184150
Evet canlar hafta sonu öncesi motive olur inşallah
Ilk fotoda tam hatırlamıyorum 92-94 arasıyım
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
İlk sayfadaki formu doldur kaptana hem özel msj olarak at hemde buraya atNe gerekiyorsa yapayım nasıl görüşme sağlayacağım acaba?
kaptanlar kabul ediyor üyeleri. o yüzden dedim. şimdi görür mesajları.Ne gerekiyorsa yapayım nasıl görüşme sağlayacağım acaba?
Senden 1 cm kısa.. 171..Işte budur der susarım boyunu illa ki demissindir ama.uzun görünüyorsun boy kaç![]()
Canım karatayda şöyle bir mantık da var 2 öğün önerdiği için ve araya 8 saatlik bi açlık istediği için kahvaltıyı en geç 9 da bitirmek gerekli. Buyüzden sağlam bir kahvaltı istiyor. Bir de sen 50li kilolarda 21 zeytin bi okdr çerez yiyemezsn belki fazla gelir ama 100 kilo olan biri okdr kahvaltyla ancak doyar ve 8 saatlk açlığa ancak dayanr.Alıntı yapamadım neyse üstüne basarak söylüyorum ki bu benim fikrim Karatay dışında diyeyim bütün doktorların ortak noktası yediğin fazlasını yakıyorsan kilo verirsin yediğinden azını yakıyorsan kilo alırsın bütün dunyadaki bütün doktorların ortak noktası bu ben bu mantığa göre diyet yaptım evet kalori saymadım birebir yediğim her şeyi ölçülü yedim Karatay mantığına gelince yediğimiz yani aldığımız kalorinin sağlıklı gıdalardan gelmesi bunu bunun üstüne uyguladım.cakma Karatayciyim diye boşuna demedim tereyağı yiyin diyor eyvallah ölçü yok kuruyemiş diyor 1 bardak 1 bardak kuruyemiş kızlar ölçü olarak 150 Gr tekavul ediyor nerdeyse işte bademi kajusu cevizi falan filan kalori miktarına bakınca yaklaşık söylüyorum 400 kalori eee ben bunun yerine 5 badem yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık yersem 500 kalori işte burda Karatay mantığı çürüyor
Şöyle bir nokta yemek =calori yani yediğimiz içtiğimiz (su dışında ) herşeyin bir kalorisi var önemli olan kalori (yani yemeği içtiğimiz gıdayı ) ne tür besinden tercih ettiğimiz diyette bu çok önemli ikinci önemli olan da bence miktarı çok çok önemli
Ben proteini çok alınca sağlam artı yapar bana
Kuruyemişi fazla kaçırirsam artı yapar
Karbonu hiç dememe gerek bile yok galiba
Köfte yiyin yiyebildiginiz kadar o zaman protein Allah aşkına bu mantıklı mı 1 çay bardağı küçükte değil ince belli kuruyemiş yanına yumurta 21 taneye kadar zeytin yuh çekeyim burada da domates peyniri beni de yiyin tereyağında yumurtası beni de yiyin hacı
Evet Karatayin haklı olduğu nokta vücudumuzun sağlıklı yağlara ihtiyacı var ama unutmayın
Herşeyin fazlası zarar
69 'da bırak bence de evetInşallah cnmm
sonrası
Hehehe geldi sayende cnmmm
Yorum ama sonra siz de bini yimiyin
Tmm yaewww sakın ol gitmiyirim kovana kadar gitmiyimm bi yere
Muhtemelen cnm çünkü ben sadece kıyafetlerden anlıyorum yoksa çok hissetmemiştim inşallah yağdır di mi yağdır yağdır
10 kilo daha miii yok yok en fazla 6 7 yeter bence evet evet yeter
Inşallah cnmmm
Inşallah cnmm çok saolll yüzüm sanaa özel:))
'di mi kandirmiyinn
Ayy o var dimi daha ya o kadsr kilo ver bir de hamile kalacam en iyisi ben 79 'da bırakan bu işi hehehe
Ben de istiyorummm
Çok iyisin cnmm maşallah nasıl da 20 kilo çok çok çok farkediyor resmen hammal gibi inşallah ben de böyle 20 kilo verimce bayağı farkedeer cnm
Beni de görmedim mi sen bakimmm cnmm
Evet cnm herkes öyle söylüyor cnmm