• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alıntı yapamadım neyse üstüne basarak söylüyorum ki bu benim fikrim Karatay dışında diyeyim bütün doktorların ortak noktası yediğin fazlasını yakıyorsan kilo verirsin yediğinden azını yakıyorsan kilo alırsın bütün dunyadaki bütün doktorların ortak noktası bu ben bu mantığa göre diyet yaptım evet kalori saymadım birebir yediğim her şeyi ölçülü yedim Karatay mantığına gelince yediğimiz yani aldığımız kalorinin sağlıklı gıdalardan gelmesi bunu bunun üstüne uyguladım.cakma Karatayciyim diye boşuna demedim tereyağı yiyin diyor eyvallah ölçü yok kuruyemiş diyor 1 bardak 1 bardak kuruyemiş kızlar ölçü olarak 150 Gr tekavul ediyor nerdeyse işte bademi kajusu cevizi falan filan kalori miktarına bakınca yaklaşık söylüyorum 400 kalori eee ben bunun yerine 5 badem yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık yersem 500 kalori işte burda Karatay mantığı çürüyor
Şöyle bir nokta yemek =calori yani yediğimiz içtiğimiz (su dışında ) herşeyin bir kalorisi var önemli olan kalori (yani yemeği içtiğimiz gıdayı ) ne tür besinden tercih ettiğimiz diyette bu çok önemli ikinci önemli olan da bence miktarı çok çok önemli
Ben proteini çok alınca sağlam artı yapar bana
Kuruyemişi fazla kaçırirsam artı yapar
Karbonu hiç dememe gerek bile yok galiba
Köfte yiyin yiyebildiginiz kadar o zaman protein Allah aşkına bu mantıklı mı 1 çay bardağı küçükte değil ince belli kuruyemiş yanına yumurta 21 taneye kadar zeytin yuh çekeyim burada da domates peyniri beni de yiyin tereyağında yumurtası beni de yiyin hacı
Evet Karatayin haklı olduğu nokta vücudumuzun sağlıklı yağlara ihtiyacı var ama unutmayın
Herşeyin fazlası zarar
Kesinlikle haklısın cnm ne güzel açıklamışsın

Alıntı yapamadım neyse üstüne basarak söylüyorum ki bu benim fikrim Karatay dışında diyeyim bütün doktorların ortak noktası yediğin fazlasını yakıyorsan kilo verirsin yediğinden azını yakıyorsan kilo alırsın bütün dunyadaki bütün doktorların ortak noktası bu ben bu mantığa göre diyet yaptım evet kalori saymadım birebir yediğim her şeyi ölçülü yedim Karatay mantığına gelince yediğimiz yani aldığımız kalorinin sağlıklı gıdalardan gelmesi bunu bunun üstüne uyguladım.cakma Karatayciyim diye boşuna demedim tereyağı yiyin diyor eyvallah ölçü yok kuruyemiş diyor 1 bardak 1 bardak kuruyemiş kızlar ölçü olarak 150 Gr tekavul ediyor nerdeyse işte bademi kajusu cevizi falan filan kalori miktarına bakınca yaklaşık söylüyorum 400 kalori eee ben bunun yerine 5 badem yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık yersem 500 kalori işte burda Karatay mantığı çürüyor
Şöyle bir nokta yemek =calori yani yediğimiz içtiğimiz (su dışında ) herşeyin bir kalorisi var önemli olan kalori (yani yemeği içtiğimiz gıdayı ) ne tür besinden tercih ettiğimiz diyette bu çok önemli ikinci önemli olan da bence miktarı çok çok önemli
Ben proteini çok alınca sağlam artı yapar bana
Kuruyemişi fazla kaçırirsam artı yapar
Karbonu hiç dememe gerek bile yok galiba
Köfte yiyin yiyebildiginiz kadar o zaman protein Allah aşkına bu mantıklı mı 1 çay bardağı küçükte değil ince belli kuruyemiş yanına yumurta 21 taneye kadar zeytin yuh çekeyim burada da domates peyniri beni de yiyin tereyağında yumurtası beni de yiyin hacı
Evet Karatayin haklı olduğu nokta vücudumuzun sağlıklı yağlara ihtiyacı var ama unutmayın
Herşeyin fazlası zarar

tatlım zaten kitaptaki o menüler çok şişmanlar veya erkekler için baz alınmış örnek menüler. ben bile bu kiloyla o kadarı yiyemiyorum. 1 yumurta yetiyor. 5-6 zeytin yetiyor. 2 ceviz yetiyor. 1 dilim peynir salata yetiyor. hatta bunlar beni tıka basa doyuruyor. haklısın herşeyin fazlası zarar yani ağızlara fermuar :KK70::KK70::KK70:

hiiii kara vaytttt. gördün mü hemen mesajımı :KK11:
o 7 lere hemen kavuşucam yazdım buraya :mapus::mapus::mapus:

verirsin tatlım. beraber başaracağız. çak o zaman :KK5:

evet bulaşık yıkamak sakinleştiriyor insanı. bir de yanında güzel bir müzik aç ama :KK39:

tişikkirler :KK60::KK60::KK60:

Valla otobüsten indim keyifle 10 dakika yürüdüm sevdiğim parca ile sizinle de paylaşım

:KK5:

Grisini yedim 2 tane olmaz mi yoğurt bi tuaf yaptı beni şancı yapmasın diye. Salatalıkla çok kaçırdım sanki
İlla karbon alacağım diyorsun yani saat ne olursa olsun çakıl illa karbon ne diyeyim ki afiyet olsun cacık yapıp yeseydin yoğurt kötü yaptıysa süt icseytin ton balıklı salata yapsaydın sade salata yeseydin ama yok karbon karbon karbon

Grisini yedim 2 tane olmaz mi yoğurt bi tuaf yaptı beni şancı yapmasın diye. Salatalıkla çok kaçırdım sanki
sen de insülin direnci var. grissini yememen gerekirdi. evet yoğurt kazındırır. onun yerine 1 ya da 2 dilim az yağlı beyaz peynir atacaktın ağzına. mis gibi hiç rahatsız etmezdi. karboyu unut artık tatlım :KK24:

tatlım zaten kitaptaki o menüler çok şişmanlar veya erkekler için baz alınmış örnek menüler. ben bile bu kiloyla o kadarı yiyemiyorum. 1 yumurta yetiyor. 5-6 zeytin yetiyor. 2 ceviz yetiyor. 1 dilim peynir salata yetiyor. hatta bunlar beni tıka basa doyuruyor. haklısın herşeyin fazlası zarar yani ağızlara fermuar :KK70::KK70::KK70:
İşte anlamak istediğim bu ama Karatay bu kadar yiyebilirsiniz diyor peki sizin metabolizma hızınızı yaşının yaşadığınız hayat günlük hareeketiniz o zaman çöp o zaman kişiye göre diyet mantığı çürüyor o zaman bana ekmek artı yapmazsan başkasına neden zarar veriyor sadece birşeyi kendinize uygularken kendinize göre yapın kuzum listeye göre değil demek istediğim bu kısacası aslinda

Ütü sevilir mi ya gerçekten düşüncesi bile beni mahvediyor ne yapacağım bilmiyorum
Ben romantik komedi veya dizi aciyorum haftaiçi seyretmedigim şeyleri seyrediyorum öyle dayanabiliyorum ütüye. Gerçi ben ev işlerini nerdeyse hiç sevmem ben otelde yaşamak isteyenlerdenim kral dairesi

Back