Çorba karbon gece olmaz. Galetayı aklından bile geçirmeÖğlen de hafif yemiştim şans işte domates galeta ayran mi yapsam protein hiç almadım peynir mi yesem bilemedim ki. Sadece çorba mi içsem hafif olsun diye
Her dediğimi yapıyon ya..Eve şimdi geldim kuzuistersen kahvaltı yapayım
hiiii kara vaytttt. gördün mü hemen mesajımıBeni de ye fulya beni de ye ne güzel 7 ler gelmişti devam etsen suan 6 lar gormustun
verirsin tatlım. beraber başaracağız. çak o zamanTabiki hatta ben bu sefer haftada 1 verecegim geç çıksam da yemeyecegim kararliyim moralim bozuk olsa da yemeyecegim. Bu arada moral bozukken bulaşık yıkamak sakinlestiriyormus beni makinaya dizmeden elimde yıkadım acaip sakinlestim dün gece
tişikkirlerTamam yarın başla madem utanıyon
yarın görüşcez bakalımhiiii kara vaytttt. gördün mü hemen mesajımı
o 7 lere hemen kavuşucam yazdım buraya
verirsin tatlım. beraber başaracağız. çak o zaman
evet bulaşık yıkamak sakinleştiriyor insanı. bir de yanında güzel bir müzik aç ama
tişikkirler
Kafan karışmış seninTabiki hatta ben bu sefer haftada 1 verecegim geç çıksam da yemeyecegim kararliyim moralim bozuk olsa da yemeyecegim. Bu arada moral bozukken bulaşık yıkamak sakinlestiriyormus beni makinaya dizmeden elimde yıkadım acaip sakinlestim dün gece
beni kim şaapmışMali’yi
hımmm ispiyon haaa yazdım bunu bir kenara
ben de sarma sarınca rahatlıyorumKafan karışmış seninelde bulaşık sakinleştirir mi
Her dediğimi yapıyon ya..
Ahahahah biraz pisliğimdir deeehımmm ispiyon haaa yazdım bunu bir kenarahayat böyle işte kimseye güvenmicen
gördüm.yarınki menüye bakıcaz bakalım ona göre bi bombardıman yaparız topluca
yarın iyi hazırlanmam gerekyarın görüşcez bakalım
kaptana bak. gece gece milletin aklına sarma sokuyorben de sarma sarınca rahatlıyorum
Toptan kafayı yemiş bunlarben de sarma sarınca rahatlıyorum
anladım zati merak etme. çok ayıp amaAhahahah biraz pisliğimdir deee
takımı da arkana alıyon haaa öyle olsun bakalım malicikgördüm.yarınki menüye bakıcaz bakalım ona göre bi bombardıman yaparız topluca
Oy öyle deme wayt almayayım inşalalh tartı kabusum oldu kuzumGulbe moralini bozmak.istimiyorum ama o kadar kuruyemişin kalorisi hiç düşündün mü tamam kalori sayımına karşıyım ama bı bilimsel gerçekte var Cat çat vereceğim.diye almada tartiya da bakmıyorsun tirsiyorum valla
Tıkıştırıyonmu hacı cevizleriOy öyle deme wayt almayayım inşalalh tartı kabusum oldu kuzum
Kartayda kalori hesabı yok ki inçe belli çay bardağına 7-8 ceviz içi sığıyordu ben 5-6 tane yedim
Cnm öyle ama istersen bi kes bi dene.. yani değişiklik yap bence biraz menünde.. vucut şaşırsın..Kız bir yıl önce sor bakalımretro_hippo e @MiuLego aynı bu şekil çat çat gitti kilolar gidecek yine inş ki bu kadar kilom da yoktu canım
Bence bi süre kuruyemiş yeme gülbe.. yani önceden gidiyordu ok ama bi dene bi değişiklik yap. Çünkü gitmesi gerekirdi.. azcık vucudu şaşırtmak lazım benceOy öyle deme wayt almayayım inşalalh tartı kabusum oldu kuzum
Kartayda kalori hesabı yok ki inçe belli çay bardağına 7-8 ceviz içi sığıyordu ben 5-6 tane yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?