• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalar kaptanım hoşgeldiniz:KK36: ne ikram edeyim baklava, börek,poğaça:KK45: bizim takım çok maharetlidir el açması sıcak börek vereyim mi size:sus:
üyenizle ilgili de gerçekten samimi olarak inanmakta güçlük çekiyorum ama tabi burda güvenmek zorundayız birbirimize. bi de kendi günlüğündeki beslenmesini yapıyorsa yaklaşık 400 kalorilik bir diyet yapıyor, allah korusun (sağlıkçı olarak yazıyorum) kalp krizi geçirme riski var, 3 günlük 5 günlük detoks değil sürekli böyle besleniyor.
Hoşbuldum canım.Eline koluna sağlık :))böreği,çöreği vs’yi yemiş kadar oldum:) gerçi bayramda bu dediklerinin büyük bir kısmını yemiş hâlâ sindirememiş bile olabilirim:olamaz:
Takım arkadaşımız maalesef bu kiloları verdi.Keşke bu kadar abartı kilolar vermeseydi.iki haftada 14,6 gram verdi ki bu günde neredeyse 1,1 kiloya tekabül ediyor.Bence de çok çok sağlıksız.Takımda da defalarca doktora gitmesini ve yediklerinin az olduğunu söyledik ve salı günü doktora gidip tahlil yaptıracak.Çok düşük kaloride beslenip çok çok fazla spor yapıyor.Elbette bu senin de dediğin gibi çok sağlıksız.inşallah sağlık sorunu ile karşılaşmaz tek temennim o.

ya sen ne kadar incesin :KK200:

şimdiye kadar bu tarz çok verşler gördük canım ama bu ekstra ekstra.. şuan inan hiçbir hücrem inanmıyor.. insan metabolizması bunu yapamaz diyor..

ama sonuçta burada güven usulüne dayalı ilerliyoruz.. yapacak birşeyimiz yok ki..

açıklaman için teşekkürler canım, asilsin:KK60:
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.:KK36:
Açıklama yapma gereği duydum ki gerçekten ben sizin yerinizde olsam ben de inanmazdım.geçmiş haftalarda 5-6 kilo vermiş olanların sağlıksız kilo verdiklerini düşünüp kendimce bu durumu dile getirmiştim.110 kiloluk fotoğrafı ve güncel fotosunu takımda paylaştığı ve samimi olduğu için doğru söylediğini biliyorum. 2 ayda 36 kilo çok uç bir rakam ve sağlıksız bence de.
Sizlerin yaşadığı bu şoku ben bayram öncesi etapta yaşadığım için sindirdim;) o hafta 6,6 kilo civarında vermişti ilk şoku orada atlattığım için bu haftaki bildirimi beni şaşırtmadı hiç.
Rica ederim canım.
Sağlıklı,güzel kilo vermeler diliyorum hepinize ( hepimize)...

İyi akşamlar
menumu vereyim
Sabah 12.00
İki bardak su
12.30 cok azamenemen
İki haslanmis yumurta
Zeytin,peynir,yesillik

Akşam 18.00
Yumurtali fasulye kavurmasi iki kasik
3 kasik kabak kavurmasi
İki kasik kisir,bir adet sikma cig kofte
Bir kase yogurt ( ev oturmasinda kendime uygun bulduklarim bunlardi)

Su 3 litre
Spor 30 dk tempolu yuruyüs
malipina malipina

varsa klimayı açıp bir de müzik eşliğinde yapabilirsin ütülerini. en azından zorlanmazsın :KK66::KK66::KK66:
ben cakil80 cakil80 a bulaşığa yardıma gidiyom :KK55::KK55::KK55:

Denedim olmuyor sevemiyorum :) hayatımın 30 yılı bu ayrıntıyı bilmeden geçti hahahahah :)

Offf çanta hazırlamaktan biktimmmm

Sabah 2 günlüğün e bursa ya gidiyorum erkek tarafı orada kuzenlerim de

Hep birlikte dugun kına için alışveriş yapacağız 2 anne kardeşim ben bm ve kuzen

Yarın çok gelemem anca menü vermeye gelebilirim haberiniz olsun

Çok uykum var az ütü yapıp çanta hazırlayıp inşalla h kız uyanmazsa yatacağım

Alıntı yapamadım neyse üstüne basarak söylüyorum ki bu benim fikrim Karatay dışında diyeyim bütün doktorların ortak noktası yediğin fazlasını yakıyorsan kilo verirsin yediğinden azını yakıyorsan kilo alırsın bütün dunyadaki bütün doktorların ortak noktası bu ben bu mantığa göre diyet yaptım evet kalori saymadım birebir yediğim her şeyi ölçülü yedim Karatay mantığına gelince yediğimiz yani aldığımız kalorinin sağlıklı gıdalardan gelmesi bunu bunun üstüne uyguladım.cakma Karatayciyim diye boşuna demedim tereyağı yiyin diyor eyvallah ölçü yok kuruyemiş diyor 1 bardak 1 bardak kuruyemiş kızlar ölçü olarak 150 Gr tekavul ediyor nerdeyse işte bademi kajusu cevizi falan filan kalori miktarına bakınca yaklaşık söylüyorum 400 kalori eee ben bunun yerine 5 badem yumurta 3 zeytin kk peynir domates salatalık yersem 500 kalori işte burda Karatay mantığı çürüyor
Şöyle bir nokta yemek =calori yani yediğimiz içtiğimiz (su dışında ) herşeyin bir kalorisi var önemli olan kalori (yani yemeği içtiğimiz gıdayı ) ne tür besinden tercih ettiğimiz diyette bu çok önemli ikinci önemli olan da bence miktarı çok çok önemli
Ben proteini çok alınca sağlam artı yapar bana
Kuruyemişi fazla kaçırirsam artı yapar
Karbonu hiç dememe gerek bile yok galiba
Köfte yiyin yiyebildiginiz kadar o zaman protein Allah aşkına bu mantıklı mı 1 çay bardağı küçükte değil ince belli kuruyemiş yanına yumurta 21 taneye kadar zeytin yuh çekeyim burada da domates peyniri beni de yiyin tereyağında yumurtası beni de yiyin hacı
Evet Karatayin haklı olduğu nokta vücudumuzun sağlıklı yağlara ihtiyacı var ama unutmayın
Herşeyin fazlası zarar

2A897C3F-026C-4D5C-86F9-B29F59CD855B.png

Geçmişten menü buldum size ve ben böyle kilo verdim kızlar ben tahlil sonuçları ve sonrasında bakacağım inş gider

Back