önemli olan gaza gelip yememekyarın iyi hazırlanmam gerek
kaptana bak. gece gece milletin aklına sarma sokuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli olan gaza gelip yememekyarın iyi hazırlanmam gerek
kaptana bak. gece gece milletin aklına sarma sokuyor![]()
ev hanımının meditasyonu ya temizlik olur ya sarmaToptan kafayı yemiş bunlar![]()
DelireceğimmmÜtü yaptıkça rahatlayan varsa gönderebilirim![]()
Hoşbuldum canım.Eline koluna sağlık :))böreği,çöreği vs’yi yemiş kadar oldum:) gerçi bayramda bu dediklerinin büyük bir kısmını yemiş hâlâ sindirememiş bile olabilirimmerhabalar kaptanım hoşgeldinizne ikram edeyim baklava, börek,poğaça
bizim takım çok maharetlidir el açması sıcak börek vereyim mi size
üyenizle ilgili de gerçekten samimi olarak inanmakta güçlük çekiyorum ama tabi burda güvenmek zorundayız birbirimize. bi de kendi günlüğündeki beslenmesini yapıyorsa yaklaşık 400 kalorilik bir diyet yapıyor, allah korusun (sağlıkçı olarak yazıyorum) kalp krizi geçirme riski var, 3 günlük 5 günlük detoks değil sürekli böyle besleniyor.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.ya sen ne kadar incesin
şimdiye kadar bu tarz çok verşler gördük canım ama bu ekstra ekstra.. şuan inan hiçbir hücrem inanmıyor.. insan metabolizması bunu yapamaz diyor..
ama sonuçta burada güven usulüne dayalı ilerliyoruz.. yapacak birşeyimiz yok ki..
açıklaman için teşekkürler canım, asilsin![]()
bizde beleanladım zati merak etme. çok ayıp amaiyi arkadaş olabilirdik halbuki
takımı da arkana alıyon haaa öyle olsun bakalım malicik![]()
diyosunnnnönemli olan gaza gelip yememek![]()
İnsanlar beni hiç yanıltmadı
Bir kere daha emin oldum
Allah hırstan korusun
Gidip bdv ye konu açasım var![]()
Delireceğimmmmanyak karılar, ruhu fakirler ayağınızı uzatıp rahatlasınız ya
![]()
Ruhu katya bunlarınHayırdır ne oldu kuzum ?
Ay yok ben sevmiyorum seveni varsa göndereyim benim ütü dağ seviyesinde![]()
Ruhu katya bunlarınütü seven de çıkar
![]()
varsa klimayı açıp bir de müzik eşliğinde yapabilirsin ütülerini. en azından zorlanmazsınÜtü sevilir mi ya gerçekten düşüncesi bile beni mahvediyor ne yapacağım bilmiyorum
uzun zamandır yoktum. sen işten mi ayrıldın kuzubizde bele![]()
varsa klimayı açıp bir de müzik eşliğinde yapabilirsin ütülerini. en azından zorlanmazsın
bencakil80 a bulaşığa yardıma gidiyom
![]()
Kız daha 1 hafta olmadı ki bakalımCnm öyle ama istersen bi kes bi dene.. yani değişiklik yap bence biraz menünde.. vucut şaşırsın..