Canım bende yoğun tempodayım, eve yeni girdim. Bu saatte yemek olmaz diye akşamüstü hurma süt yaptım.bu saatte hiçbirşey yedirmiyo kaptan. Ancak süt ya da ayranIşten yeni çıktım şaka gibi öğlen zeytinyağlı yedim akşam yumurta mi yesem balık mi yesem karar veremedim saat 22.30 da evde olacağım başka ne yenir ki fikri olan var mi
YAhu evrim adı eflal beeeEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.
Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
Yarın yarım mı sayıyo acabaSevinmiştim yemedin diye
2 tane yeseydin bari
Yok tam sayıyor Ya, vazgeçiremedim gulbeyi cerezlerdenYarın yarım mı sayıyo acaba
Ooo 5-6 çok ozaman yaYok tam sayıyor Ya, vazgeçiremedim gulbeyi cerezlerden
Bence hiç
aynen öyle gülbecim haklısın.Bekleme erteledikçe yiyor yedikçe morali bozuluyor insanın ne kadar çabuk başlarsan o kadar çabuk da kilo verme biter yarın başla bence
yarın başlayayım. bugünü karıştırma hiçRegli falan bekleme bugünden başla menü vermeye fulyacım
2 kare bitter bu işi
Çözer
AHahahahha kese kağıdı hmm aklıma gelen erötük şeyler kışşşşşşş
Neslihaaaaaaaaan . Seni vururum.
Maşallah ya sırf yağdan gitmiş demek ki ben 1.83 üm 80 kiloda yuvarlanarak geziyorum
Maşallah canım çok iyi. 10 kilo daha gidince fıstık olursun
Süper ama yeterli değil kuzu daha 72 olacağuk bende inşallah
Kuzummmm telden de söyledin buradan da söyleyeceğim
İnan şu görüntü çekilen tüm sıkıntılara verilen tüm ığraşlara değiyor
İçim kıpır kıpır oluyor
Ben yüzünü de gördüm
Kızlar surattan da inanılmaz gitmiş
Resmen genç kız :)
Ve kuzucum inan ki asla 81 göstermiyorsun maşallah
Darısı 72 de önesi sonrası yapmaya
Mezun olunca yaparsın ödül, ne kaldı ki surda
Ayy o var dimi daha ya o kadsr kilo ver bir de hamile kalacam en iyisi ben 79 'da bırakan bu işi heheheVaaayyyy çok farketmiş, accuh gobis belli oluyor o da eridi mi fıstık fıstık
Sonra yansın geceler 2. Bebis
Özge balım bana nasıl bir menü düzeni istersin yazar mısın
Sabah kaçta uyanıyorsun öğle yemeği işywrinde mi yiyorsun hazır mı? Akşam evde mi yiyorsun kaçta işten çıkıyorsun . Ara öğünsüz beslenebiliyor musun
Falan filan
Ama özelden yaz burdan yazarsan kaybolur falan
Sana menü ayarlayalım emi balım
Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
bunu ıslık olarak kabul et bebekiiimmm harikasın eflal
Hiç 81 durmuyorsun gerçi bendensin boy var maşallah ♡♡♡
Ne yedin bugünaynen öyle gülbecim haklısın.
yarın başlayayım. bugünü karıştırma hiç
Onu diyet kardeşliği topiğine kapatıp kitliycem kalsın orda menülerle sohbet eder durur kendi kendine
Fark şahane ama hala.yolun var devam.devam.devamEki Görüntüle 2184150
Evet canlar hafta sonu öncesi motive olur inşallah
Ilk fotoda tam hatırlamıyorum 92-94 arasıyım
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
Değişim muhtesemmmmmEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Gördüm kuzu 84ü not aldımmalipina mesajımı gördün de mi. akşam gelince tartıldım 84 çıktım.
Gördüm kuzu 84ü not aldımmalipina mesajımı gördün de mi. akşam gelince tartıldım 84 çıktım.
Fit kız bunlar ekmek yerine korkma çat çat vermeye başlayacağım kuzumSevinmiştim yemedin diye
2 tane yeseydin bari
yaaa geçen gün bahsi geçmişti. arkideş bana su böreği almış onu yedim. bir de regl öncesiyim ya eve gelince 3 tane kavala kurabiyesi yedim. bayramda edirneye falan gitmiştim gezmeye oradan almıştım. paketi açtım. ama hergün böyle değilim tabi. yarın dikkatli yiyeceğim.Ne yedin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?