Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Işten yeni çıktım şaka gibi öğlen zeytinyağlı yedim akşam yumurta mi yesem balık mi yesem karar veremedim saat 22.30 da evde olacağım başka ne yenir ki fikri olan var mi
Canım bende yoğun tempodayım, eve yeni girdim. Bu saatte yemek olmaz diye akşamüstü hurma süt yaptım.bu saatte hiçbirşey yedirmiyo kaptan. Ancak süt ya da ayran dayan nolur, en azından ölmezsin :)

YAhu evrim adı eflal beee
İnceciksin kupu gibi bir de badem gözlerin var ki onu görseler
Füzelerinden bahsetmiyorum bile
Maşallah balımmm

2 kare bitter bu işi
Çözer

Inşallah cnmm

sonrası
neslihan165 dan öncesi sonrası foto geliyooooooor

Hehehe geldi sayende cnmmm

Yorum ama sonra siz de bini yimiyin

AHahahahha kese kağıdı hmm aklıma gelen erötük şeyler kışşşşşşş

Neslihaaaaaaaaan . Seni vururum.

Tmm yaewww sakın ol gitmiyirim kovana kadar gitmiyimm bi yere

Maşallah ya sırf yağdan gitmiş demek ki ben 1.83 üm 80 kiloda yuvarlanarak geziyorum

Muhtemelen cnm çünkü ben sadece kıyafetlerden anlıyorum yoksa çok hissetmemiştim inşallah yağdır di mi yağdır yağdır

Maşallah canım çok iyi. 10 kilo daha gidince fıstık olursun

10 kilo daha miii yok yok en fazla 6 7 yeter bence evet evet yeter

Süper ama yeterli değil kuzu daha 72 olacağuk bende inşallah

Inşallah cnmmm

Inşallah cnmm çok saolll yüzüm sanaa özel:))

Mezun olunca yaparsın ödül, ne kaldı ki surda

'di mi kandirmiyinn

Vaaayyyy çok farketmiş, accuh gobis belli oluyor o da eridi mi fıstık fıstık
Sonra yansın geceler 2. Bebis
Ayy o var dimi daha ya o kadsr kilo ver bir de hamile kalacam en iyisi ben 79 'da bırakan bu işi hehehe

Ben de istiyorummm

Çok iyisin cnmm maşallah nasıl da 20 kilo çok çok çok farkediyor resmen hammal gibi inşallah ben de böyle 20 kilo verimce bayağı farkedeer cnm

bunu ıslık olarak kabul et bebekiiimmm harikasın eflal

Beni de görmedim mi sen bakimmm cnmm

Hiç 81 durmuyorsun gerçi bendensin boy var maşallah ♡♡♡

Evet cnm herkes öyle söylüyor cnmm

Değişim muhtesemmmmm

yaaa geçen gün bahsi geçmişti. arkideş bana su böreği almış onu yedim. bir de regl öncesiyim ya eve gelince 3 tane kavala kurabiyesi yedim. bayramda edirneye falan gitmiştim gezmeye oradan almıştım. paketi açtım. ama hergün böyle değilim tabi. yarın dikkatli yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…