aynen öyle gülbecim haklısın.
yarın başlayayım. bugünü karıştırma hiç
çakıl bir olup veriyoruz hemen bu kiloları.Sorma geçen ay kilo aldimsürekli işte yedik hareket sıfır resmen yumuşak yerlerim ağrıdı oturmaktan
Tamam kuzu birazdan bakcam hepsineOraya yazdım ben kaptanımmalipina
Tamam kuzu birazdan bakcam hepsineOraya yazdım ben kaptanımmalipina
Öğlen de hafif yemiştim şans işte domates galeta ayran mi yapsam protein hiç almadım peynir mi yesem bilemedim ki. Sadece çorba mi içsem hafif olsun diyeCanım bende yoğun tempodayım, eve yeni girdim. Bu saatte yemek olmaz diye akşamüstü hurma süt yaptım.bu saatte hiçbirşey yedirmiyo kaptan. Ancak süt ya da ayrandayan nolur, en azından ölmezsin :)
neslihan165
Maşallah çok güzel farketmiş
@eflalim seni zaten biliyoruz maşallah
Yaaaaa maşallah ne güzel de belli olmuş zayifladigin çok yakismis kuzum tebrik ederimmmm
Hehehe saolll cnmmNesli süpersin süüüppppeeerrr
Işten yeni çıktım şaka gibi öğlen zeytinyağlı yedim akşam yumurta mi yesem balık mi yesem karar veremedim saat 22.30 da evde olacağım başka ne yenir ki fikri olan var mi
Oncesı sonrası resımler ne guzel bence her bayan ılk once saglık ıcın sonrada aynada mutlu olmak ıcın özguven ıcın zayıflamalı.
Supper olmuşsun mavi çok yakismis
Fark şahane ama hala.yolun var devam.devam.devam
Tamam öyle yapım yoksa ac uyuyamamcakil80 pulbiber yoğurt limon karışımı ye kuzum
Eline de bir salatalık al kemir
Oh mis bitti gitti
Zaten geç olmadan da uyursun
Başka bişey yeme
Gulbe moralini bozmak.istimiyorum ama o kadar kuruyemişin kalorisi hiç düşündün mü tamam kalori sayımına karşıyım ama bı bilimsel gerçekte var Cat çat vereceğim.diye almada tartiya da bakmıyorsun tirsiyorum vallaFit kız bunlar ekmek yerine korkma çat çat vermeye başlayacağım kuzum
Sağol kuzucum teşekkür ederimmalipina kuzucum kaptanlığın hayırlı olsun. çok sevindim senin adına. kaptanlık sana yakışmış
Beni de ye fulya beni de ye ne güzel 7 ler gelmişti devam etsen suan 6 lar gormustunyaaa geçen gün bahsi geçmişti. arkideş bana su böreği almış onu yedim. bir de regl öncesiyim ya eve gelince 3 tane kavala kurabiyesi yedim. bayramda edirneye falan gitmiştim gezmeye oradan almıştım. paketi açtım. ama hergün böyle değilim tabi. yarın dikkatli yiyeceğim.
hımmm sert kaptanver dedim
Tabiki hatta ben bu sefer haftada 1 verecegim geç çıksam da yemeyecegim kararliyim moralim bozuk olsa da yemeyecegim. Bu arada moral bozukken bulaşık yıkamak sakinlestiriyormus beni makinaya dizmeden elimde yıkadım acaip sakinlestim dün geceçakıl bir olup veriyoruz hemen bu kiloları.
Anlaştık akşam 1 kase bol baharatlı yoğurt yiyeceğim bi de limon sıkacağımSağol bonussssss
Çok saol cnmm
Hehehe saolll cnmm
Yoğurt ye cnm eb güzeli bu saatte
Aynen katılıyorum öncelikle sağlık için cnm sonra gerisi geliyor
Sağolasın cnmmm
Inşallah cnmm
Tamam yarın başla madem utanıyonhımmm sert kaptanpiki o zaman. ama bak sopayı hazırla. bugün baştan sona full fiyasko şansına. berbat ama inan bugüne has böyle oldu. yoksa hergün tabiki böyle değildim yoksa acayip kilo alırdım.
utanıyom ama yazmasam daha iyi. kötü örnek olmasın arkadaşlara. bugün affet beni. yarın yazayım. full karbo bugün kıziyi düşün bak
Yok canım benim eski foto ettın mı senInşallah cnmm
sonrası
Hehehe geldi sayende cnmmm
Yorum ama sonra siz de bini yimiyin
Tmm yaewww sakın ol gitmiyirim kovana kadar gitmiyimm bi yere
Muhtemelen cnm çünkü ben sadece kıyafetlerden anlıyorum yoksa çok hissetmemiştim inşallah yağdır di mi yağdır yağdır
10 kilo daha miii yok yok en fazla 6 7 yeter bence evet evet yeter
Inşallah cnmmm
Inşallah cnmm çok saolll yüzüm sanaa özel:))
'di mi kandirmiyinn
Ayy o var dimi daha ya o kadsr kilo ver bir de hamile kalacam en iyisi ben 79 'da bırakan bu işi hehehe
Ben de istiyorummm
Çok iyisin cnmm maşallah nasıl da 20 kilo çok çok çok farkediyor resmen hammal gibi inşallah ben de böyle 20 kilo verimce bayağı farkedeer cnm
Beni de görmedim mi sen bakimmm cnmm
Evet cnm herkes öyle söylüyor cnmm
Eki Görüntüle 2184150
Evet canlar hafta sonu öncesi motive olur inşallah
Ilk fotoda tam hatırlamıyorum 92-94 arasıyım
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
yaaa geçen gün bahsi geçmişti. arkideş bana su böreği almış onu yedim. bir de regl öncesiyim ya eve gelince 3 tane kavala kurabiyesi yedim. bayramda edirneye falan gitmiştim gezmeye oradan almıştım. paketi açtım. ama hergün böyle değilim tabi. yarın dikkatli yiyeceğim.
Kız bir yıl önce sor bakalım @kaRamMell e @MiuLego aynı bu şekil çat çat gitti kilolar gidecek yine inş ki bu kadar kilom da yoktu canımYok tam sayıyor Ya, vazgeçiremedim gulbeyi cerezlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?