Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bende yoğun tempodayım, eve yeni girdim. Bu saatte yemek olmaz diye akşamüstü hurma süt yaptım.bu saatte hiçbirşey yedirmiyo kaptan. Ancak süt ya da ayran dayan nolur, en azından ölmezsin :)
Öğlen de hafif yemiştim şans işte domates galeta ayran mi yapsam protein hiç almadım peynir mi yesem bilemedim ki. Sadece çorba mi içsem hafif olsun diye

neslihan165

Maşallah çok güzel farketmiş

@eflalim seni zaten biliyoruz maşallah

Sağol bonussssss

Yaaaaa maşallah ne güzel de belli olmuş zayifladigin çok yakismis kuzum tebrik ederimmmm

Çok saol cnmm

Nesli süpersin süüüppppeeerrr
Hehehe saolll cnmm

Işten yeni çıktım şaka gibi öğlen zeytinyağlı yedim akşam yumurta mi yesem balık mi yesem karar veremedim saat 22.30 da evde olacağım başka ne yenir ki fikri olan var mi

Yoğurt ye cnm eb güzeli bu saatte

Oncesı sonrası resımler ne guzel bence her bayan ılk once saglık ıcın sonrada aynada mutlu olmak ıcın özguven ıcın zayıflamalı.

Aynen katılıyorum öncelikle sağlık için cnm sonra gerisi geliyor

Supper olmuşsun mavi çok yakismis

Sağolasın cnmmm

Fark şahane ama hala.yolun var devam.devam.devam

Inşallah cnmm

Fit kız bunlar ekmek yerine korkma çat çat vermeye başlayacağım kuzum
Gulbe moralini bozmak.istimiyorum ama o kadar kuruyemişin kalorisi hiç düşündün mü tamam kalori sayımına karşıyım ama bı bilimsel gerçekte var Cat çat vereceğim.diye almada tartiya da bakmıyorsun tirsiyorum valla

Beni de ye fulya beni de ye ne güzel 7 ler gelmişti devam etsen suan 6 lar gormustun

hımmm sert kaptan piki o zaman. ama bak sopayı hazırla. bugün baştan sona full fiyasko şansına. berbat ama inan bugüne has böyle oldu. yoksa hergün tabiki böyle değildim yoksa acayip kilo alırdım.
utanıyom ama yazmasam daha iyi. kötü örnek olmasın arkadaşlara. bugün affet beni. yarın yazayım. full karbo bugün kız iyi düşün bak

çakıl bir olup veriyoruz hemen bu kiloları.
Tabiki hatta ben bu sefer haftada 1 verecegim geç çıksam da yemeyecegim kararliyim moralim bozuk olsa da yemeyecegim. Bu arada moral bozukken bulaşık yıkamak sakinlestiriyormus beni makinaya dizmeden elimde yıkadım acaip sakinlestim dün gece

Tamam yarın başla madem utanıyon

Yok canım benim eski foto ettın mı sen

malipina amirim zanlı suçunu itiraf etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…