• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158

Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
Oy maşalalh ne güzel gitmiş vallahi :KK73:

Gerçi bana hiç pas vermiyordu mesajımı da görmemişti
:63:

sabah tartılamadım. gün içinde de siteye giremedim. akşam eve gelince tartıldım. tam 84 kilo çıktım malipina malipina
Bence hiç
Bekleme erteledikçe yiyor yedikçe morali bozuluyor insanın ne kadar çabuk başlarsan o kadar çabuk da kilo verme biter yarın başla bence

Sabah 11.00
1 armut
Saat 12.00
Pastırmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
5-6 zeytin
1 gün kurusu 1 kupa kahve

Ara 17.00
1 Türk kahvesi

Akşam 19.00
Fırında sebze patlıcan kabak domates biber
Yoğurt

Su 3 lt daha fazlada olabilir
Spor Leslie yapacağum bebeler uyuyunca 3 mil

malipina malipina

Burda 5-6 ceviz var sabah kahvaltıda unutmuşum

malipina malipina

Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158

Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden :KK45:

Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
Eflal öyle bi açık mavi alsana, çok yakışmış :KK37:

Akşam yemeği yerine kahvaltı etseydin.. bende açım ya.. sebze yemekleri tek başına doyurmuyır beni.. yanına ya ekmek ya pilav arıyorum.. yılların alışkanlığı :KK43: ben karnımı doyurdum fermuar çektim pilavı öyle yaptım :KK66: 1 kaşık bile olsa yemiyim diye :))
Eve şimdi geldim kuzu :( istersen kahvaltı yapayım :KK53:

Slm kızlar menü vereym 11 sınırını asmadan
Sabah menü 12.00 uyumusum gece cok kalkınca.mınıgede annem bakınca gec oldu
1 haslama yumurta
Yarım domtes saltlk
1 zeytun
3 catal peynır
2 dlm cavdar ekmek
2 bardak acık cay
Ara ogun 17.00
1 kucuk tatlı olmayan armut
Aksam menü 19.30
Kucuk tabak bamya yemegı
Su 2.5
Spor yok
malipina malipina

Ayyy eflalimmmmmmmmm maşallah sana ne güzel olmuşsun ya:KK200::KK200::KK200:

Eflallll  :KK57::KK57::KK57:manken olmuşsun resmen :nazar: 17 lik kızlar gibi olmuşsun :rolleyes:seni hiç şişko hayal edemiyorum, bakıyorum inanasım gelmiyoooo :KK45:

Süper bisi olmuşsun bu nasıl güzel.bir farktır :nazar::nazar::nazar:

malipina malipina kaptanımmmm bana bir fikir verir misin o_O şu regl gelsin geçsin öyle menü yazayım diyordum ama bugün içimden bir ses bekleme yarından itibaren menü ver dedi. aklım karıştı :KK64: sence ne yapayım reglin gelip geçmesini bekleyeyim mi yoksa hemen yarın yazayım mı :KK51: önümüzdeki 2-3 gün içinde regl gelir muhakkak.
Regli falan bekleme bugünden başla menü vermeye fulyacım:dondurma:

Back